Firenzen kylpylät

Firenzen kylpylät

Firenzen ainoa homosauna (vuodesta 1991).

Florence Baths

Sijainti-kuvake

Via Guelfa 93R, Firenze, Italia, 50129

Firenzen kylpylät
Firenzen ainoa homosauna (avattu 1991). Florence Baths on erittäin kiireinen kesällä suuren ulkoporealtaansa ja "risteilypuutarhansa" vuoksi.

Sisätiloissa on suomalainen sauna, turkkilainen sauna, suihkut ja risteilyalue. Hierontapalvelu saatavilla. Sauna tarjoilee juomia ja ruokaa. Erinomainen henkilökunta.

Keskeisellä paikalla ja helppo löytää, vaikkakin suhteellisen pieni.
Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
Aurinkoterassi
hinta Firenzen kylpylät
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 147 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

F
Federico Lazzeri

2-Feb-2024

Brutta esperienza

Hieronta, joka kestää hinnan mukaan tunnin (50€), mutta todellisuudessa 40 minuuttia. Kun huomautin tästä, kun oli maksuaika, minulle sanottiin käytännössä, että minun on tultava toimeen muun muassa edes pyytämättä anteeksi ja mielipiteisesti. Vältä jos voit, hierontoja lukuun ottamatta ihmisiä on hyvin vähän, laatu/hinta suhde ei ollenkaan kätevä, sinun on parempi mennä muualle.

S
Stéphane

13-Jul-2022

Accueil très décevant mais équipements korjaa

Je n'ai pas apprécié de devoir montrer ma carte d'identité à l'accueil, en tant que non italien. ils m'ont dit que c'était pour la Police, bonjour la confiance... Pour le restant, les équipements étaients korjaa.
S
Stéphane

13-Jul-2022

Ei kiva sisäänkäynnillä, varusteet ovat kunnossa

Vierailin tässä paikassa viime kuussa, kun olin lomalla Firenzessä. Olen ranskalainen ja minua pyydettiin näyttämään ID-korttini sisäänkäynnillä, "poliisille", kuten he sanoivat. He tekivät kopion asiakirjasta. Olin erittäin pettynyt, koska minulle ei koskaan käynyt niin muissa maissa, kuten Saksassa, Sveitsissä tai Belgiassa. Jos et ole italialainen, se voi tapahtua myös sinulle.
D
Davide

28-Mar-2022

Decorosa, socievole, kiehtova…

En tiedä mihin maahan muut arvostelun jättäneet ovat luisumassa... Minulle se oli miellyttävä tilaisuus rentoutua ja tavata, se oli mielestäni puhdas, kiinnostava ja myös laadullisesti parempi kuin muut paljon kuuluisimmat eurooppalaiset saunatilat. Suosittelen ja minä ja muuta mieltäsi, jos et pitänyt siitä! Gironparecchio ja Firenzen kylpylä läpäisevät kokeen täydellä arvosanalla 4.5/5! Jatka samaan malliin kaverit!
M
Marco

3-Jun-2019

Paha haju

Luin täällä paljon huonoja arvosteluja, mutta löysin sen viime lauantaina. Mutta se on enemmän kuin totta! Firenzen kylpylät haisevat huonosti. Lähden tunnin sisällä enkä tule koskaan takaisin.
R
Roelf

11-Feb-2022

Ei mitään odotettua, mukava iltapäivä!

Olin lukenut kaikki huonot arvostelut, joten epäröin mennä. Kiertuttuamme Firenzen ympäri päätimme nähdä itse, kuinka huono se oli. Kuitenkin: Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja puhui tarpeeksi englantia. Sauna oli ok!! Pääosin kypsiä miehiä, yksi tai kaksi vanhaa kaveria, mutta tunnelma oli rento ja ystävällinen. Minulla oli erittäin miellyttäviä "kohtaamisia", menisin varmasti uudelleen. 11. helmikuuta 2022.
G
Gabriele

