Ystävät Praha

Ystävät Praha

Friends Prague

Sijainti-kuvake

Bartolomějská 11, Praha, Tšekin tasavalta

Ystävät Praha
Tänään: Tietokilpailuilta - Joka sunnuntai
Huomenna: Maanantai lämmittelyjuhlat - Joka maanantai

Tämä vanhankaupungin suosittu baari/tanssiklubi järjestää säännöllisesti juhlia, kuten tiistai-karaokeiltoja ja monia muita tapahtumia.

Sekalaista porukkaa. Vapaa pääsy.

Ma:21:00 - 05:00

Ti:21:00 - 06:00

Ke:21:00 - 06:00

To:21:00 - 06:00

Pe:21:00 - 06:00

La:21:00 - 06:00

aurinko:21:00 - 05:00

Lähin asema: Národní Trída

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Karaoke
Musiikki
hinta Ystävät Praha
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 39 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

U
Uk visited Long term

22-Sep-2021

Englanti I vieras

Säännöllinen ystävien henkilökunta on erittäin ystävällistä turvallisuutta, myös ystävällistä ja vaatehuoneen henkilökunta ystävällistä. Ehdottomasti välttämätön Prahassa Älä ymmärrä negatiivisia kommentteja. En osaa puhua tšekkiä, mutta henkilökunta on aina mukautuvaa englanninkielisiin.
B
Brian

28-Dec-2019

Mahtava kokemus

Vieraili siellä lauantai-iltana ja se oli melko hyvä. Vaatehuone maksoi vain 20 CZK ja se oli todella kätevää varsinkin näin kylmällä säällä. Sinä päivänä oli paljon nuoria ja tunnelma oli todella mukava. Musiikki oli mahtavaa ja minulla oli todella hauskaa.
A
Andy

8-Oct-2019

Töykeä henkilökunta, ei hyväksy luottokortteja

Heidän Facebook-sivullaan sanotaan, että he hyväksyvät luottokortit, mutta erittäin töykeä vaatesäilytys pyysi maksamaan vaatesäilytyksen käteisellä, eikä antanut meidän päästä sisään takkien kanssa. Kysyimme, voimmeko lisätä pukuhuonemaksun baarihanaan, hän hylkäsi ja käski meidän lähteä etsimään pankkiautomaattia. Super töykeä ja ei ollenkaan vieraanvarainen! YSTÄVÄT PRAHA eikä sisällä mitään ystävällistä.
J
Jakes

17-Jun-2019

Henkilökunta töykeää ja epäystävällinen ulkomaalaisten kanssa. Vältä sitä paikkaa.

Olimme ryhmä homoystäviä eri maista ja halusimme nauttia drinkin mukavassa paikassa. Emme olleet tervetulleita ystäviin, henkilökunta oli todella töykeää ja ylimielistä. Turvahenkilö oli pahin. En suosittele sitä paikkaa Prahassa vieraileville ulkomaalaisille. Löysimme toisen homobaarin Flirt, kävelymatkan päässä Friendsistä, jossa henkilökunta oli erittäin miellyttävää. Jos olet ulkomaalainen, VÄLTÄ ystäviä.
V
Vladimir

10-Jun-2019

Törkeä turvallisuus

Meidät kutsuttiin poistumaan baarista, koska emme halunneet jättää takkejamme, ostimme jopa juomia ja vartijat lähestyivät meitä kauheilla tavoilla ja eleillä, tuskin sanoen sanaa, olimme hämmentyneitä, sitten baarin tarjoilijat yrittivät auttaa, mutta he olivat töykeämpiä kuin nuori turvapoika. Lopulta meidän piti lähteä, koska turvallisuus alkoi olla aggressiivisen töykeä, sisäänkäynnissä kukaan ei sanonut, että meidän piti jättää takkimme, emme ymmärtäneet miksi ostettuamme juomamme? Pahinta he olivat paikallisia ihmisiä takkeineen ja kukaan ei kertonut heille mitään, YSTÄVÄ ei ollut ollenkaan ystävällinen, se pilasi ystäväni syntymäpäivän! Kävelimme sateen alla voidaksemme nauttia Prahan homoelämästä, kauheaa!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.