Les Bains-Douches

Les Bains-Douches

Les Bains-Douches

Sijainti-kuvake

7 rue Gubernatis, Kiva, Ranska, 6300

Les Bains-Douches
Kulje käytävien ja leikkihuoneiden labyrintin läpi kolmessa kerroksessa Les Bains-Douchesissa, joka on yksi Ranskan Rivieran suosituimmista homosaunoista.

Palveluihin kuuluu sauna, höyrysauna, iso poreallas, videohuone, baari, omat mökit. Tämä paikka on tunnettu erittäin hygieenisestä ja ystävällisestä. Säännölliset alastonjuhlat ja teemaillat.

Arkisin: 13-00

Viikonloppu: 13-00

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Poreallas / kuuma allas
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Les Bains-Douches
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 114 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

F
Frank

9-Feb-2020

Ylimielinen

Ylimielistä henkilökuntaa sisäänkäynnillä. Ilman selvää syytä hän oli täysin ylimielinen ja käski hakea (ramasse!) vaihtorahani maksaessaan. Pyysin rahani takaisin ja käännyin ympäri. Olen ollut siellä useita kertoja aiemmin, mutta tämä oli viimeinen yritys. Vaihda epäpätevä henkilökuntasi!
M
Michael

24-Nov-2019

Likainen jäteastia

Se haisee niin pahalle! Minulla ei ole aavistustakaan, kuinka voit sallia tämän. Se on puhdistettava valkaisuaineella.
M
Maddox

23-Nov-2019

Haisee niin pahalle!

Tämä näyttää vanhalta instituutiolta, joka on kieltäytynyt muuttumasta. Konsepti on hieno, mutta se on niin likainen ja haiseva, että minun piti tulla kotiin suihkuun - ironista, koska se on kylpylä. Poreallas on hieno, mutta vesi on haaleaa ja haisee niin pahalta! En tiedä miksi se haisee niin pahalle!! Sitten suihkut ja siellä ei ole saippuaa, vaan iso muoviastia saippualla. Nouset tasolle höyrysaunalla ja saunalla - sauna on ainoa paikka, josta pidin. Höyrysaunassa ei ole paljon höyryä ja hajua!!! Omg! Haluan todella, että terveysosasto menee sisään ja siivoaa valkaisuaineella. Kuinka paljon laventeliöljyn laittaminen maksaa (ironisesti olemme Nizzan hajuvesipääkaupungissa!) He sulkivat kolmannen kerroksen, siellä on muutama hytti. Yleisö voi olla töykeää. Kaikenlaiset, useimmat ihmiset vain kävelevät.
M
Mickael

2-Jul-2018

Très bon moment très chaud et sex

Beaucoup de mecs très chauds. je recommande et j'y retournerais.
J
James

6-May-2018

Mikä ystävällinen sauna

Hieno pieni paikka. Älä etsi massiivisia tiloja, vaan mene nauttimaan ajasta seurustelemalla miesten kanssa ystävällisessä paikassa, jossa on hyvä sekoitus musiikkia laulamista varten. Minä rakastin sitä.
C
Chris

16-Jun-2017

Oli mukava paikka ja on avoinna kesäkuusta 2017 lähtien

Poikaystäväni ja minä olimme juuri täällä keskiviikkona 14. kesäkuuta 2017. Odotimme pahinta, aikaisempien arvostelujen perusteella, mutta se näytti puhtaalta, ei hajua, ja paikalla oli noin 10 ihmistä saapuessamme noin klo 18. Kaikki näyttivät lähteneen noin klo 00, joten lähdimme. Ikäryhmiä oli erilaisia: 21/00-vuotiaista (20 kaveria) 30-vuotiaisiin. Ehkä viikonloppuna on kiireisempi, joten voimme kokeilla uudestaan. Hinta oli 2 euroa, mikä ei vaikuta korkealta verrattuna siihen, mitä olemme maksaneet muissa saunoissa. Negatiiviset: videohuone/-alue istumiseen on vain yksi (höyry/saunahuoneiden lisäksi) ja yksi pimeä huone, mutta ei sokkelotyyppistä aluetta.
T
TGE

16-Jun-2017

Les Bains-Douches

Chris - Kiitos korjauksesta (olimme saaneet käyttäjäraportin, että se oli suljettu pysyvästi 12. kesäkuuta).
j
jean

9-Feb-2017

vanha sauna

Ikääntyvä laitossuolat ja huonosti huollettu, hajut ovat kuvottavat (mökissä ja porealtaan lähellä), ei kotitaloutta aukioloaikoina, välttää ehdottomasti
I
Ian

