BIG Baari

BIG Baari

Suosittu baari karhuille ja ystäville.

BIG Bar

Sijainti-kuvake

Falesias 12, Ateena, Kreikka, 11854

BIG Baari

Ensimmäinen karhubaari Ateenassa. BIG:ssä on ystävällinen ilmapiiri, jossa on kohtuuhintaisia ​​juomia ja musiikkia. Suosittu lämmittelypaikka ennen illanviettoa.

Sijaitsee noin 5 minuutin päässä Kerameikosin metroasemalta Votanikosin alueella lähellä Gazia. Maanantaisin suljettu.

Ma: Suljettu

Ti:20:00 - 02:00

Ke:20:00 - 02:00

To:20:00 - 02:00

Pe:20:00 - 03:00

La:20:00 - 03:00

aurinko:20:00 - 02:00

Ominaisuudet:
bar
Musiikki
hinta BIG Baari
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 27 ääntä

J
Jason Wales

9-Oct-2023

Savukkeet

Erittäin ystävällinen baarin henkilökunta, mutta savukkeiden haju oli sietämätön, meidän piti lähteä. Taitaa olla Eurooppa pähkinänkuoressa todellakin 😊
A
Alin

31-May-2022

Se on hieno paikka

Aina kun menen Ateenaan (3 kertaa tähän mennessä), käyn aina tässä baarissa ystävieni kanssa. Palvelu on aina moitteetonta ja tunnelma on todella hyvä! Heillä on satunnaisia ​​juhlia drag-esityksineen (vaatimaton mutta melko hauska) ja musiikki on erittäin hyvää, mukaansatempaavaa olematta vastenmielistä. Heillä on myös ulkotila, melko perus, mutta valaistu ja kauniisti sisustettu, jossa voit tupakoida. Nykyinen baarimikko Yannis on hämmästyttävä ja hän on aina pitänyt minusta ja ystävistäni niin hyvää huolta. Hän on ainakin 50 % syy siihen, miksi menemme sinne. Anna sille miehelle korotus! Hinnat eivät ole aivan ystävällisiä, mutta tunnelma on erittäin mukava!
M
Mike

16-Aug-2020

Ateenan paras karhubaari

John, baarimikko on ystävällisin, jonka olen tavannut tähän mennessä. Upea ja ystävällinen ilmapiiri. Sisustus muistuttaa klassisia baareja, mikä sopii erinomaisesti Ateenaan.
J
John

16-Aug-2020

Yksi parhaista karhubaareista, jonka olen koskaan ollut

Hämmästyttävä house-musiikki dj on suloinen baarimikko erittäin ystävällinen ja komea karhu, meillä oli erinomainen aika, tulee varmasti takaisin.
G
Gavin

12-Oct-2019

Hyvä karhubaari

Vieraillut Big Barissa äskettäin karhubaareissa se on voittaja. Ihmiset olivat ystävällisiä, hyvää musiikkia ja Tupakointi kielletty sisällä. Savukarhut menevät ulos. Pakattu lauantaina, suosittelen.
D
Deryck

14-Mar-2018

Savu savu savu

En voinut olla edes 5 minuuttia. Tupakointi sisällä on kamalaa. He olisivat PALJON menestyneempiä, jos se olisi savuton, kuten (kansainvälisesti) sen oletetaan olevan. Eivätkö he ymmärrä, että useimmat ihmiset eivät tupakoi? 4 minuuttia ja vaatteeni haisi ja silmäni vesistivät. Uh! Ei taas.
B
Biggy Smalls

9-Nov-2019

Amerikkalainen?

Amerikkalaisten on ymmärrettävä, että useimmat ihmiset ympäri maailmaa tupakoivat edelleen. Ärsyttävä tosiasia. Etkö pidä siitä? Älä matkusta.
A
Alan

4-Sep-2017

Hauska homokarhubaari

Hauska homobaari. Se muistuttaa minua baarista, jonka löydät San Franciscosta. Ystävällinen henkilökunta. Enimmäkseen homokarhuja ja jahtaajia. Siinä on sukellusbaarin tuntu. Ei kansia ja vahvoja juomia. Kuten monet baarit ja klubit Kreikassa, ne avautuvat ja sulkeutuvat haluamallaan tavalla. Ei auki viikolla. Lauantai on vilkkain yö useimmille baareille ja klubeille.
j
jim

6-Aug-2017

SUURIt hinnat

Hyvä, mutta 7 euroa vodkasta ja appelsiinista on huijaus. Savu molemmissa paikoissa sietämätöntä. Hyviä ja ystävällisiä miehiä.
B
Biggy Smalls

4-Oct-2023

Kaikkialla ei ole halpaa

Olen maksanut paljon enemmän ympäri maailmaa, erityisesti Yhdysvalloissa. Eikö ole varaa? Jäädä kotiin.
B
Brandon

24-Nov-2016

Liian myöhäistä ja liian savuista

Ateenan homoklubit toimivat kaikki liian myöhään illalla, ja tupakoinnin salliminen niissä on kauhistuttavaa - varsinkin kun otetaan huomioon, että tupakointi on kielletty sisäisillä julkisilla paikoilla, mukaan lukien kahvilat, baarit, ravintolat ja klubit, jo yli kuuden vuoden ajan! Joten, anteeksi, Ateenan klubin omistajat, et tule löytämään monia ei-kreikkalaisia ​​vierailemassa luona. Etkö tiedä, että tupakoinnin, jopa passiivisen tupakoinnin, on todistettu edistävän syöpäkasvainten kehittymistä?!!!!
T
Teddy

2-Oct-2016

Iso baari

Mukava sisustus kuten pubi komea karhu ystävällistä tavaraa hymyilevä baarimikko ja todella kaveri, joka antaa sinulle neuvoja Ateenan nähtävyyksiin tutustumiseen hyvät hinnat ja ehdottomasti iloinen musiikki.
P
Phillip

1-Jun-2016

Kolmannen maailman ilmapiiri

Olen samaa mieltä savusta. Se on valitettavaa tänä päivänä. Olen kotoisin maasta, jossa tupakointi ravintoloissa ja baareissa on ollut kiellettyä useiden vuosien ajan. Yleisö oli komea, mutta ei liian ystävällistä, joten lähdin 2 oluen jälkeen. Mythos-oluen hinta oli 4 euroa, mikä ei ole huono homobaari. Paras aika saapua on keskiyö, mikä ei ole käyttäjäystävällinen. Voin vain toivoa, että saunat ovat ystävällisempiä.
C
Cristiano

29-May-2015

Mukava baari, ei sovi tupakoimattomille

Täältä löydät tutun ympäristön ja komeita ihania tyyppejä, kuten karhukerhoissa tavallista, mutta löytyy myös paljon savua: todellista kidutusta tupakoimattomille vieraille. 7 euroa juomasta on vähän kallis.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.