FLEX Sauna

FLEX Sauna

Pitkäaikainen homosauna Ateenan sydämessä.

FLEX Sauna

Sijainti-kuvake

Polykleitou 6, Ateena, Kreikka, 10551

FLEX Sauna
Huomenna: Alennettu sisäänpääsy 18-30-vuotiaille - Joka maanantai

Suosittu, pitkään toiminut homosauna, joka sijaitsee sivukadulla Ateenan sydämessä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Monastirakin metroasemalta.

Flex on remontoinut tilojaan vuoden 2017 aikana. Näitä ovat nyt 40 hengen höyrysauna, 15 miehen sauna, poreallas, solarium, tv-huone, pimeähuone, rentoutumisalue, kattopuutarha, leikkialue, tupakointialue ja omat mökit käytössä ilman lisämaksua.

FLEX on suljettu tiistaisin. Pyyhkeet ja tossut sisältyvät hintaan.

Ma:15:00 - 00:00

Ti: Suljettu

Ke:15:00 - 00:00

To:15:00 - 00:00

Pe:15:00 - 00:00

La:15:00 - 00:00

aurinko:15:00 - 00:00

Lähin asema: Monastirakin

Ominaisuudet:
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Ilmainen Wi-Fi
Poreallas / kuuma allas
Rentouttavat mökit
Sauna
Kylpylä
Höyrysauna
Aurinkoterassi
hinta FLEX Sauna
3.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 168 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

A
Adélard

10-Dec-2022

Kuumia miehiä

Erittäin puhdas miellyttävä sauna Ateenassa hyvällä palvelulla. Kaiken ikäisiä ihmisiä, mutta sinä päivänä kun menin, näin enimmäkseen 25/50 välillä. Mukava terassi rentoutumiseen, hyvät tilat. Palaan varmasti!
T
Tom

7-Apr-2022

Super seksikäs

Tunnelma tässä saunassa on parantunut huomattavasti. Suosittelen sitä kohteliaalle avuliaalle henkilökunnalle, ystävälliselle yleisölle ja kunnollisille tiloille. Pidän erityisesti höyrystä, saunasta, j akuzzista, pimeästä huoneesta ja yleisesti mukavista tiloista, oikeasta hinnasta ja paikasta siisti! Tulee ehdottomasti uudelleen tähän paikkaan.
J
John.

7-Sep-2021

Flex huvin vuoksi

Todella kiva sauna. Puhdas ja erittäin mukava paikka täydellisellä höyryllä, mukava ja erittäin hauska paikka hauskanpitoon. Menen ehdottomasti uudestaan. Suosittelen sitä kaikille.
A
Adali

20-Jul-2020

Hyvin puhdas

Hieno kokemus. Poikien sekoitus on mahtavaa ja eri-ikäisiä. Itse sauna on erittäin puhdas ja hyvin hoidettu. Suosittelisin tätä paikkaa perusteellisesti kaikille muille, jotka tulevat Ateenaan tai asuvat Ateenassa. Kävin kahdessa muussa saunassa Ateenassa, mutta tämä on paras!
E
Een

24-Jul-2020

avata?

kysymykseeni vastattiin. jos olit flexissä heinäkuussa, niin sen täytyy olla auki covidista huolimatta jne.
A
Antoni

21-Apr-2020

Casanova4you

Hei. Voinko kysyä hintaa?
A
Arcert

28-Feb-2020

Kuuma SAUNA

Siisti sauna Ateenan keskustassa. Oikea ilmastointi kesäksi. isot mökit ilmaiseksi + pienet mökit. Pimeät huoneet, hlory hole mökit, video. Iso höyrysauna + sauna + poreallas. Mukava parveke auringonottoon. Vierailun arvoinen. Iltapäivä on parasta aikaa. Sunnuntai +++
T
Theo

14-Dec-2019

Ihana sauna Ateenassa

Upea sauna Ateenan keskustassa. Siisti ja hyvä sauna. Mukavia miehiä 20-60 lisää karhuväkeä. Paras aika mennä on klo 4-9 Keskiviikko Sunnuntai on kiireinen.
D
Dino

2-Dec-2019

ei vanhaa merkintää:

He syrjivät räikeästi sisääntulokopissa, eivätkä päästä sinua sisään vain harmaiden hiusteni vuoksi. Käy Aleksanteri saunassa.
T
Tom

28-Feb-2020

Väärentää.

