ODARKO

  ODARKO

  Kuukausittainen homotanssi- ja risteilyjuhlat.

  ODARKO

  Sijainti-kuvake

  erilaisia ​​paikkoja, Madrid, Espanja

  Legendaariset kuukausittaiset electro-dance-gay fetissibileet Madridissa maskuliinisille miehille, vierailevan DJ:n, pukeutumiskoodin, risteilyalueen ja paljon toimintaa!

  Katso ODARKO:n Facebook-sivulta lisätietoja ja seuraavan tapahtuman sijainti. Pukuhuone ja vaatesäilytys käytettävissä. