CC kukkii

CC kukkii

Edinburghin johtava myöhäisillan homoklubi.

CC Blooms

Sijainti-kuvake

23-24 Greenside Place, Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta, EH1 3AA

CC kukkii
Huomenna: Kabaree ja cocktaileja - Joka sunnuntai
Edinburghin vanhin ja suosituin gay-paikka. CC Blooms on päivällä tyylikäs baari ja ravintola ja iltaisin tyylikäs yökerho.

CC tarjoilee erinomaisia ​​cocktaileja ja modernia ruokaa sekä täyden viini- ja samppanjalistan. Tapahtumapaikan takana oleva tanssilattia on yksi Edinburghin gay-hotspoteista.

Arkisin: 11-00

Viikonloppu: 11-00

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki
ravintola
hinta CC kukkii
3
Yleisön ikäraja

Perustuu 45 ääntä

R
Robbie

29-Mar-2023

Surmata

Henkilökohtaisesti olen baarimikko. Tiedän millaisia ​​juomia haluan ja miehet haluan. Voi päivääni hämmästyin ulkonäöstä ja täydellisistä juomista. Paikka oli erittäin mukava oleskella ja nautin musiikista. Defo tulee takaisin x
M
Maciej

28-Apr-2020

Hogmanay

Loistavat juhlat! Olin siellä yksin, mutta minulla oli hauskaa tanssia väkijoukossa tuntemattomien kanssa! Surullinen uudenvuodenaattoni muuttui mahtavaksi seuran ja yleisön ansiosta.
J
Jacob

22-Mar-2019

Jacob tanssiva lutka

CC:n Nachot ovat mahtavia, mutta muu ruoka ei ole hyvää. Sunnuntai on paras: he kutsuvat sitä kirkoksi ja se on drag show, ihmiset ovat todella ystävällisiä ja he haluavat sinun pitävän hauskaa. Pornotähti Martinit ovat parhaita. Sunnuntai-DJ: hän on erittäin vieraanvarainen ja soittaa paljon hyvää 80-lukua, kuten Madonna's Borderlinen 12 tuuman laajennettu versio jne. Rakastan sitä.
A
Andy

28-Jan-2019

Mr

Kaikkien aikojen huonoin asiakaspalvelu, pomppijat ovat niin töykeitä ja ilkeitä, että he päättävät, oletko hieman humalassa potkaistakseen sinut ulos vai ei päästä sinua sisään. Heidän pitäisi tietää, että se on yökerho ja tietysti aiot juoda tai mitä. on pointti! Toivon, että Edinburghilla olisi toinen homokerho, jotta he laittaisivat housunsa alas!
T
Tony

20-Sep-2015

Mukava baari. Masentava musiikki

Habanaan verrattuna tämä baari on paljon suurempi ja siinä on myös alakerran baari. Se on tyylikäs sisältä ja henkilökunta on ystävällistä. Mukava paikka viettää iltaa ..... mutta jälleen kerran Edinburghin paikalliset eivät tiedä, mitä nykyinen musiikki on. Ainoastaan ​​musiikki soi oli 80-luvun klassikoita, vaikka he siivosivat joitakin pöytiä "klubin" alkamista varten. Onko tämä Edinburghin juttu? On lauantai-ilta! !! Älä viitsi. Jos rakastat Madonnaa jne., olet erittäin onnellinen, muuten istut siellä ja ihmettelet, miksi kohtaus täällä on niin pettymys.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.