Se mitä sanot flex-saunaa vastaan ​​on täysin typerää. Jos haluat mainostaa toista saunaa, tiedät, että mitä näin, että flex-sauna on Ateenan paras. Näen kuukauden ajan flex-saunassa vain noin 50 %:lla siellä olevista ihmisistä harmaat hiukset. Joten kaikki mitä sanot flex saunaa vastaan, on etu.
P
PAUL

16-Nov-2019

Ihana sauna aivan Ateenan keskustassa

Ihana sauna aivan Ateenan keskustassa, jossa iso höyrysauna, lepohuoneet, isot pimeät huoneet, glory hole -mökit ja mökit lepopaikaksi.... vilkkaampaa keskiviikkoisin, sunnuntai-iltapäivänä mutta myös muina päivinä klo 4-8. Suosittelen sitä sinulle!
V
Vasilios

14-Sep-2019

WOOFLEX

Mukava kreikkalainen karhumies useimmiten. Siisti sauna. Hieno remontti!. Hyvä aika mennä keskiviikkona sunnuntaina klo 5-9. Mukava turistipaikka kaupungin keskustassa. Metroasema: MONASTIRAKI.
S
Stefan

23-Jun-2019

Mukavaa aikaa

puhdas paikka, glory hole, darg room, höyrysauna, poreallas, videohuone, yksityiset mökit ja paljon muuta ... paras aika mennä on klo 5-9. Kuumia kreikkalaisia ​​karhuja. Nuoret kaverit maanantaina karhupoikia keskiviikkona.
K
Kris

25-May-2019

Miksi ei

Kävin perjantaina klo 17/20 välillä: ihmisiä on, mutta ei kovinkaan minun tyyppistäni, yhtä lukuun ottamatta. Sauna on puhdas, mutta ei uusi ja poreallas haisee liian kovalle (puhdas tuote).
T
Tom

23-Jun-2019

Flex on kiva

Menin flexiin ja näin ei ollut niin vanhoja tyyppejä, ettet voi kutsua jotakuta vanhaksi mieheksi, kun hän on 56-vuotias. Keskimäärin näin 35-55 vuotta. Ei vanha.
P
Patrick

22-May-2019

Jousta seksiä varten

Mukava sauna erittäin siisti. Hieno remontti!!paras aika mennä klo 5-9. Sunnuntai on hyvä. Kiitos flex nähdään taas. xxx
J
James

8-May-2019

Rakastan FLEXiä

Rehellisesti sanottuna tämä oli ensimmäinen kerta, kun vierailin kylpylässä, enkä olisi voinut toivoa parempaa kokemusta. Tilat olivat siistejä ja hyvin pidettyjä, henkilökunta uskomatonta. Suosittelisin sitä ehdottomasti ihmisille tulevaisuudessa! Menen sinne aina kun olen Ateenassa.
M
Marco

8-Apr-2019

Hieno sauna

Olen 40-vuotias mies ja olin siellä 3 kertaa ja pidän kovasti tästä saunasta.. mukavaa, erilaista, kaiken ikäisiä ihmisiä...ja mukavaa henkilökuntaa..kuten joka saunassa välillä on mukavia tyyppejä ja välillä ei yhtään.
N
Noori

10-Jun-2021

Hi

Mitä kuuluu?
S
Stefan

3-Apr-2019

Flex

Kävijöitä monissa saunoissa Euroopassa ja voin sanoa, että flex on yksi parhaista. saunat Euroopassa ovat olleet pahasti pilalla, kun taas flex 15 vuotta toimii parhaiten. Laat Remontti erittäin hyvä. Flexillä on halvin sisäänkäynti kaikista Euroopan saunoista. Flex go more mucho guys enemmän karhu people.is puhdas ystävällinen henkilökunta. Pidän parvekkeesta, jossa on poreallas.On kiireisempi iltapäivisin 5 - 9 Keskiviikkoisin ja sunnuntaisin on kiireinen. Kesäaikaan Ateenassa on kuuma, joten kreikkalaiset eivät käy paljoa saunassa. Luin täältä monia valheita flexiä vastaan, ja ne, jotka tekivät sen, olisivat varmasti onnettomia pahoja ihmisiä.
R
Royax

27-Jan-2019

Se on okei

Se on okei. Kuivasauna on melko pieni, mutta paikka on tarpeeksi hyvä, jos etsit hauskaa. Siellä on höyrysauna siltä varalta, että sauna on varattu. Olen tyytyväinen vierailuoni.
Y
Yiannis

