Badehaus Babylon Köln

Badehaus Babylon Köln

Badehaus Babylon Cologne

Sijainti-kuvake

Friesenstraße 23-25, Köln, Saksa, 50670

Badehaus Babylon Köln

Badehaus Babylon on kuuluisa suuresta ulkouima-altaastaan ​​ja sisäpihastaan. Tässä saunassa on myös suuri risteilyalue, kuivasauna, hierontapalvelu ja Kölnin suurin höyrysauna.

Saatavilla on laaja valikoima juuri valmistettuja ruokia ja juomia. Sauna sijaitsee keskeisellä paikalla ja sopii hyvin sunnuntai-iltapäivän rentoutumiseen.

Alennukset nuorille miehille (alle 25), syntymäpäiville ja muille. Pääsymaksu sisältää ilmaisen sisäänpääsyn 12 tunnin sisällä. Tarkista heidän verkkosivuiltaan käynnissä olevat tarjoukset ja tapahtumat.

Ma:10:00 - 06:00

Ti:10:00 - 06:00

Ke:10:00 - 06:00

To:10:00 - 06:00

Pe:10:00 - 00:00

La:00:01 - 00:00

aurinko:00:01 - 00:00

Lähin asema: U: Friesenplatz

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Viestikenttä
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
Uima-allas
hinta Badehaus Babylon Köln
3.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 71 ääntä

A
Alex Bünde

28-Feb-2024

Krasse Erfahrung

Hieno kokemus. Olen jo käynyt muutamassa homosaunassa Saksassa. Tämä sauna on yksi suosikeistani. Ei vain sijainnin, vaan myös siellä kokemieni kokemusten vuoksi. Olin siellä kaksi päivää peräkkäin. Risteilyalueet ovat mahtavia. Nautin gloryholesta paljon. Maailmanluokan kokemus, luultavasti samalta henkilöltä. Myös minun puolellani olevat ihmiset aktivoituivat ja haukkuivat ja silittelivät. Todella siistiä. Valitettavasti menin vain läpi, enkä voi toistaa tätä niin usein.

t
tom

12-Nov-2021

sukupuoli

Mukava paikka, jossa kukaan ei välitä, pidätkö hauskaa uima-altaassa tai porealtaassa. Suositeltava!
A
Alessandro

20-Aug-2019

Hieno, hieno paikka!

Vieraillut elokuussa 2019, lauantai-iltapäivänä. Paikalla oli paljon eri ikäisiä ja tyylisiä ihmisiä, hyvää toimintaa ympärillä ja uima-altaalla roikkuminen drinkin kera oli täydellinen tunnelma risteilyjen välillä. Minulle yksi parhaista käymistäni saunoista, jossa voit todella nauttia ajasta.
m
moscardini

11-Jul-2019

Un paradiso

Sijainti: Kaupungin keskusta. 10 minuutin kävelymatkan päässä asemalta. Asiakaskuntatyyppi: Homopride-viikonlopun aikana kesäkuussa 2019 sauna oli käytännössä täynnä 24 tuntia vuorokaudessa. Ikä vaihteli 25-50 vuoden välillä. Paljon kauniita poikia. Rakenne: Pohjakerroksessa on pukuhuoneet, ulkouima-allas ja baari. Ensimmäisessä kerroksessa huoneet maksua vastaan. Kellarissa asiakkaat kävelevät hämärässä valaistussa hyttien, patjojen ryhmien huvitteluun ja erilaisissa työkaluissa. Kaikki säilyi hyvin. Siisteys: Hyvä. Esimiehet siivoavat useita kertoja päivässä. Hinnat: Ei liian korkeat. Neuvoja asiakkaille: Priden päivinä meillä oli hauskaa. Fantastinen kokemus. Mutta emme tiedä, onko sauna täynnä ihmisiä lomien ulkopuolella. Neuvoja esimiehille: Se, että sisäänpääsy klo 10.00 jälkeen maksaa vähän, on hyvä asia, mutta olisi parempi antaa asiakkaiden mennä ulos syömään ja palata.
J
Julien

5-Nov-2018

Liian kallis

Liian kallis saunaan, eikä niin puhdas kuin ansaitsee. Paikka voi olla mukava, mutta se oli tylsää muutaman ihmisen kanssa klo 5 lauantaisin. Sinun on maksettava kaikesta, jopa varvastossusta...
A
Alexander

10-Oct-2018

Mega kallis

Ok tämä on kiva sauna, mutta poika se on kallis ja rahat pysähtyvät ovelle. Maksat suihkusta maksat yksityisestä huoneesta maksat enemmän kuin kertoimet juomille. Asiakaskunta on monipuolinen, mutta se on sushi-baari-ilmiö, jossa he ovat jatkuvassa kierressä ja etsivät Adonisista, jota ei ole olemassa.
S
Sam

24-Aug-2018

Kaunis sauna

Paikka on tyylikäs ja kaunis uima-allas. Erittäin siisti ja levitetty. Olin siellä torstai-iltana, eikä siellä ollut paljon toimintaa. Luulin, että saksalaiset ovat kiimainen ja olisivat aktiivisempia. Suurin osa oli vanhoja miehiä tai nuoria, jotka pitävät kiinni. Se on upea paikka, mutta ihmiset tekevät eron. Onnea.
N
Nick

