CARGO Sauna

CARGO Sauna

CARGO Sauna

Sijainti-kuvake

9 rue Moustier, Marseille, Ranska, 13001

CARGO Sauna
Suosittu homosauna ja kansainvälinen miesten klubi Marseillessa. Tässä suuressa, modernissa ja hyvin hoidetussa saunassa on turkkilainen sauna, uima-allas, kylpylä, höyrysauna, suomalainen sauna, suihkut, leikkialueet jne.

CARGO houkuttelee sekä paikallisia että ulkomaalaisia. Avoinna 7 päivää viikossa, klo 2 (viikonloppuihin myöhään).

Arkipäivä: ma-to 14-00; pe klo 21-00

Viikonloppu: la 14-00; Su 02-00

Ominaisuudet:
bar
Poreallas / kuuma allas
Sokkelo
Rentouttavat mökit
Sauna
Kylpylä
Uima-allas
hinta CARGO Sauna
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 71 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

V
VANCESLAS ESCOSUCHI

26-Nov-2023

ABONNEMENTIN KIINNOSTUVA

TILAUS 150 EUROA MINULTA, JOKA TEKEE 5 EUROA PÄIVÄKSESSÄ, VUODELLE 2024, MUTTA TIEDUSLA HINNAT VOIVAT MUUTTUU KAUSISTA RIIPPUEN

V
VANCESLAS ESCOSUCHI

18-Nov-2023

LE MOINS CHER

Vuoden 2023 paras hinta kuukauden tilaukselle, se maksaa 100 euroa, mikä tekee 3 euroa 33 per päivä, jos käyt siellä joka päivä. tarpeeksi suuri poreallas 8 hengelle. erittäin huomaamaton, jos haluat tulla incognito-tilassa jonkun kanssa.

D
Darragh

16-Jul-2022

Matkan arvoinen / suosittelen

Kävin täällä kuukausi sitten ja minulla oli hauskaa. Ensimmäinen kokemus homosaunasta, joten hieman peloissaan, mutta hoitaja / baarimikko oli erittäin ystävällinen ja avulias. Rento ympäristö, puhdas ja hauskaa, jos etsit sitä. Allez-y pour vous détendre, de jour comme de nuit.
I
Iaris

25-Jan-2022

Prochaine visite au cargo

Voilà je fais bientôt visitez le cargo qui peut me donner des renseignements sur ce lieux j'irais le voir prochainement d'ici mercredi 26. tammikuuta dans l'après midi qui peut me donner des conseils s'il vous plaît.
F
Francois

8-Sep-2019

Paras sauna Marseillessa

Vierailen tässä paikassa hyvin usein, kun olen kaupungissa. Vierailen vain viikonloppuisin (perjantai / lauantai-iltaisin ja sunnuntai-iltapäivisin). Kuten monissa muissakin kaupungeissa, tämä sauna on vilkkain, kun ulkona on kylmä / sateinen sää. Paras aika mennä sunnuntai-iltapäivisin (3-7) talvella (lokakuusta maaliskuuhun). Yleisö on enimmäkseen paikallisia ja 25-45-vuotiaita. Paljon komeita miehiä. Olen 30-vuotias ja hyvässä kunnossa ja minulla on aina hauskaa täällä. Pieni (mutta olemassa oleva) uima-allas, mukava ja lämmin poreallas 10 hengelle, iso höyrysauna ja sauna. Käyt suihkussa muiden edessä. Joten voit esitellä ja katsella muita tyyppejä mukavasti ;) Minusta paikka on puhdas ja hyvin hoidettu. Henkilökunta on ystävällistä. Voit pyytää toista pyyhettä, jos omasi on liian märkä. Siellä on myös baari, jossa voit rentoutua ja juoda olutta. Kokeilin muitakin marseillen saunoja, mutta tämä on infrastruktuurin kannalta paras ja tärkeintä on valikoima ja kaverien määrä hauskanpitoon ;)
B
Brendan

9-Aug-2019

Likainen sauna

Olin Marseillessa 5 päivää vieraili tässä saunassa kahdesti, löysi paikan todella likaiseksi ja haisevaksi.. Höyry- ja kuivasauna hyvä. Ei saippuaa suihkussa. Ei suosittelisi.
E
Emmanuel

9-Sep-2018

vahinko

Olin nauttinut Cargosta vuosikymmen sitten, valitettavasti laitoksen kunto on huonontunut: saippua-automaatit tyhjissä suihkuissa ja poissa käytöstä, wc:n väliseinä rikki, patja jopa kopeissa, videonäytöt pois, sähköjohto roikkuu. Osa paikasta oli aidattu ja tilava jaettu suihkutila ja muutettu hyteiksi. Tunnelma ja osallistuminen synkkä. Onneksi sauna, höyrysauna, poreallas, uima-allas toimivat oikealla lämpötilalla ja pomo on erittäin vieraanvarainen.
S
Steve

7-Feb-2017

Mukava ympäristö

Olin siellä lauantai-iltana klo 22-00. Se oli todella mukavaa ja rentouttavaa. Sauna on todella kuuma ja turkkilainen sauna oli täydellinen. Koko ympäristö sai minut tuntemaan oloni mukavaksi. Erityisesti erittäin puhdas verrattuna ranskalaisiin saunoihin muualla. Palaan takaisin heti kun voin!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.