4-Jan-2019

Kun menin sinne, minulta evättiin pääsy, koska olin (ovimies sanoi) liian vanha! Loukkaavaa ja vähintäänkin loukkaavaa. Joten jos olet yli 45-vuotias, ÄLÄ mene

Kun menin sinne, minulta evättiin pääsy, koska olin liian vanha, olin tuolloin 55-vuotias. Joten jos olet yli 42/43, älä uskaltaudu sinne vain tullaksesi pilkatuksi ja loukkaantuaksesi kerralla.
B
Bill

12-Sep-2019

lol

Ilmeisesti valehtelet, et tiedä miksi. Olen ollut siellä monta kertaa ja nähnyt kaiken ikäisiä miehiä, jopa 60-vuotiaita!
f
flo

27-Nov-2018

ihan ok

Hiljainen - ehkä 10 kaveria yhteensä 3 tunnissa viikonloppupäivänä. Hieman vanha ja väsynyt kitsimaisine pohjasävyin. Siisti, ystävällinen kaveri vastaanotossa.
J
Jonathan

10-Nov-2018

Huono kokemus

Jos pidät karhuista ja isoista iäistä, se on täydellinen! En pitänyt siitä! Jos olet enemmän muoti-/fem-puolella, älä mene! Sauna tuntui olevan vain "suoralle" ihmisille.
S
Sammy

21-Oct-2018

Achtung! Achtung!

Jos olet " vanha " tai näytät " vanhalta " , älä vaivaudu etsimään tätä paikkaa ! He päästävät sisään vain "nuoria tyyppejä", koska meidän muiden on liian vaikeaa kiivetä portaita. Ei hissiä ylempiin kerroksiin. Sivusto ei mainitse tästä. Meidän parhaaksemme, luulisin; Mutta voiko tämä olla ikään perustuvaa eroa??
G
George

29-Jul-2018

Todella huonot tilat ja täynnä vanhoja miehiä

Kaikki täällä ovat yli 50-vuotiaita ja tilat ovat todella huonot, jopa remontin jälkeen. Jos et pidä vanhoista miehistä, en suosittele sitä.
N
Nick

6-Nov-2018

Ristiriitaiset arvostelut

Mitä ristiriitaisia ​​arvosteluja yllä - ilmeisesti yksi arvioijista puhuu hänen a** (uusi vanha tai nuori vierailija) kautta. Kuka tarvitsee tällaisia ​​hulluja arvosteluja. Oliko paikallinen kaveri kertonut minulle, että Flex on hyvä kypsemmille miehille, joten ketä uskot?
P
PARIS

10-Apr-2018

KUUMA SAUNA

Uusi remontoitu sauna Ateenan keskustassa. Erittäin siisti sauna ystävällisellä henkilökunnalla. Suosittelen sitä!
N
Nik

18-Feb-2018

Upea sauna

Paras sauna Ateenassa ja yksi parhaista Euroopassa
A
Andy

26-Jan-2018

En voi uskoa tätä

Menin sinne tietämättä mitä odottaa ja mitä uskomattomin asia tapahtui. Kun mietin tiloja, huomasin, etten ollut Madonna.
M
Marcel

7-Dec-2017

Hylätty maahantulo

Yritin päästä sisään kumppanini kanssa, hän on kreikkalainen (62), ja katsastaja hylkäsi hänet. Työntekijät ovat erittäin töykeitä ja epäystävällisiä. Kaikenikäiset turistit pääsevät sisään, mutta eivät vanhemmat kreikkalaiset miehet.
N
Nik

12-Sep-2017

ei haluttu

Kävin saunassa 17. elokuuta 2017. Lähtiessäni henkilökunta sanoi, etten menisi takaisin, koska luulisin häiritsevän asiakkaita! järkytyin. En tietenkään tehnyt. Väitteessäni viedä heidät sinne, tämän sanoneet vastasivat, että tämä ei ole poliisi. Olen siellä asiakas ensimmäisestä saunan avauspäivästä lähtien. En odottanut, että he loukkasivat minua näin.
S
Sam

5-Aug-2017

Erittäin kiva

Rakastan karhun päivää joka keskiviikko
M
Manos

28-Jul-2017

Rakastan flex-saunaa

Minun on sanottava, että suurin osa negatiivisesta kritiikistä Flex-saunaa kohtaan on ihmisiltä, ​​jotka [poistettiin] Flex-saunasta loukkaavan käytöksen vuoksi tai ovat [kilpailijalta]. Älä usko mitään Flex saunaa vastaan, se on valhetta.
M
Mario

