Crisco Club

  Crisco Club

  Firenzen pisimpään toiminut homoristeilyklubi ja juhlapaikka.

  Crisco Club

  Sijainti-kuvake

  Via Sant'Egidio 43R, Firenze, Italia, 50122

  Crisco Club
  Suosittu, pitkäaikainen homoristeily- ja fetissiklubi Firenzessä, joka on toiminut 20 vuotta.

  Risteilyaikojen ulkopuolella ja viikonloppuisin Crisco Club on suoraviivainen yökerho, jossa DJ soittaa elektro-/house-/techno-musiikkia. Homoristeilytunneilla on erilaisia ​​teemailtoja, mukaan lukien alaston, alusvaatteet jne.

  Arkisin: 21-00

  Viikonloppu: 21-00

  Ominaisuudet:
  Vain aikuisille
  bar
  Risteily / fetissi
  tanssi
  Pimeä huone
  Musiikki
  hinta Crisco Club
  2.9
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 40 ääntä

  2018 Yleisöpalkinnot
  2018 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  2019 Yleisöpalkinnot
  2019 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  2020 Yleisöpalkinnot
  2020 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  F
  French

  Pe, 16. elokuuta 2019

  Mukavia iltoja

  Hyvä paikka tavata homoja. Henkilökunta on mukavaa. Seksikäs paikka. Ei kallis
  S
  Sean

  Ti 13

  Sekava kokemus..

  Hei kaverit, haluaisin jakaa kokemukseni Criscosta. Olin siellä marraskuussa 2018. Ensimmäisen kerran kävin tässä paikassa arkipäivänä. Täytyy jäädä henkilökunta oli erittäin mukavaa ja ystävällistä. Heillä oli todella pieni terveellinen keskustelu, josta todella nautin. Sisäänpääsy oli 10 €, joka sisälsi sisäänpääsyn ja minkä tahansa valitsemamme juoman. Valitettavasti yleisö puuttui. Siellä oli noin 6-7 kaveria aikaiseen aamuun asti ja se oli tylsää. He toivat videoita suurella näytöllä. Kävin siellä taas viikonloppuisin. Sisäänpääsy oli jälleen 15€ ilmaisilla juomilla. Tangossa oli alaston tanssija. Ja tällä kertaa yleisö oli paljon parempi. Se oli sekalaista porukkaa. Maanalainen pimeä huone - Oli aivan liian pimeää, ei tiedä kuka tulee sisään ja kuka lähtee. On vaikea ymmärtää tai lähestyä jotakuta. Siellä oli muutama kiimainen epätoivoinen kaveri, joka kirjaimellisesti hyppäsi kenen tahansa sisään tulleen päälle... paikka oli vähän likainen (erittäin vähän). En tuntenut mitään pahaa hajua. Paikalla oli paljon kuumia tyyppejä ja toimintaa oli paljon. Suurin osa tyypeistä ei puhunut baarissa tai tanssilattialla, mutta he lähestyivät pimeässä huoneessa :-P. Missään ei ollut liukuvoidetta tai kondomeja... monet kaverit tekivät sitä bb, mikä oli pelottavaa... Kaiken kaikkiaan ei huono kokemus.
  R
  Rick

  Ti, 30. tammikuuta 2018

  Hämärät bisneskäytännöt

  Klubi oli hyvä. He veloittivat minulta 50 euron kannen, joka sisälsi 1 juoman. Siellä oli vain 2 muuta asiakasta. Ei todellakaan ole kannen arvoinen, varsinkin kun paikalliset kertovat minulle, että kannen olisi pitänyt olla 10 euroa. He varmasti käyttävät hyväkseen ulkomaalaisia, jotka eivät tiedä, että seuralla on harvoja asiakkaita.
  J
  JC