5-Sep-2018

fa schifo

Tyhjä, likainen, vanha ja kallis.
A
Alessandro

7-May-2018

q

Olin siellä sunnuntaina söpön Gianni-nimisen miehen kanssa ja se oli mukavaa.
G
GIOVANNI

17-Apr-2018

Non bene

La sauna on fatiscente più di quanto non lo fosse in passato. Un controllo dell'ufficio d'igiene sarebbe necessario. La sporcizia diffusa è notoria e conosciuta da molti che l'hanno abbandonata dopo averla Frezdentata pazientemente negli anni. La sauna suomalainen ha ora dei semplici pezzi di legno traballanti su parti di pietra (perché prima era sauna a vapore). Idem e peggio quella a vapore. Non viene-verosimilmente-MAI-pulita con un centogradi alla fine del servizio come si fa in saune curate (a Milano per esempio), odora di muffa e urina, non c'è ricambio vero di aria. Che la gente ci faccia di tutto d'accordo, ma comunque basta controllare e PULIRE. Le persone non si tolgono gli asciugamani e le ciabatte entrando, addirittura si vedono persone in costume, che come noto è antigenico. Lo staff passa con le scarpe ovunque (quando dovrebbero avere almeno delle ciabatte aposite), spesso lo fanno anche i gyakori. Malgrado il divieto c'è chi porta bottiglie (di vetro o no) negli ambienti. Il popper gira alla grande ed è venduto sottobanco. I bagni sono semper con problemi idraulici e per terra è bagnato perdite. I cestini non vengono svuotati quasi mai a ore prefissate. Il personale anziché girare per controllo, anche di ciò che accade, se la passa comoda. Ovviamente ci sono persone cariche di parassiti, ma questo sta a loro, anche se ovviamente è possibile il contagio indiretto da poltrone e divani mal o mai puliti. Il bar è ridicolo. Quando piove vi sono molteplici punti in cui scende l'acqua dal tetto (baari, piano superiore, piano intermedio). Nonostante il divieto girano i cellulari (anche da parte dello staff, con alcuni degli addetti che si siedono, vestiti e con scarpe sulle panche di legno del disimpegno-corridoio di passo per tirare il tempo). Le docce spesso non funzionano. Gli armadietti sono vecchi ja luridi. I parhaiten sono decennali e per modo dire. Asiakaskunta on 20 ai 70 ja kaltevuus 50.
F
Franci

11-Jul-2023

Sottoscrivo quanto detto

Kannatan kohta kohdalta sitä, mikä on korostettu negatiivisena arvosteluissa.
P
Pinco

12-Jul-2018

Condivido a pieno

Ei mitään sanottavaa tästä arvostelusta, joka on dekadenttisen saunan todellinen ja totuutta noudattava. Se vastaa kokonaisuutena. Ehkä hän on vain unohtanut joidenkin kassatyöntekijöiden ylimielisyyden sekä kohteliaisuuden ja ystävällisyyden puutteen.
a
angelo

18-Apr-2018

väärä

io ci vado in sauna e non condivido questa recensione cattiva xme e' un buon posto
a
angelo

4-Apr-2018

un buon posto

ho letto tanti kommenti negatiivinen...............a me non pare...mi sono trovato bene e jatkaa ad andarci!!!!!!!!!
l
luca

1-Nov-2017

perchè ei???

Sono stato in sauna dopo diversi anni,l'ho trovata molto più pulita,saune totalmente nuove e tutto funzionante ...compresi i clienti :))
G
Giovanni

30-Sep-2017

kauhistuttava

Vastaanoton kaveri on niin töykeä, että minun piti pyytää rahani takaisin ja poistua paikalta. Hän kohteli minua kuin roskaa, koska en ole varma jalkani koosta Euroopassa.
A
Andrea

29-Sep-2017

Tutto vecchio ja sporchissimo

Un posto pieno di sporcizia. Firenze meriterebbe un posto almeno decoroso. Che vergogna e che schifo. Ma l'asl non fa mai controlli.
l
luca

1-Nov-2017

???

non conosco quale saune tu abbia commonato...non l?ho trovata molto diversa da tutte le altre!!!basta non imbroccare per dire che un posto è schifoso....
J
Justin