27-Jul-2017

Rakastan FLEXiä

Käyn kaikissa Ateenan saunoissa, mutta flex-sauna on paras! Remontti on täydellinen! Henkilökunta, joka työskentelee, on erittäin kohtelias. Pidän todella kattopuutarhasta. Mitä täällä on kirjoitettu Flex Saunaa vastaan, anteeksi mutta ei pidä paikkaansa.
b
barragan

27-May-2017

remontti pahensi tilannetta

Todella huono remontti!!! Se teki siitä huonomman kuin ennen.... Sauna ei myöskään ole hyvä, koska se ei lämmitä kunnolla....
M
Manos

28-Jul-2017

Flex-sauna on kaupungin paras

Remontti on täydellinen, eikä se ole vielä ohi.
G
George

30-Apr-2017

Käytä rahasi muualle.

Tämä paikka on häpeä Ateenalle ja homoyhteisölle. Kaikki siellä työskentelevä henkilökunta on suoraa ja erittäin töykeää. He kunnostivat tilan hiljattain ja siitä on tullut pahempi kuin se oli, eikä vain, he nostavat sisäänpääsymaksun nyt 12 euroon, sulkeutuvat keskiyöllä ja ovat myös suljettuina joitakin päiviä viikolla. Ei todellakaan ole aikasi ja rahasi arvoista. Höyrysauna haisee yleensä pahalle joka kerta kun astut sisään. Suosittelen, että etsit toisen paikan, jossa voit pitää hauskaa
B
Brandon

24-Nov-2016

Kiimainen paikka kiireisenä!

Kun täällä on hiljaista, sisäänpääsymaksua ei kannata maksaa. Mutta kun se on kiireinen, se voi olla kiimainen! Re. Ikäasia, olen 60 ja pääsin sisään ilman ongelmia. Lisäksi tapasin toisen 60-vuotiaan ollessani siellä. Uskallan sanoa, että kumpikaan meistä ei ole ylipainoinen tai epämiellyttävä. Luulen, että se on mitä täällä Flexissä todella tapahtuu: koska se on kreikkalaisten miesten sauna, he haluavat pitää sen seksikkäänä eivätkä halua ilmapiirin vaarantuvan.
R
Ralph

21-Oct-2016

Isä Karhu

Luin arvosteluista, että vanhemmat kaverit eivät saa mennä Flex-saunaan. Onko tämä edelleen totta ja oletko muuttanut käytäntöjäsi?
J
Jyri

22-Sep-2017

Jyri

Vierailen Ateenassa lokakuun puolivälissä ja haluaisin viettää aikaa FLEXissä. Valitettavasti olen jo 55 ja ystäväni 70 (mutta hyvässä kunnossa). Päästääkö sauna meidät sisään vai olemmeko liian vanhoja?
A
Andrea

12-May-2016

Todella kiva sauna

Ei kovin suuri, mutta puhdas ja paistettu henkilökunta. Olin siellä 3 päivää ja ihmiset ovat 30-50-vuotiaita päivästä riippuen. Joskus siellä oli todella mukavia miehiä. Sauna sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä matkailukohteita ja helppo löytää.
C
Clark

30-Jan-2015

Ikäsyrjintä

Kuinka nöyryyttävää. Minulle kerrottiin vastaanotossa "tämä sauna on vain nuoremmille miehille" ja evättiin sisäänpääsy. Se saa ihmettelemään, kuinka he muuten voisivat syrjiä? Käytän mielelläni euroni ja aikani muualla.
J
Jusin

5-Feb-2015

joo, sain sen 2

# Clark: se on ok, älä anna sen päästä käsiisi, emme kuitenkaan ole sen arvoisia, pidämme vain rahamme ja käytämme ne siellä, missä niitä arvostetuin. meidän pitäisi tukea enemmän heteroiden bisnestä - ainakin he ovat ystävällisempiä iäkkäitä homoja kohtaan, totta puhuen, homot ovat kaikkein ja pahimpia syrjinnän suhteen. joten en ole varma mistä tämä "ylpeys" todella tulee. Sanon teille, ettei ole mitään syytä olla ylpeä tekopyhyydestä muita homoja kohtaan!!!
R
Ralph

8-Jan-2015

Vain muutama ajatus

Ei mitään todella vikaa, mutta ei kovin kiireinen muutamana päivänä, jolloin vierailin.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.