sokkelo

sokkelo

Irrgarten

Sijainti-kuvake

Reitwallstraße 4, Hannover, Saksa, 30159

sokkelo
Päästä mielikuvituksesi valloilleen Irrgartenissa, joka tunnetaan myös nimellä "Maze". Täällä juhlijat tulevat toteuttamaan seksuaalisia fantasioitaan; löydät paljon toimintaa meneillään joka kolkassa.

Palveluihin kuuluu elokuvateatteri, soolohyttejä, liinahuoneita, loistoaukkoja, baari, näyttämöalue ja häkit. Sisäänkäynnin lähellä on kaapit, joihin voit laittaa tavarasi, jos haluat riisua alasti.

Avoinna 7 päivää viikossa ja 24 tuntia viikonloppuisin. Tarkista tapahtuman tiedot heidän verkkosivuiltaan.

Arkisin: 10-00

Viikonloppu: 24 tuntia

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
GoGo Show
Musiikki
Rentouttavat mökit
hinta sokkelo
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 46 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

J
Jo

16-Jun-2017

Herra alusvaatteet

Klubi on päivitetty viimeisen vuoden aikana ja kaikki televisiot toimivat nyt hyvin ja elokuvat ovat kunnossa. Se on yleensä melko puhdasta ja henkilökunta on tarpeeksi ystävällistä. Olen käynyt useasti, ja lukuun ottamatta omituista kaveria, joka saattaa olla tuholainen, useimmat vierailijat ovat erittäin kohteliaita ja kunnioittavat toiveitasi ja rajojasi, mutta osoittavat kiinnostusta, jos käytät mukavia alusvaatteita. Olen siellä huomenna 17. kesäkuuta koko päivän erilaisissa asuissa.
D
Deep impact

13-Mar-2017

Ei niin hyvä

Vulkaanisauna oli kiinni, joten ajattelin, että tämä paikka olisi hyvä. Se on melko pieni paikka ja kuulostaa paremmalta kuin mitä se todella on. Muutama ei niin hyvännäköinen kaveri tökertelee ympäriinsä ajatellen olevansa jumalan lahja, koska he ovat todella arvokkaita. Sinun on maksettava kaapista ja kolikoista, joita ei palauteta, monet kaverit tupakoivat, joten jos olet tupakoimaton, se on erittäin savuista. Oli melko likainen ja likainen ja ei puhu englantia. Kallis.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.