Acqua Sauna

Acqua Sauna

Acqua Sauna

Sijainti-kuvake

25 Springfield Rd, Blackpool, Yhdistynyt kuningaskunta, FY1 1QW

Acqua Sauna

Väitettiin Luoteisosan pisimpään toimineeksi homosaunaksi. Acquan tilat jakautuvat 2 kerrokseen ja sisältävät pukutilan, porealtaan, höyrysaunan, yksityiset hytit, loungen ja kahvilan.

Hinta sisältää pyyhkeet ja kaapin vuokran. Sijaitsee aivan takana Grand Metropol -hotelli. Avoinna 24 tuntia viikonloppuisin.

Arkisin: 11-00 / 21

Viikonloppu: pe 11 - su 00 nonstop

Ominaisuudet:
kahvila
Ilmainen Wi-Fi
Internet-yhteys
Poreallas / kuuma allas
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Acqua Sauna
3.4
Yleisön ikäraja

Perustuu 53 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

T
The Reviewer

18-May-2024

Todella likainen

En ole koskaan ennen käynyt Aquassa, ja kun luin arvosteluja, että uusi yritys oli ottanut sen haltuunsa, kaikki kuulosti positiiviselta, joten menin kokeilemaan sitä tänään. Se oli kauheaa. Mies vastaanotossa oli ystävällinen ja sisäänpääsymaksu oli alhainen. Siellä oli myös mukava kahvila / oleskelutila, mutta positiiviset asiat päättyvät siihen. Koko saunaosasto oli uskomattoman likainen. Kun tulin kotiin, tunsin tarvetta liota 2 tuntia kylvyssä "syväpuhdistaakseni" kehoni. Kylpytynnyrissä oli vaahtoa ja siellä oli akvaario ilman kaloja ja likainen lasi ja vesi, joka olisi lopettanut kaikki itseään kunnioittavat kalat sekunneissa. Olin alle 1 tunnin. Mahdollisesti huonoin saunakokemus, mitä minulla on ollut.

D
David

5-Jan-2020

Huonoin kokemus koskaan

Vierailin aquassa muutama päivä sitten enkä voinut uskoa, mitä olin aikeissa kokea. Sanoisin, ettei kukaan alle 80-vuotias, ja he pari, joka oli hieman nuorempi, on täytynyt olla noin 50 kiven painoisia. Menin risteilyille, joissa oli hyttejä, joissa oli loistoaukkoja. Menin sisään ja ajattelin, että yläkerrassa asiat voivat olla vähän paremmin. Tämä hieman valaistu pieni tv-ruutu toistaa videoita. Kun katsoin videoita, tämä noin 2 tuuman pituinen siniseltä näyttävä ryppyinen esine ilmestyi kunnia-aukon läpi ja siitä tippui mädäntynyttä nestettä, en ole koskaan liikkunut näin nopeasti koko elämässäni! Menin alas toiselle risteilyalueelle portaita alas ja askeleiden sijasta kuulin vain sekoittumista ja kävelykepin kumipään äänen, joka osui lattiaan, kun lihava iäkäs hahmo käveli minua kohti. En kestänyt enempää, ajattelin mennä juomaan kahvia pieneen kahvilaan ja istumaan pienessä tv-alueella. Ainoa keskustelu, jonka kuulin, oli kuinka paljon tämä vanha poika maksoi kahdeksasta jogurtista Asdassa 8 p:llä keltaisella etiketillä ja hän kertoi minulle, jos pääsen sinne kello 10 minä tahansa iltana, voin ostaa voileipiä hintaan 9 p. Joten pelkään, että olen nälkäinen. seksuaalisesta tyydytyksestä tai älyllisestä keskustelusta päätin lopettaa tämän nekrofiilisen sukelluksen. Tulkaa sisään AYOR kaverit......
D
David

2-Feb-2020

David, usko tai älä, sinäkin tulet jonain päivänä vanhaksi.

Kuinka julman, ilkeän ikääntymisen "arvostelun" olet kirjoittanut. Odota vain, kunnes tulet vanhaksi - toivottavasti se ei kestä kauan.
T
Terry

4-Dec-2019

Gerry

Kävin Aquassa, mielestäni se oli melko hyvä. Paljon iloa, hyvää ruokaa, juustohampurilainen erinomainen, menossa taas pian.
D
Daniel

2-Sep-2019

Great value for money

Olen pohja ja on turvallista sanoa, että sain sen. Olin hyvin hermostunut, mutta kerran huoleni katosivat.
d
danny

24-Nov-2018

Likainen

Paikka on erittäin likainen. Lattiat ovat tahmeita ja matot kaipaavat puhdistusta. Paljon humalaisia ​​perjantai- ja lauantai-iltaisin ja aiheutti ongelmia. Vain yksi henkilökunnan jäsen, ja hänen täytyi tehdä kaikki, siivota jne. Olen lopettanut käymisen nyt - ei vain rahan arvoinen.
E
Eddy