7-Jun-2017

Halkeileva paikka

Nautin todella rentouttavasta ajastani, rakastin Barnsley-kyljystä.
J
J

18-May-2017

Surullinen päivä Firenzessä

Erittäin puhdas, erittäin "klinikka" (itse asiassa liikaa). Ei rintareppua tai tällaista mutkikasta laitosta. Melko tyhjä noin klo 22. Paljon ujoja, yksi karhuystävällinen. Surullinen päivä Firenzessä
m
michael

27-Apr-2017

– Suljetaanko kello 1?

okei. Sanotaan ensin, että klo 1 sulkemisaika sulkee tämän paikan melko paljon kaikille, jotka haluavat viettää aikaa homokylpylässä kaupungissa vietetyn yön jälkeen. Ehdottaisin, että sulkemisaika eliminoi noin 90% heidän suunnitellusta kohdeyleisöistään, eikä ole ihme, että tämä ja muut homojärjestöt ovat kamppailleet Firenzessä. Firenze, maailman homoin kaupunki(!), mutta niin surullisen takapajuinen ja lukittu viime vuosisadan 1960-luvun moraaliin.
m
michael

27-Apr-2017

Katso

Hei Firenze, katso johtavia Berliinin, Amsterdamin, Madridin, Pariisin ja Barcelonan saunoja. Heistä on tullut yhteisömme sosiaalisia keskuksia. Tarvitsemme tätä myös Firenzessä, todella hyödyntämättömillä markkinoilla!
J
Jake

21-Mar-2017

Redq

Olen käynyt tässä saunassa monta kertaa vuosien varrella, ja vaikka se ei olekaan puhtain tai parhaiten varusteltu, tilat ovat vähitellen paranemassa. Varmasti se on kuin useimmat saunat, siinä mielessä, että se osuu tai ei.. mitä tulee vierailullasi olevien kaverien lukumäärään, heidän ikäluokkaansa jne. Minulla on ollut hauskaa, ja vaikka en ole koskaan käynyt hieronnassa täällä venäläinen hieroja on erittäin seksikäs ja usein hauska!
m
michael

27-Apr-2017

Sovittu.

Sovittu. Ne parantavat jatkuvasti tiloja, puhtaus on hyvä, vaikka hygieniatilat ovat olemattomia. Hierojaystävämme Anatoli on kuitenkin superseksikäs ja erinomaisen lahjakas.
a
alberto

26-Nov-2016

kamalaa

In una città ti aspetteresti altro. All'ingresso: gente scortese, aspetto trasandato ja sporco. Dentro: freddo (novembre gli split buttano aria fredda); bagno turco fuori uso; tv fuori uso; vasca sporca; sciatta e sporca un po' ovunque
a
angelo

4-Apr-2018

ristruturata

e' stata ristrutturata nel 2017 adesso tutto funziona
J
John

8-Oct-2016

Lyö tai missaa

No, olen käynyt siellä muutaman kerran aiemmin. Sen hitti ja ikävä. Ensinnäkin he veloittavat sinulta jo tarpeeksi ja joskus he yrittävät myydä sinulle yhdistysmaksun. Mikä on melkein pakollista homokerhoissa. (jäsenyys) hyvä yhdelle. Kerro heille, että olet ostamassa. Paikka on enemmän likaisella puolella. Käytä ehdottomasti tossut ja pyyhi ne sängyt ennen makuulle menoa. Minulla oli hauskaa muutaman kerran, kaiken kaikkiaan ok.
a
angelo

4-Apr-2018

tu mi markkinoilla

la penso come te....non e'il paradiso......ma si sta bene ciao
a
alberto

18-Sep-2016

ei koskaan enää / kamala

likainen, voit tupakoida ja kiertää lasipullon kanssa, ei mukavaa, huijarit,
O
Ole