  ma 11. syyskuuta 2017

  Hieno pieni paikka

  Olimme siellä lauantai-iltana kello 1 jälkeen. Paikka kuhisi. Hyvää musiikkia DJ:n kanssa. Mukava ystävällinen henkilökunta. Hinta 15 euroa ja se sisältää ilmaisen juoman. Alakerran sokkeloalue. Tumma ja likainen ja nuhjuinen ja upea! Takapalkissa on pornoa näytöillä. Tupakointi sallittu kaikkialla! Tanssijat baarissa tankotanssia. Tapasin paikallisia ja turisteja kuten minä. Mene myöhään, koska olen varma, että siellä ei ole tunnelmaa ennen puoltayötä. Nainen ovella oli erittäin hyödyllinen yrittäessään saada meille taksin kotiin. Kiitos loistavasta illasta Crisco. :-)
  B
  BRESCHI

  torstaina 01

  hinta Crisco club

  159/5000 Crisco-klubin hintoihin viitaten perjantaisin ja lauantaisin sisäänpääsyhinta sisältää juoman 15 euroa, viikolla 10 euroa sisältäen juoman. Klubi on suurelta osin kunnostettu ja historiallinen paikka Firenzessä, jossa on kansainvälistä asiakaskuntaa. .
  M
  Michael

  Ma 05. kesäkuuta 2017

  Florencen homot tarvitsevat apua!

  Jokainen Firenzen baari tarvitsee kaksi asiaa: promootiopäällikön, joka saa ihmiset sisään, ja jonkin tavan saada ihmiset puhumaan. Tämä paikka toimisi täysin, jos tarpeeksi ihmisiä menisi ja sitten olisi vuorovaikutuksessa. Lopulta kysyin italialaiselta, miksi kaikki istuivat ympärillä eivätkä puhuneet, ja hän sanoi: "Italialaiset eivät puhu homobaareissa." Mitä järkeä sitten on, koska risteilyaluetta ei myöskään tapahtunut? Olen ollut useita kertoja ja näet ihmisten lähtevän nopeasti, joten väkijoukko ei koskaan kasva. Säästä rahasi ja mene yhteen monista tyylikkäistä aperitiiveista ympäri kaupunkia.
  g
  giuseppe

  Ke 18. huhtikuuta 2018

  un buon cruising

  il crisco e' un cruising non un bar per fare tante chiacchere e' aperitivi e come cruising e' ottimo! facilmente raggiungibile. a buon prezzo e semper molto movimentato in tarda notte crisco on risteily, ei baari, jossa voi tehdä paljon keskustelua ja aperitiiveja, ja risteily on erinomaista! helposti tavoitettavissa. hyvällä hinnalla ja aina erittäin kiireinen myöhään illalla
  D
  David

  Ma, toukokuu 08, 2017

  Kamala paikka. Vältä hinnalla millä hyvänsä.

  Kamalan likainen paikka. Lähdimme 10 minuutin sisällä saapumisesta. Olen käynyt monissa homobaareissa ja klubeissa ympäri maailmaa, ja tämä oli ylivoimaisesti huonoin kokemukseni. Välttää.
  E
  Esdie

  lauantaina 11. maaliskuuta 2017

  Epäselvä hinnoittelupolitiikka

  Käymme usein tällaisilla klubeilla ympäri Eurooppaa ja tämä on yllättänyt meidät pahalla tavalla. Meille kerrottiin, että sisäänpääsy oli ilmainen, kun kävelimme sisään, ja he ottivat henkilöllisyystodistuksemme kopioidakseen ne ja pakottivat meidät allekirjoittamaan asiakirjan. Tässä paikassa on kaksi kerrosta ja se on melko pimeä ja likainen. Ne harvat ihmiset, jotka olivat siellä, olivat outoja ja omituisia. Parin tunnin kuluttua päätimme mennä, koska se oli todella tylsää ja yllätykseksi veloitettiin 38€!!! Pyysimme heitä selittämään, miksi he veloittivat meiltä tuon summan ja he sanoivat, että katemaksu oli 14 € ja vaatekaappi 3 €, kun tästä ei ollut merkkejä. Se oli todella kamala kokemus.
  M
  Mitch