7-Dec-2016

Kattaa kaiken olennaisen

Hienolla paikalla sijaitseva sauna on omassa talossaan kolmessa kerroksessa. Hyvin hoidettu ja puhdas, se tarjoaa tavallisen höyrysaunan, saunan, videohuoneen, porealtaan, baarin ja hyttejä. Huolimatta sisustuksen läpi kulkevasta merenkulkuteemasta, tilasuunnittelu on hieman mielikuvituksellista ja portaikoihin jätetään kaivattua tilaa. Tämä voi olla vanhan rakennuksen perintö. Ainoa henkilökunnan jäsen oli kohtelias ja tehokas. On hieman anakronistista, että sinun täytyy mennä baariin hakemaan kondomeja ja liukuvoidepusseja. Ehdotan, että annostelijat sijoitetaan kätevästi koko tapahtumapaikkaan. Musiikki oli siunatun mykistetty ja tunnelma on kaiken kaikkiaan rentouttava. Vierailuni oli tiistaina, eikä maailmassa ole montaa kaupunkia, jossa homosauna olisi kiireinen tuolloin. Olen varma, että ruuhka-aikoina tämä paikka rokkaa. En voi olla samaa mieltä arvioijien kanssa, jotka sanoivat, että paikka on pimeä ja/tai ei puhdas tai "kauhea". Vaikka tämä ei vastaa joidenkin hienojen saksalaisten saunojen mittakaavaa, se on erittäin hyvä standardi Nizzan kokoiselle kaupungille. Suositeltava.
a
alex

6-Jun-2016

Hyvä aika

Todella kiva sauna. Kävin sunnuntaina, oli kiireinen. Hieno sekoitus tyyppejä. Lihaksikas/twink/vanhempi/nörtti paljon. Mukavan kokoinen paikka, mutta pyyhkeet ovat ERITTÄIN rajoitettuja. Yksi pyyhe per henkilö, tuli hieman haikeaksi, kun pyydettiin toista pyyhettä. menisin uudestaan. Mukavia tyyppejä menevät. Tarkista kuitenkin, jos pidät saunasta. Harmi, että viikonloppuna ei ole 24 tuntia, mutta silti kannattaa kokeilla.
B
Boris

5-May-2016

Hieno sauna

Mene tähän saunaan. Se on kenties ainoa Nizzassa, mutta päihittää monet Pariisissa tai muissa suurissa kaupungeissa. Siisti, runsaasti ja paljon toimintaa. Eri ikäisiä ja tyyppejä, etkä voi olla huomaamatta sopivan henkilön löytämistä. Sunnuntai-iltapäivä paras aika.
F
Fin

26-Apr-2016

Paras sauna Nizzassa

Paljon toimintaa .... mukavia tyyppejä .... hyvä kokemus ... jälleen ilolla.
A
Alain

10-Feb-2016

Une sauna normaali.

Assez grande, avec une clientèle variée. Je me suis senti très bien (j'y suis allé le mois de Novembre 2015).
G
George

4-Jan-2016

Ei puhdas

Ei puhdasta, ei kenkiä, huonot pienet mökit, ei loistoa, kaikki minimaaliset ja vanhat, parempi toinen klubi.
A
Alfred

28-Jul-2015

Aina hienoa!

Aina hienoa! Paljon kuumia kaiken ikäisiä miehiä. Puhdas! pimeä huone, märät ja kuivat saunat (toiminnalla), yksityiset huoneet ilmaiseksi jne., täältä löydät etsimäsi!!! Löysin aina upeita kavereita ja viihdyin täällä. Tämä on Rivieran paras sauna, jossa voit pitää hauskaa ja tavata seksikkäitä miehiä. Et voi mennä pieleen täällä. Joten mene! Kuumin risteily ensimmäinen tunti avaamisen jälkeen arkisin.
J
J

13-Jun-2015

Kauhea

Desde que cambiaron el personal, esta cada vez peor sobre todo en lo que respecta a la limpieza y atención, las toallas huelen mal y tienen agujeros, cuando solicitas un cambio, el muchacho que atiende se queja o te mira con una cara, hay lata de gaseosa vacia en el area de fumadores specificamente en el mismo lugar desde hace meses, lo que significa que jamas limpian, el agua del poreallas tiene tanto cloro que arden los ojos. Ayer no habian preservativos ni toallas, me dijo que debia esperar 20 minuuttia desnudo por una toalla. Si pides un cafe es casi como pedir un favor, el antiguo muchacho te ofrecia hasta agua. Limpien puolesta!
B
Barry

19-Apr-2015

Pettynyt

Löysin paikan erittäin pimeänä, eikä henkilökuntakaan ollut niin ystävällistä. Kuten oli ensimmäinen kerta siellä :-(. Hyvät arvostelut luettuani olen valitettavasti pettynyt :-(
B
Ben

17-Jan-2015

Bains Douches

Paras homosauna Nizzassa. Täydellinen sijainti, mukavia miehiä, erittäin kuumia nuoria miehiä. Hauskaa, varsinkin sunnuntaisin tai joka päivä klo 4-7. Siellä työskentelee kaveri nimeltä Didier, hän on niin mukava kaveri!!
R
Renée

26-Jan-2015

Uusia kokemuksia

Kiitos suosituksestasi. Tämä näyttää olevan oikea paikka ensimmäiselle vierailulleni sellaisessa klubissa lomallani kesäkuussa. En malta odottaa!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.