L'Impact

L'Impact

L'Impact

Sijainti-kuvake

18 rue Greneta, Pariisi, Ranska, 75002

L'Impact
Tänään: Horse Men - ilmainen sisäänpääsy XXL - Joka tiistai

Tiukasti alasti homoristeilyklubi ja baari kahdessa tasossa säännöllisin bilein. Sisään tullessasi saat pussin, johon voit laittaa vaatteesi ja tavarasi.

Erittäin suosittu ja kiireinen. Odota toimintaa kaikkialla, alakerran sokkelosta baariin. Vieraile L'Impactin verkkosivuilla tulevista tapahtumista.

Arkisin: 21-00

Viikonloppu: 22-00 ; 06 - 00

Lähin asema: Étienne Marcel, Réaumur - Sébastopol

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Sokkelo
Musiikki
hinta L'Impact
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 129 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

I
Ivan Glez

17-Dec-2023

Upea paikka vierailla Pariisissa

Olen vieraillut homobaareissa, saunoissa ja seksikerhoissa Pariisissa - eikä siellä ole mitään L’impactin kaltaista. Yksinkertaisesti - osallistujilla on paras asenne pitää hauskaa - he tietävät miksi ovat tässä paikassa. Toimintaa on kaikkialla jokaiseen makuun - ja tunnelma on niin eroottinen ja kutsuu "vuorovaikutukseen" muiden kanssa. Baarimikot ovat niin mukavia (hei Chile ja Espanja :)) ja kaveri myös vastaanotossa. Minulla on aina hauskaa ja lopetan onnellinen ja "uupunut" - tämä paikka on pakollinen, jos haluat, että kaikki odotuksesi täyttyvät :)
L
Lew reginwald@icloud.com

8-Nov-2023

Onko myöhäistä lauantaisin?

Onko siellä tungosta sunnuntaisin klo 4-6 (juhlien jälkeen) vai onko parempi aikaisemmin illalla?
J
Jose

30-Oct-2019

Ihana, seksikäs ja hauska

Vieraili Pariisissa Seattlesta ja tämä paikka oli seksikäs, hauska ja vieraanvarainen. Kuumia ja hauskoja baarimikoja, jotka saivat tämän amerikkalaisen tuntemaan olonsa kotoisaksi.
B
Bob

10-Mar-2019

Hauska paikka!

Aina kuuma ja kova kokemus täällä! Mukava henkilökunta, yksi juoma mukana ja paljon toimintaa.
D
Dave

11-Jan-2019

Vanhat hyvät ajat

Ennen oli kiireinen (sekalainen joukko). Kävin hiljattain torstai-iltana klo 22-23. Ihmisiä ei juuri ollut, kun kansi nousi 18 euroon.
G
George

13-Dec-2018

se on mennyt alamäkeen viime aikoina

Tämä oli ennen kuuma paikka. Kyllä, ymmärrän sen Pariisin, mutta siitä on tullut liian kallista 18 euron sisäänpääsy ja juomat ovat myös kalliita... henkilökunta voi olla hiljaista ja epäystävällistä, mutta luulen, että he ovat vain ranskalaisia. OK nyt wc-tilat...heidän täytyy alkaa laittaa paperipyyhkeitä, niitä ei ole. Ja tuo yksi wc tarvitsee peräaukon suihkun! Heidän on aloitettava pelinsä tai loppu on lähellä heitä.
L
Luke

25-Jun-2018

Täysin ylihinnoiteltu

Tiedän paikan alusta asti. Se oli hienoa siihen aikaan. Kävin siellä yhä vähemmän, joka vuosi yksi EURO enemmän sisäänpääsyä ja yksi juoma. Nyt ne ovat 18 EUROssa, mukana juoma ei edes kata enää isoa olutta vaan pientä. Puhumattakaan juomien hinnoista. Kukaan ei ota toista. 21 eurolla pääset saunaan. Ei ole enää paperia käsien tai muiden pyyhkäisyyn. Tällä on vaikutusta yleisöön. Nuorilla miehillä ei yksinkertaisesti ole varaa. Ei palaa eikä voi suositella.
M
Matt

21-Jul-2018

sovittu

Kyllä, Luke, olen samaa mieltä, se oli hienoa aikanaan, mutta nyt huono.
M
Matt

3-Jun-2018

Grande Dame on menettänyt vaikutuksensa!

Olen vieraillut tällä klubilla vuodesta 2004 joka kerta kun tulen Pariisiin, mutta viime yönä minusta tuntui, että se oli menettänyt etunsa. 18 euroa on erittäin kallista sisäänpääsymaksuna ja he tarjoilevat nyt vain pulloja lageria, joka on 7.20, todella kallista. Olin pettynyt viime yönä, se ei näytä olevan niin hyvä kuin ennen.
J
Jeff

15-Mar-2018

Ehdottomasti alasti?