  Ke, 26. lokakuuta 2016

  Ainoa Cruise Bar -vaihtoehto Firenzessä

  Firenzen matkamme aikana menimme ensin tähän baariin keskiviikkona, kun se oli tavallinen miesten ainoa risteilybaari, jossa oli alastomia juhlia. Perjantaina palatessamme oli kuitenkin jonkinlainen bileet DJ:n ja monien naisten kanssa yläkerrassa, mutta kellaripimiö oli silti aktiivinen risteilyalue. Jos on tulossa tämä sekoitus, mielestäni baarin pitäisi mainostaa selkeämmin jokaisen illan teemaa verkkosivuillaan tai Facebook-sivuillaan. Monet kaverit, jotka odottavat tyypillistä miesten ainoaa eurooppalaista risteilybaaria, eivät välttämättä halua löytää sieltä vain naisia. Tästä huolimatta se on edelleen ainoa tällainen vaihtoehto Firenzessä. Perinteisempänä keskiviikko-iltana menimme, se ei ollut niin kiireinen, mutta tarpeeksi tyyppejä pitämään asiat mielenkiintoisina. Ei valittamista henkilökunnasta - kaikki olivat täysin ystävällisiä ja avuliaita.
  G
  Greg

  Ke 15. heinäkuuta 2015

  Ok, mutta ei kovin tungosta

  Upea paikka, melko hyvä risteilyalue. Ainoa asia oli ihmisten puute. Harvat olivat paikalla, vaikka oli elokuu, niin kaupunki täynnä turisteja. Hauskaa oli kuitenkin, ei siis ollenkaan huonosti :)
  S
  Sam

  lauantaina 28

  Kunnollinen kokemus

  Crisco Club on yksi harvoista vaihtoehdoista, joita homomatkailijoilla on "gay-baariin" Firenzessä, ja yksi vain muutamasta "risteilyklubista". Luin muita arvosteluja ennen lähtöä ja olin iloisesti yllättynyt. Menin perjantai-iltana, eikä vain klubi ollut auki ja "Men Only", vaan klo 1:00 mennessä ihmisiä oli yli 20 tai 30, ei sisällä DJ:tä, tanssijaa ja klubin henkilökuntaa. Tämä on talven (helmikuu) perjantai! Luulen, että muut arvostelijat ovat saattaneet lähteä ulos kello 9 tai 00 odottaen sen olevan kiireinen, mutta kuten monissa muissa maissa, tämä klubi tulee kiireiseksi vasta puolenyön jälkeen, eikä oikeastaan ​​edes ennen klo 10. Enimmäkseen vanhempi herrasmies 00+, mutta muutama 1- ja 00-vuotias joukosta. Tarkista verkkosivustolta tai Facebook-sivulta ennen kuin menet varmistaaksesi, että ne ovat auki, ja se on "Vain miehet". Jotkut arvioijat huomauttivat, että tiettyinä päivinä se saattaa olla suora seura. Jälleen, koska muut arvostelijat mainitsivat sen, käsittelen ovelta saamaasi korttia. On selvää, että jotkut eivät ehkä ymmärrä, miten tämä toimii! Klubi antaa sinulle sisäänpääsyn yhteydessä kortin, jolla baarimikko laskee juomasi tilauksen yhteydessä. Näin voit jättää takin mukana käteistä, puhelinta ja muita arvoesineitä, jotka seura tarkistaa ovelta. Maksat vain poistuessasi. Tämä on vain siksi, että voit "nauttia" kokemuksesta huolehtimatta siitä, että joku varastaa tavarasi. Maksoin 40 euroa ovella ja 20 euroa jokaisesta vodkakarpalosta (minulla oli 30, joten se oli 15 euroa lisää lähtiessäni). Ei kallista ollenkaan. Se on pieni, joten varaudu siihen.
  G
  Greg

  Pe, 22. elokuuta 2014

  toinen pettymys Firenzessä

  Voisi ajatella, että Firenze kesäisin on täynnä ihmisiä, turisteja, on hauska kaupunki. Ei voi erehtyä enempää. Kun astuin klubille, siellä oli kirjaimellisesti kaksi muuta kaveria (paitsi baarissa oleva kaveri). Kaksi muuta ilmestyi myöhemmin. Risteilyalue on pieni, mutta silti suurempi kuin tanssialue. Täyttä rahan tuhlausta.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.