KOODI

KOODI

Le CODE

Sijainti-kuvake

4 rue Papon, Kiva, Ranska, 6300

KOODI
Tänään: Domit ja Subs - Joka maanantai
Hardcore-risteilyklubi ja leikkipaikka miehille. LE CODEssa on pimeät huoneet, yksityiset mökit, silmukat, vankila, sokkelo, videot, internet-alue jne.

Avoinna 7 päivää viikossa teemailtoineen – tarkista esityslista verkkosivuilta.

Arkisin: 22-00

Viikonloppu: 22 - 00 05 - 00

Lähin asema: raitiovaunu: Arrêt Place Garibaldi

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Internet-yhteys
Sokkelo
Rentouttavat mökit
hinta KOODI
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 76 ääntä

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

D
Darragh

16-Jul-2022

Ei palaa pian (à éviter pour le moment)

En pidä itseäni risteilybaarien asiantuntijana, mutta jos siellä on vain 5 henkilöä klo 2 yöllä perjantai-iltana kesäkuussa, jokin on vialla.. sain kuitenkin ilmaisen lipun seuraavaksi yöksi (ei käytetty) . Myös paljon pienempi kuin kuvaus saa sinut uskomaan. J'ai pas l'intention d'y rentrer bientôt.
E
Emiliano

5-Feb-2020

Erittäin hyvä paikka

Erittäin hyvä paikka, paras kuuma risteily Nizzassa
E
Ed

26-Apr-2019

Vitun töykeä

Tiedän, että ranskalaiset eivät puhu englantia ja ymmärrän. Mutta tällä kertaa minun on sanottava, että se ei koske kieltä, vaan se on töykeää ja ylimielistä. Yritin avata ovea lähteäkseni, enkä ilmeisesti ymmärtänyt enkä tuntenut sääntöjä. Kaveri vain huusi minulle ja paiskasi oven heti perään. Toivottavasti tämä yritys suljetaan pian, eikä ketään vaivaudu yrittämään. Paikka oli kuollut.
n
nick

9-Jan-2019

hyvä paikka

Erittäin hyvä paikka, lämmin ja puhdas
M
Murray

12-Nov-2018

Tule alas kellariin, jossa miehet leikkivät kovasti

Ensimmäisen vierailun jälkeen "cagoule" ("huppu") yöllä, torstaina piti palata sian sunnuntaiksi. (Huput on värikoodattu ylä-, ala- ja versioita varten.) Hauskaa molempia vierailuja ja lämmin vastaanotto komealta Dorianilta, joka oli vastuussa molemmilla kerroilla. Kesti jonkin aikaa, ennen kuin kaverit saapuivat jokaiselle vierailulle, mutta odottamisen arvoinen. Sisäänpääsy erittäin kohtuullinen (8 euroa) ja juomat ovat myös helposti taskussa. Pääasiassa keski-ikäistä porukkaa muutaman kuuman nuoren kaverin kanssa. Helppo pääsy: aivan kulman takana Garibaldin raitiovaunupysäkiltä.
J
James

6-May-2018

Upea risteilyklubi

Vierailin Le Codessa muutaman kerran Nizzan vierailuni aikana ja huomasin sen olevan todella viileä ja varsin vieraanvarainen ulkomaisille vierailijoille. Kaikki tyypit siellä kun menin ja hauskaa oli ilman asennetta.
A
Andrew

11-Sep-2016

häpeä

Pieni paikka, rajallinen yleisö ja aika kamala, jos tämä on Nizzan paras tarjottavana.
A
Anto

17-Jun-2015

Hauskaa ja kuumaa

Menin sinne ja minulla oli niin hauskaa. Todella kuumia tyyppejä, kiireisiä ja hauskoja!! Paikka on viileä, jossa on paljon laitteita, baarimikot olivat todella mukavia ja vieraanvaraisia! En malta odottaa paluuta.
M
Mike

26-Apr-2015

Kuuma paikka

Olen yllättynyt alla olevista arvosteluista! Asiat muuttuvat paljon! Kun menin CODEen, baarimikko oli todella söpö, hymyilevä ja vieraanvarainen. Paikka on todella puhdas, se oli todella kiireinen joka kerta, kun menin sinne todella kuumien kavereiden kanssa kaiken ikäisistä! Kävin siellä 4 yötä lomani aikana ja suosittelen tätä paikkaa. Homoalueen sydämessä.
J
John

13-Apr-2015

Ei paha ...

Kyllä, baarimies valmistuu, ja niin tekevät myös panterit, se on loppujen lopuksi kova risteilybaari, jokaista oli tehty, kun menimme sinne, siellä oli sekoitus kaikkea. Miten tämä voi olla niin pahaa...
P
Pete

23-Dec-2014

Samaa mieltä huonoista arvosteluista

Kuinka he voivat veloittaa pääsystä tähän paikkaan? Ja mikä ongelma nuorta kaveria baarin takana on, liimattu baariin? Vältä FredSneaker-iltoja. Ne ovat tyhjiä.
T
Thomas

23-Oct-2014

Koodi

Nuori baarimies on töykeä, tietämätön ja toivoton. Ei huomioinut minua baarissa, vaikka baarissa oli vain yksi mies, jolle hän puhui. Sitten kun hän palveli minua, hän otti rahani, mutta ei antanut minulle vaihtorahaa. Minun piti pyytää häneltä rahojani. Ymmärrän miksi se on tyhjä.
M
Max

29-Sep-2014

Älä tuhlaa aikaasi...

Tämä on pahin ja inhottavin risteilybaari, jossa minäkin olen koskaan ollut. Menimme lauantai-iltana kaupungilla vietetyn yön jälkeen. Kun kävelin ovesta sisään, toinen henkilökunnan jäsen oli tekemässä baarimikkoa BARISSA. Myös kaikki muut alas portaissa olivat saaneet valmiiksi. Se oli kova, likainen, epähygieeninen jäteastia, enkä menisi sinne enää koskaan. ÄLÄ tuhlaa aikaasi tai rahojasi. Se on myös kaupungin väistämässä osassa kävellä myöhään iltaisin. VÄLTÄ VÄLTÄ VÄLTÄ.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.