28-Aug-2018

Älä tuhlaa rahojasi

OK, maksoin ja minun on sanottava VIIMEINEN vierailu Acqualle muutama viikko sitten. Yritin kaverit, todellakin yritin, mutta tämä paikka on synkkä, sille ei ole muuta sanaa. Paikka, jossa väsyneet, huonokuntoiset, rappeutuneet ja kuluneet vanhat peikot käyvät usein ennen kuin he jatkavat kummittelemaan alueen erilaisia ​​vanhoja linnoja ja hylättyjä kartanoita. Olen käynyt saunoissa vuosia (ok, vuosikymmeniä) ja tämä paikka on kaikkien aikojen pahin. Se on myös ensimmäinen kerta, kun olen koskaan kirjoittanut huonon saunaarvostelun, rehellisesti. Ensinnäkin se on helppo löytää ja se on hyvin lyhyen kävelymatkan päässä Blackpoolin pohjoiselta rautatieasemalta. Sisäänkäynti on selvästi merkitty maanpinnan tasolle. Mene ylös lyhyt portaita, soita summeri, astu sisään ja maksa rahasi. Saatat joutua odottamaan muutaman minuutin päästäksesi sisään, koska henkilökuntaa on vain yksi ja hänen on tehtävä kahvila. KAIKKI siivous ja vastaanotto. Hän ei siivoa paljoa, ja kun olen ollut siellä, se vain likaisi yön edetessä. Hyvä pukuhuone, runsaasti tilaa ja hyvän kokoiset kaapit, mutta minulla oli viikonloppulippu viimeksi kun olin siellä, menin ulos muutamaksi tunniksi, tulin takaisin, minulle annettiin toinen kaappi ja myöhemmin unohdin, että minulla oli eri numero. meni vanhaan kaappiin ja "uusi" avaimeni avasi sen! Siellä on 2 pientä, ahdasta, epämukavaa suihkua. Höyrysauna on hyvä, kuiva sauna on hyvä, poreallas on hyvä. Mökit ovat vanhoja massiivipuisia sänkyjä ilman peittoa, vain paljaita puuta, ne ovat ERITTÄIN epämukavia eivätkä kovin puhtaita. Viikonloppuisin he päästävät sisään hyvin humalaisia ​​tyyppejä, mikä ei ole oikein, koska he yleensä aiheuttavat ongelmia. Yksi humalainen kaatui minua vasten ja minä kaaduin, hän kaatui päälleni ja melkein mursi jalkani, se oli todella tuskallista. Valitin yhdelle henkilökunnan jäsenelle (hän ​​oli tarpeeksi ystävällinen kuin he kaikki), mutta hän ei tehnyt mitään. Näin myös kuivassa saunassa transvestiitin täydessä regaliassa korkokengillä. Siellä on aika pimeää ja uudestaan, hän olisi voinut seistä jonkun jalan päällä. En koskaan enää, menin neljä kertaa 12 kuukauden aikana ja se on yksinkertaisesti kauheaa. Blackpool on vain täynnä umpikujassa olevia vanhoja miehiä, rumia, likaisia ​​vanhoja miehiä. En tiedä millainen Wet Wet Wet on, mutta se ei yksinkertaisesti voi olla huonompi kuin tämä paikka. Northwichin sauna on upea, kuten myös Darlastonin kasvihuone - unohda Acqua.
M
Michael

25-Jan-2018

2018 vierailu acquassa

Olen vieraillut tässä paikassa usein viimeisen 3 vuoden aikana, muutaman ensimmäisen käynnin aikana huomasin, että matot olivat likaiset ja haisevat ja rakennuksen ja muiden tapahtumapaikan vierailijoiden yleinen hygienia oli erittäin huono. Se on hyvin vanha rakennus, mutta se ei ole tekosyy. Viimeisimmät käyntini ovat osoittaneet, että hygienia oli hieman parantunut, mutta nyt on palannut huonompaan suuntaan kuin ennen. Hien ja kehon hajun haju kaikkialla käänsi vatsaani ja joka huoneessa oli todella kylmä. Muutamat ihmiset valittivat kuinka kylmää oli, ja meille kerrottiin vain, että lämmitys oli täynnä, mikä oli mielestämme valhetta. En suosittele kenellekään menemään sinne, jolla on henkilökohtaista hygieniaa, kuten useimmat siellä käyvät asiakkaat.
T
Tom

2-Mar-2018

Mr

Fantastinen gay-paikka. Paljon parempi kuin baarit. Omistaja Steve ja Garth ovat erittäin ystävällisiä ja saavat kaikki vierailijat tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja tekevät kaikkensa auttaakseen. Täällä voi tavata kaiken ikäisiä miehiä, kaikki erittäin halukkaita. Hyvä nuorille ja ujoille pojille tapaamaan vanhempia miehiä. Hyvin puhdas.
s
scott

11-Jan-2017

vain puhtaus pettää sen

Kuten tähän saunaan käynti, henkilökunta on mukavaa kuin pimeä huone.
D
Daniel

30-Aug-2016

Loistava

Kävin täällä eräänä yönä, oli hiljaista, mutta sitten noin yhdeksän aikaan sain hyvin tehtyä kaksi vanhaa kaveria, jotka olivat hyvin riippuvaisia ​​​​ja kokeneita, ja suburina nautin siitä todella täällä.
K
Kev

1-May-2016

hyvä

Käveli ympäri alasti. Ei pettynyt. Sain mitä halusin. Pummelhevosta ei löytynyt - Poreallas, joka oli hienosti käsitelty, menisi sinne milloin tahansa paljon isoja leikkiä.
a
adam

12-May-2015

Hieno ilta

Vierailun arvoinen. Jotkut kiimainen miehet suuri jaqui hauskaa pimeät huoneet ja puhdas tulee jälleen.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.