Chianti Pub

  Chianti Pub

  Chianti Pub

  Sijainti-kuvake

  Istiklal Caddesi, Balo Sokak 31, Beyoglu, Istanbul, Turkki

  Chianti Pub

  Kahvila päivällä, baari illalla. Tässä ystävällisessä paikallisessa homobaarissa on rento ilmapiiri, ja se on vilkkain alkuiltaisin.

  Siellä on myös karaokea. Avoinna päivittäin klo 3 alkaen.

  Arkisin: 17-00

  Viikonloppu: 17-00

  Ominaisuudet:
  bar
  kahvila
  Karaoke
  Musiikki
  hinta Chianti Pub
  3.1
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 18 ääntä

  D
  Dan

  lauantaina 04. tammikuuta 2020

  Ei koskaan uudestaan

  Ymmärrän, että ihmisten on ansaittava rahaa, mutta heidän ei tarvitse huijata ihmisiä. Tilasin gin tonicin. Sain vain tonic-vettä, ja kun hän valitti, kaveri baarissa teeskenteli minun puhuvan hölynpölyä. On ärsyttävää, että se on niin kaunis kaupunki, jossa on hienoja paikallisia, mutta vain muutaman ihmisen takia se estää sinua käymästä baarissa ja klubeissa.
  N
  Nalan

  La 29. joulukuuta 2018

  Paikka, jossa kävit, ei todennäköisesti ole Chianti.

  Saman rakennuksen lähes joka kerroksessa on erilaisia ​​baareja ja klubeja ja yksi niistä (mahdollisesti pohjakerroksen) on eräänlainen turistiloukku. Useat ihmiset valittivat, että heidät kutsuttiin tuohon baariin ikään kuin se olisi Chianti, jossa he halusivat veloittaa heiltä liikaa. Joten varmista, että menet oikeaan paikkaan. Kun olet saapunut rakennukseen, sinun on kiivettävä 2 portaita ylös päästäksesi Chianti Bariin 2. kerroksessa (pois lukien kellarikerroksen klubi, jossa on erillinen sisäänkäynti). Chianti Bar on ollut siellä yli 10 vuotta, eikä mitään tällaista ole kuultu. Tuo rip-off-klubi on uusi.
  E
  Erlan

  Ke 28. marraskuuta 2018

  varkaat

  He kattavat pöydän tavaroilla, joita et ole tilannut, ja he kysyvät sinulta hullun määrän rahaa, huonompaa kokemusta baarista koskaan, paikkaa, jota vältettävä!
  P
  Peter

  Ke 14. marraskuuta 2018

  Ei homo, vaan enemmän metroseksuaali ja valmis ryöstämään sinut

  Kävin siellä eilen illalla bf:n kanssa - oli vähän vaikea löytää, koska meillä ei ollut verkkopeittoa sim-korteillamme. Kun astuimme sisään, meidät tervehdittiin ystävällisesti - meille kerrottiin, että 1 juoma oli 40 TRL, joten tilasimme kullekin viski-Coken. Pian ei vain juomamme saapuneet (emme tiedä viskimerkkiä, jonka he siihen laittoivat, koska Jack Daniels oli tarjoilijamme tuntematon), vaan myös 3 hedelmälautasta ja rosé-kuohuviiniä ja pähkinöitä jne. - kaikki tavarat, me. ei ollut tilannut. Tarjoilija tupakoi ja pyysi meiltä valoa, vaikka totesimme, että emme tupakoi. Seuraavaksi hän tarjosi meille naisia ​​ja kun kerroimme hänelle, että olemme homoja, hän tarjosi meille miehiä. Pian saapumisemme jälkeen musiikin äänenvoimakkuus nostettiin tasolle, joka voi herättää kuolleita ja kuurottaa elävät. Kun päätimme lähteä, meille esitettiin yli 400 TRL:n lasku, sisältäen kaikki tavarat, joita emme olleet tilannut. Kieltäydyimme maksamasta lisäkuluja, mutta emme edes saaneet vaihtorahaamme 100 TRL:n setelille. Joten tämä ei todellakaan ole homobaari ja se on turistihuijaus! Ole varuillasi!!
  N
  Nalan

  su 30. joulukuuta 2018

  Paikka, jossa kävit, ei todennäköisesti ole Chianti.

  Chianti Bar on ollut siellä lähes 10 vuotta, eikä tuollainen ole mahdollista siellä tai missään tavallisessa homopaikassa. Paikka, johon menit, ei selvästikään ole Chianti. Saman rakennuksen lähes joka kerroksessa on erilaisia ​​baareja ja klubeja ja yksi niistä (mahdollisesti äskettäin avattu pohjakerroksen) on eräänlainen turistiloukku. Useat muut ihmiset valittivat, että heidät kutsuttiin tuohon baariin ikään kuin se olisi Chianti, jossa he halusivat veloittaa heiltä ylihintaa. Haluaisin varoittaa muita ihmisiä. Varmista, että menet oikeaan paikkaan. Kun olet saapunut rakennukseen, sinun on kiivettävä 2 portaita ylös päästäksesi Chianti Bariin 2. kerroksessa (pois lukien kellarikerroksen klubi, jossa on erillinen sisäänkäynti).
  Z
  Zenon

  To 04. elokuuta 2016

  Hyvä kahvila-baari

  Jos tapaat ystävän ja haluat jutella oluen ääressä, tämä on ihanteellinen paikka sinulle. Siinä on mukava pieni takapiha, eikä musiikki ole liian kovaa. Ystävällinen henkilökunta ja ilmapiiri, juomat olisivat voineet olla halvempia.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.