hyökkäys Torremolinosiin

hyökkäys Torremolinosiin

ATTACK Torremolinos

Sijainti-kuvake

Av. Carlota Alessandri 146, torremolinos, Espanja, 29620

hyökkäys Torremolinosiin

Aiemmin Querell-niminen ATTACK Torremolinos on homomiehille tarkoitettu risteilyklubi, jossa järjestetään säännöllisesti teemajuhlia. Kuukauden toinen lauantai on surullisen kuuluisa Masked/Naked -juhla – tarkista ajantasaiset ohjelmat heidän verkkosivuiltaan.

Sijaitsee hieman kauempana Torremolinoksen keskustasta. Suljettu maanantaisin ja tiistaisin.

Ma: Suljettu

Ti: Suljettu

Ke:22:00 - 03:30

To:22:00 - 03:30

Pe:22:00 - 06:00

La:22:00 - 06:00

aurinko:21:00 - 03:30

Ominaisuudet:
bar
Risteily / fetissi
Musiikki
hinta hyökkäys Torremolinosiin
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 51 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

V
Vitor

27-Oct-2021

Querell-Torremolinos

Erinomainen baari Nogaleran ulkopuolella, houkutteleva, puhdas ja erittäin ystävällisellä henkilökunnalla. Onneksi hullut perhoset eivät tunkeudu siihen. Palaan aina kun menen Torremolinosiin. Suosittelen sitä.
m
moscardini

23-Aug-2019

Ei paha

Sijainti: Se ei ole keskustassa, mutta saavuimme siihen 10 minuutin kävelymatkan päässä Ritual-hotellista. Asiakaskuntatyyppi: Homot 25-50 vuotta (esiintyvyys 3). Rakenne: Pieni baari, jossa on pieni risteilyalue. Suuri huone, jossa on patja. Huone, jossa on hihnat. XNUMX lukittavaa hyttiä. Puhdistus: Vakio. Hinnat: Edulliset hinnat. Neuvoja asiakkaille: Mene sinne missä tahansa tilaisuudessa tai alasti iltaisin, muuten saatat kyllästyä. Neuvoja esimiehille: Teet hyvää työtä ja olet erittäin ystävällinen.
K
Karsten

22-Mar-2022

Kunniareikiä

Onko mökeissäsi loistoreikiä?
G
Gilbert

5-Apr-2019

Kalliimpaa, vähemmän hauskaa

Querell oli ennen hauskaa, mutta nyt se on kalliimpaa ja se on enemmän kuin alaston kaveri -teemapuisto. Paljon kävelyä ja kehon esittelyä, mutta vähän asennetta. Kun astut pimeämpiin huoneisiin, kuuluu paljon tyttömäistä naurua, mikä saa minut säikähtämään. Mutta hei, jos se saa veneesi kellumaan. Myönnän, että se oli minulle loistava paikka ennen. Ehkä etsin vain maskuliinisempaa likaa. Me kaikki muutumme.
S
Sid

3-Mar-2019

Sid, Portugali

Olin siellä viime lauantaina. Mukava sisustus ja puhdas paikka, vaikka wc:t kaipaavat parannusta. Se oli puoliksi täynnä, mutta liian monet paikalliset juoruivat ja eivät harrastaneet seksiä. HYVIN VÄHÄN SEKSIAKTOA. Täynnä kuntosalityyppisiä vartaloja, ja jos et ole kunnossa, sinua halveksitaan ikään kuin sinulla olisi spitaalinen. Henkilökunta ei avulias ja tavallaan töykeä. Ei 15 euron sisäänpääsymaksun arvoinen edes kolmen ilmaisen oluen kanssa. Ei lähellä kaupungin keskustaa. Älä suosittele. Minulla oli paljon enemmän seksiä ja hauskaa Albatrozissa ja Exxxtremessä Nogalegan homoalueella.
E
Emil

12-Aug-2018

Wir hatten eine schöne Zeit

Olimme siellä useita kertoja ja meillä oli aina erittäin ystävällinen henkilökunta. Se oli aina erittäin täynnä ja siellä oli paljon kuumaa toimintaa... Ainoa haittapuoli on sijainti. Hyvin kaukana kaupungista. Ja et saa taksia.
B
Brussels

1-Feb-2018

vauva

Olen käynyt Querellissä muutaman kerran. Tämän paikan laatu huononee. Se on erittäin likainen klubi. Kaikkialla on vessapaperia, käytettyjä kondomeja ja liukasteita märällä liukkaalla lattialla. WC:t ovat inhottavia eivätkä toimi. Henkilökunta ei siivoa ollenkaan yöllä, he vain juttelevat keskenään baarin takana. He ovat epäystävällisiä ja töykeitä asiakkaiden kanssa. He eivät puhu mitään englantia. Ulkomaalaiset eivät ole tervetulleita tänne. Tämä on henkilökunnan ja heidän ystäviensä yksityinen leikkipaikka. Asiakkaat ovat vain siedettyjä. Yleensä täällä ei ole ihmisiä, vain muutamia kanta-asiakkaita. Kamala "huumeystävällinen" klubi, en suosittele kenellekään. Hyvin kaukana kaupungin keskustasta. Paljon parempi, jos pysyt kaupungin keskustassa "La Nogalera" -alueella.
M
Miguel

31-Dec-2017

Un gran bar de cruising

He estado una semana en noviembre que es la peor época del año y le he pasado fantástico en el Querell, miercoles desnudos mucho morbo, el viernes a tope de tios en bolas, el sábado lleno y casi todo el mungo en elcalzon las 19:30 ya estaba abierto, lo he pasado genial y los staff estupendo, volveré.
F
Fran

16-Dec-2017

alejado del centro ciudad

Poca gente entre semana. Henkilökunta poco amable y precios carísimos por lo que es.
W
Werner

9-Oct-2017

Alusvaatteiden juhla

Vierailemme baarissa sunnuntai-iltana noin klo 10.00; mukava paikka olla; monet kaverit olivat paikalla ja juoksivat ympäriinsä, mutta mitään ei tapahtunut; ,-( Meillä oli sama kokemus laskusta illan lopussa, kuten yllä kerrottiin; Meillä oli kuponki ilmaiseen sisäänpääsyyn ja yksi juoma ilmaiseksi; mutta maksoimme täyden hinnan. Anteeksi, se oli huono.
C
C

16-Jun-2017

Paras risteily kaupungissa.

