La Demence @ Fuse Club

La Demence @ Fuse Club

Yksi Euroopan suosituimmista homotanssijuhlista.

La Demence @ Fuse Club

Sijainti-kuvake

208 rue Blaesstraat, Bryssel, Belgia, 1000

La Demence @ Fuse Club

Yksi parhaista, suurimmista ja suosituimmista homotanssijuhlista Euroopassa.

La Demence järjestetään monitasoisessa Fuse Clubissa, jossa on neljä baaria, kaksi tanssilattiaa ja pimeä huone. Houkuttelee kaiken ikäisiä ja -tyylejä kansainvälisiä miehiä. Ei pukukoodeja.

Joka kuukausi on eri teema, joten tarkista verkkosivulta tiedot tulevista juhlista.

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Pimeä huone
Musiikki
hinta La Demence @ Fuse Club
3.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 42 ääntä

N
Neil

2-Nov-2017

Pääjuhla ei ollut hyvä

La Demence on legendaarinen klubi, joka järjestää yleensä hyviä tapahtumia. 28-vuotisjuhlaviikonloppu ei kuitenkaan ollut hyvä. Se oli huonosti järjestetty, pitkät jonot kaikkeen ja tylsiä DJ-settejä. Pääjuhlat 28.10 olivat suurimmat näkemäni sisäjuhlat, mutta huonosti järjestetty. Henkilökunta oli kaikki ystävällistä, mutta turvallisuus ei järjestänyt jonoa. Bändiläisillä oli etuoikeus päästä sisään, mutta vartijat eivät järjestäneet tätä ja saivat kaikki jonottamaan melkein 3 tuntia! Kaappipaikka oli kallis ja vei aikaa jonottaa sen tekemiseen. Kaapit puuttuivat ja osa ei toiminut. Tämä meni hukkaan noin tunnin jonottamisen jälkeen. Fuse-paikan pitää olla suurempi - se oli liian täynnä ja vaarallinen. DJ-setit olivat tylsiä, Steven Redant soitti juuri podcastia, jonka hän julkaisi verkossa muutama päivä aiemmin. Paganon setti oli promo-setti hänen omille kappaleilleen ja remixeilleen, jota soitettiin kerta toisensa jälkeen viikonlopun aikana ja joka toisessa setissä, jota hän on viime aikoina soittanut eri puolilla Eurooppaa...musiikki liikkuu...yleisö on jo kyllästynyt kuoliaaksi. Ääni pääjuhlissa oli kauhea, liikaa pohjaa. Hyvää vuosipäivää La Demence Team, mutta sinun on parannettava periäksesi 120 euron osallistumismaksut.
E
Ekachai chieochalakom

1-Mar-2014

Legendaarinen

Tämä juhla on legendaarinen, jota ei kannata jättää väliin, jos satut olemaan Brysselissä juhlaviikonloppuna. Ylemmän kerroksen pimeä huone oli viime bileissä niin täynnä kuumia parrakkaita miehiä. Palaa ehdottomasti lisää.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.