Ei ollut niin tiukka alastomuuden suhteen, mutta minä ja poikaystävä menimme totaalisesti, jotkut pitivät alusvaatteita tai housuja päällä. Laaja valikoima miehiä, kaiken ikäisiä, kiinnostuksen kohteita ja kokoja. Ystävällinen henkilökunta.
M
Martin

6-Jan-2018

Risteilypaikka mukavilla baarimiehillä ja paljon toimintaa alakerrassa

Raskasta toimintaa kellarissa, jossa voit pitää hauskaa kaapeissa tai patjalla, ihanteellinen ryhmätoimintaan. Ensimmäinen kerros on baarityyliä, mutta ei liinoja päällä! Kaikenikäiset ja sekä paikalliset että turistit tulevat yhteen.
E
Elmar Schlang

15-Dec-2017

Upea risteilybaari

Se oli ensimmäinen kerta, kun olin täysin alastomassa baarissa, ja se oli jännittävää. Jos pidät vanhemmista miehistä tai joistakin nuoremmista miehistä, jotka pitävät vanhemmista miehistä, se on oikea paikka. Henkilökunta on ystävällistä ja vieraat pitävät myös ulkomaalaisista. Minulla oli hauskaa tavallisten miesten kanssa, mikä tietää, että turvallisempi seksi on tärkeää.
P
Paris

14-Nov-2017

Kallis

Tämä paikka on erittäin kallis ja hyvin pieni. Henkilökunta, joka päästää sinut sisään, voi olla melko palkkasoturia. Baarin henkilökunta on seksikästä. He eivät käytä muita vaatteita paitsi nahkahousuja. Joskus he käyttävät jock-hihnoja, joissa on metalliset nastat. Voit tilata heidän kanssaan juomia ja jutella heidän kanssaan. Mutta koskea ei saa. Se ei ole sallittua. Se on vain sinun silmillesi. He voivat myydä sinulle vain juomia. Sellaisenaan se on melkoista kiusaamista. Tämä saa kaikki baarissa roikkuvat innostumaan. Suurin osa ranskalaisista tyypeistä, jotka hengailevat ympäriinsä ja puhuvat baarimikoille, näyttävät olevan suuria, vaikka he ovatkin veltostuneet. Ranskalaisilla näyttää olevan Euroopan suurin omaisuus. He ovat kaikki laihoja, laihoja, kevyesti lihaksikkaita, melko komeita ja heidän omaisuutensa on suuri. Mutta hinta, jonka he veloittavat, on mielestäni erittäin kallista. Monet ranskalaiset miehet rakastavat ulkomaalaisia ​​ja englanninkielisiä. He ovat usein romanttisia ja kutsuvat sinut kahvilaan, tai jos he pitävät sinusta, he kutsuvat sinut elokuvateatteriin. Yleensä he pitelevät kädestäsi ja suutelevat sinua, ja jos he haluavat hauskaa, he kutsuvat sinut kotiin välittömästi. Ranskalaiset kaverit ovat hyvin romanttisia eivätkä veloita sinulta rahaa kotiin tuomisesta tai lahjojen odottamisesta. Älä kuitenkaan erehdy rakastumaan heihin. He ovat jotenkin psykoottisia ja hämmentyneitä rakkaudesta, ja jos rakastut heihin, he särkevät sydämesi. Joten lopulta sydämensärkyneet turistit käyvät tällaisissa paikoissa saadakseen takaisin kadonneen romanssin. Pesutilaa ei ole pestä.
J
Joop

6-Oct-2017

Keskiviikko yö

Ei kansi-ilta keskiviikkona oli kiireinen. Ystävällinen kaveri sisäänkäynnillä ja baarissa. Joukko on vaihtelevaa vanhoista nuoriin. Olisi parempi, jos se olisi hieman tummempi anonymiteetin vuoksi. Kaiken kaikkiaan suosittelen menemään sinne, jos olet Pariisissa vieraileva vierailija, joka etsii hyvää yötä toimintaa.
T
Tomas

12-Sep-2015

Paljon toimintaa, mutta muutama kuuma mies

Olin siellä perjantai-iltana klo 00-4, siellä oli tungosta ja paljon toimintaa, ilmaisia ​​kondomeja ja liukuvoidetta. Jos pidät kypsistä miehistä, se on sinun paikkasi, muutama nuori mies, minä mukaan lukien, klo 3 mennessä se alkaa olla tyhjä. Totta puhuen, kyllästyin. Mutta jos et välitä kenen kanssa pelaat, sinulla on hauskaa.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.