Se on yksinkertaisesti Torremolinoksen paras risteilyklubi.
S
Snax

25-Apr-2017

Epäystävällinen paikka

Henkilökunta oli erittäin epäystävällinen, yksi heistä melkein hysteerinen vieraita kohtaan, jotka valittavat laskuista... sinun täytyy maksaa mitä he sanovat - riippumatta siitä, oletko todella humalassa..... ei siivouspalveluita... ja edelleen huipulla - kahden tunnin hevosmatkan päässä kaupungista!
C
Carlos

11-Aug-2017

Yritätkö päästä ulos maksamatta mitään?

1.5 km kaikista muista homobaareista = 18 minuutin kävelymatka (katso google maps). Ja hinta kerrotaan kun astut baariin. Sisäänpääsy juomilla. Kuten useimmissa maailman risteilybaareissa.
C
C

19-Feb-2017

Disfruto mucho cada vez que voy (el mejor de Torremolinos)

La verdad es que cada vez que voy con mi pareja lo pasamos en grande con el ambiente que buscamos: triot, fiestas activos y pasivos así como versatles. Torremolinoksen paras risteilyklubi, nautimme joka kerta, kun menemme, triot ja erilaiset juhlat ovat erittäin hauskoja.
J
JC

16-Feb-2017

Hyvä kokemus

Kävin Alaston-illassa sunnuntaina, koska missasin naamioituneen illan lauantaina. Mukava ystävällinen vastaanotto. Tarpeeksi hiljainen, mutta mukava tunnelma. Sisäänpääsy sisältää 2 olutta tai väkeä ja mikseri 10 eurolla, joten hyvä arvo. Pieni tanssilattia-alue kuivajäällä olisi loistava lisä paikkaan, koska musiikki oli hyvää. Tupakointialue takana on mukava ja lämmin lämmittimillä ja erittäin kiimainen tunnelma. :-) Vain yksi wc. Ei hienoa, jos on kiireinen.
D
Dave

29-Jan-2017

Valmis & halukas

Querell on niin suoraviivainen kuin voi olla. Vaihto pukuhuoneessa - mieluiten alasti. Maksa rahasi, ota juomasi ja lähde. Tämä on pohjimmiltaan seksikerho, joten mitä paremman näköinen olet tai enemmän kämppä - sitä enemmän toimintaa saat. Ikä- ja kansallisuuksien sekoitus. Toki siellä on espanjalainen klikki ja ne latinalaiset pojat voivat olla arvokkaita sen suhteen, kenen kanssa he menevät - joten katso peiliin ja ole rehellinen itsellesi ennen lähtöä, niin odotuksiasi ei poljeta. Parasta, jos olet hieman ekshibitionisti, koska siellä ei ole yksityisiä mökkejä - hyvin sellaisia, joissa on loistoaukko. Viisi aluetta pääkäytävän ulkopuolella, joka kulkee baarin takaosasta tupakointialueelle.
M
M7

30-Oct-2016

Torremolinoksen paras

Kiehtova paikka, jossa voit ottaa drinkin, menettää kaikki 6 tapaamisesta ja toteuttaa kaikki fantasiosi. Ja jos sinun on ekshibitionismi; iso häkki, jossa voit koota esityksesi julkisesti. Erinomainen kohtelu tarjoilijoilta ja pomo Rafalta.
M
Marcos

29-Oct-2016

Tämä suuri

Me gustó el local, esta muy limpio, con jóvenes y mucho acción
G
Greg

13-Aug-2016

Hienot juhlat, ystävällinen henkilökunta.

Kävin perjantai-iltana alasti. Erittäin ystävällinen henkilökunta, tallelokerot tavaroillesi ja liinallesi, puhtaat kylpyhuoneet säännöllisillä siivouksilla yöllä, kohtuulliset hinnat. Hyvä sekoitus parhaimmassa kunnossa olevia ihmisiä, yli 100 kaveria tänä iltana. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, täysin päinvastoin kuin aiemmat arvostelut.
S
Sean

2-Jul-2016

Ei iloinen, vihamielinen henkilökunta

Henkilökunta oli epäystävällinen ja hieman epämiellyttävä. Sisäänpääsy sisältää 2 ilmaista juomaa, mutta minulta veloitettiin 16 € kahdesta viskistä ja koksista. Yritin keskustella henkilökunnan kanssa, mutta he olivat erittäin vihamielisiä, joten maksoin vain. En menisi sinne takaisin.
S
Snax

4-Jan-2016

Ei siivousmahdollisuuksia.

Tämä paikka on kaukana kaupungista, siellä ei ole puhdistustiloja pohjalle, mikä tarkoittaa epämiellyttävää hajua kaikkialla. Ystäväni kännykkä katosi. Ei käymisen arvoinen.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.