21-Aug-2016

22 pohjoiseurooppalainen

Uima-allas, turkkilainen sauna, poreamme ja sauna olivat mukavia. Pohjoismaisena en kokenut saunaa erityisen kuumana, mutta ottaen huomioon, mitä toimintaa siellä voi olla, se on kaiketi ymmärrettävää. Puhdas ja suhteellisen moderni, valon väri vaihtuu siellä täällä - luo rauhallisen tunnelman. Risteilyalue ei liian suuri, kaksi televisiota hienolla pornolla, mutta vain yhdessä oli istuinalue. Ei liikaa ihmisiä, ei puolenyön aikoihin elokuun lauantai-iltana. Olen valmis kokeilemaan sitä vielä kerran! Minulta veloitettiin 18 euroa... vähän tyyris, mutta mukava kaveri vastaanotossa ^^ Siellä voisi jopa ostaa leluja :P
a
angelo

4-Apr-2018

un buon posto

condivido il tuo pensiero!! io ci vado spesso e percio' ho delle risduzioni ciao
A
Alessandro

27-Jun-2016

Ei kommentteja

Jos u kysyä, kuinka monta henkilöä on sisällä sisäänkäynnin kohdalla, he kertovat sinulle 200, kun 2 henkilöä on tehokkaasti. Sisäänpääsy maksaa 15 euroa, mutta ilmeisesti koko saunan seinillä on paperi, jossa lukee "joka päivä klo 11 jälkeen vain 11 euroa"...pieni, likainen, turvaton, tyhjä.
A
Alberto

22-Jun-2016

Likainen ja vanha

Olen italialainen ja voin epäilemättä sanoa, että se on yksi Italian pahimmista saunoista: likainen, vanha, vieläkin vanhempi väkijoukko. Minun neuvoni on välttää hinnalla millä hyvänsä.
m
mauro

7-Jan-2016

loistava paikka olla

Aiemmat arvostelut eivät ole todellisia. Olen ollut siellä viime aikoina ja kaikki oli loistavassa kunnossa. Sauna on nyt todella siisti ja uusittu. Minulla oli hauskaa kaikenlaisille miehille, nuorille ja vanhemmille. Henkilökunta on todella mukavaa ja auttavaista. Neuvon !!
G
Greg

15-Jul-2015

Likainen ja tylsä

Firenzessä voisi odottaa enemmän. Likainen, se on ensimmäinen sana, joka tulee mieleen. He puhdistavat sen, no, he siivosivat sen ihmisten ollessa siellä, joten kuvittele käyttäväsi märkää saunaa. Ei kovin tungosta. Tilat ovat kunnossa, vaikkakaan ei montaa paikkaa rentoutua. Risteilyalue on melko suuri. Tossuja neuvovat ihmiset ovat täysin oikeassa :)
F
Franci

11-Jul-2023

è semplicemente indegna di Firenze questa pretenziosa deprimente sauna

Firenzeen kelpaamaton tämä hirveä sauna, jota hoidettiin epäammattimaisesti ja hieman likaisen surkealla tavalla. Rasvainen. Haiseva. Epäasiallista. Huonosti osallistunut. Steriloimattomat tossut, kuten karkeasti pesty pyyhe. Häpeä
J
John

11-Jun-2015

käyttää tossuja

Kävin siellä pari vuotta sitten, en tiedä, onko se parantunut sen jälkeen, mutta huomasin sen olevan hieman likainen ja vaikea löytää tiensä, epäilen palaanko tulevalle matkalleni Firenzeen.
G
Greg

22-Aug-2014

ikävä

Ei kovin puhdasta, vaikka he antavatkin sinulle tossut. Ei paljon ihmisiä, enimmäkseen vanhoja. Risteilyalue melko suuri, vaikkakaan ei kovin hyvin suunniteltu. Siivoava kaveri teki sen aukioloaikoina ja käytti sellaisia ​​pesuaineita, että höyrysauna oli täynnä... no ei vesihöyryä. Ei hyvä sauna, ei hyvä paikka Firenzessä
a
angelo

4-Apr-2018

kunnostettu

la firenze baths e' stata ristrutturata nel 2017 queto e' un vecchio commento non piu' valido!!!!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.