27-Jul-2017

Tarpeeksi hyvä

Kävin keskiviikkona. Niin siisti ja siisti paikka. Siinä on paljon kaikkea. Valitettavasti suurin osa miehistä on yli 35-vuotiaita. Olin ainoa alle 26-vuotias.
D
Duc

12-Jul-2017

Juomat lisätään laskuun

He lisäsivät enemmän juomia kuin tilattiin. Huomasimme tämän, kun olimme CSD:n allasjuhlissa. Tarpeetonta sanoa, että laskumme oli odotettua suurempi, ja meillä ei ollut 6 vodkaa ja karpalomehua.
C
C

10-May-2017

Siistein sauna, mutta laskuongelma

Todennäköisesti puhtain sauna, jossa olen käynyt, myös melko tilava (ei niin suuri kuin Lontoon vanhat Chariots) Ei ollut kovin tungosta molemmilla kerroilla, kun vierailin. Ehkä max 15 henkilöä. Minulla oli kuitenkin melko huonoja kokemuksia matkalla. He yrittivät veloittaa minulta 4 juomaa (rommi- ja coca-juomat) 2 juomani sijasta. Valitettavasti ei ole mahdollista todistaa juomiesi juomien määrää tai tilaamaasi määrää, koska et saa kuittia tai mitään tilaushetkellä (he ottavat vain lokerosi numeron). Sen jälkeen kun piti selittää (useita kertoja), että minulla oli vain kaksi sinkkua ja voileipä, ja kun ystäväni, joka oli vakituinen, selitti (saksaksi), että olin hänen kanssaan, he onnistuivat laskuttamaan vain siitä, mitä minulla oli. Ole varovainen, toivottavasti tämä ei ole heidän tavallinen käytäntönsä.
K
Knut

12-Jan-2017

Kaunein ja rentouttava homosauna jonka tiedän

Ei lisättävää otsikkoon, Upein homosauna, jota et osaa kokea keskellä Törniä.
I
Ian

7-Jan-2017

Upea kokemus Kölnistä

Ulkouima-altaan ja sitä ympäröivien cabanojen korostettuna mielenkiintoinen ja harkittu muotoilu. Tämän paikan täytyy roikkua kesäiltapäivänä. Ystävällinen henkilökunta, laadukkaat kalusteet ja puhdas kuin pilli. Olen käynyt kymmenissä saunoissa ympäri maailmaa ja tämä on ehdottomasti yksi parhaista. Viisi tähteä minulta. Suositellaan hauskaan ja rentouttavaan aikaan.
D
Dima

17-Nov-2016

Liian saksalainen

Olen ollut kahdesti. Hyvin saksalainen paikka. Tarkoitan, että se on kuin jotain hyvin teollista ja ilman sielua. Ihmiset ovat myös sellaisia. Ilmapiiri ei ole ystävällinen, kuin se olisi kilpailu. Hyvin outoa. Mutta mielestäni homo Köln on kaiken kaikkiaan sellainen. Minulla oli hauskaa, tapasin mukavia miehiä, mutta Saksassa on paljon parempia saunoja. Luulen, etten voi kirjoittaa tänne mitkä). Ah, vielä yksi erittäin tärkeä asia mainita - liian vähän suihkuja niin valtavaan saunaan. Se on selvästi suuri miinus.
H
Hans

25-Sep-2016

hyi

Kävin siellä pari kertaa, mutta ei koskaan enää. Henkilökunta erittäin epämiellyttävää, etten sanoisi töykeää. Ei myöskään kovin puhdasta.
I
Ian

19-Sep-2016

Ehdottomasti mahtava

En voi suositella tätä saunaa tarpeeksi. Teemajuhlista, mielenkiintoisesta ja harkitusta suunnittelusta, upeasta ulkouima-altaasta, baarista, ruoasta ja palvelusta tämä paikka on taivas maan päällä. Mene vain sinne.
a
alex

16-Sep-2016

Ei paha!

Kävin siellä 2 kertaa: ensimmäisellä kerralla se ei ollut niin ruuhkainen, mutta löydät muutaman kaverin, joiden kanssa leikkiä. Toinen kerta oli nuorten päivä (olen 23) ja nautin todella paljon ajastani siellä, koska siellä oli paljon nuoria miehiä (noin 20-vuotiaita). Kylpylän sisällä on myös suuri uima-allas, jossa voi uida; ei ehkä talvella, koska vesi on kylmää. Kokemukset aivan positiivisia!
D
Danilo

12-Jun-2016

Hieno sauna

Pidin todella paikasta. Menin sinne ei ruuhkaisena päivänä (tiistaina), mutta löysin muutaman kaverin, joiden kanssa leikkiä. Allas on erittäin suuri, mutta vesi on kylmää.
J
Jad

27-Aug-2014

täydellinen

Upea paikka, kuuma ja kuuma ja kuuma paikka, palaan takaisin.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.