Castel Plage

Castel Plage

Castel Plage

Sijainti-kuvake

Castel Plage, Quai des États-Unis, Kiva, Ranska

Castel Plage
Erittäin tyylikäs yksityinen ranta, baari ja ravintola, joka sijaitsee Promenade des Anglais'n itäpäässä, lähellä linnaa kukkulalla.

Castel Plagella on suhteellisen suojainen ranta, jossa on oma terassi vesirajaan asti. Aina suosittu homojen keskuudessa.

Odottaa maksavan aurinkotuoleista, varjoista ja kaikesta, mitä haluat syödä ja juoda, mutta palvelu on nopeaa ja hinnat ovat kohtuulliset. Suositeltava.
Ominaisuudet:
bar
Ranta
ravintola
hinta Castel Plage
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 16 ääntä

J
Joe

29-Jul-2019

Tarpeeksi kiva

Ystävällinen henkilökunta, sekalainen joukko. Näytti suositulta vanhemman yleisön keskuudessa, kun vierailin heinäkuussa 2019 niin melko rentona. Hyvä sijainti ja pienempi kuin muut rantaklubit, joten tuntuu intiimimmältä. Pukuhuoneet ovat vähän tylsiä. Ainoa muu haittapuoli oli huono wifi, mutta se on yleistä Nizzassa, vaikka sille ei ole nykyään mitään tekosyytä. Ehdota, että sinulla on hyvä datapaketti, jos matkustat, koska se on turhauttavan hidasta. Hieman tyyris tarjous, mutta kaikkien rantaklubien alueella. Luultavasti sillä oli jotain tekemistä huonon AUD-valuuttakurssin kanssa. Varaa edellisenä päivänä jos mahdollista. Koko päivä ennen puoltapäivää oli noin 20 euroa ja puoli päivää 18 euroa. Ja muista ottaa mukaan liukumäkiä tai rantakenkiä, sillä ilman niitä ei ole tyylikästä tapaa päästä veteen ja sieltä pois. Tällä rannalla on vakavia kiviä.
E
Ed

30-Jul-2017

Public Beach oli ERITTÄIN homo

Castel Plage (yksityisen klubin oikealla puolella merelle päin) oli hyvin homo lauantai-iltapäivänä. Oli seinästä seinään poikien, paikallisten ja turistien kanssa. Näyttää siltä, ​​​​että tämä on ranta, johon mennä, ei Coco Beach, joka on kalliohylly, jossa on paljon perheitä / suoria. Erittäin luonnonkaunis!
R
Rich

15-Sep-2016

Love it

Ei yksinomaan homoja, mutta paljon homopoikia täällä, suosikkirantaklubimme Nizzassa
R
R

16-Apr-2016

Mukava paikka, kaunis näkymä, mutta $ € £!

Erittäin kaunis. Mutta älä odota hienoa homorantaa. Tonnia lapsia ja 30 € pulloa viiniä. Todella kaunis, vaikka... odotushenkilökunta on mukavaa, mutta hidasta. . .

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.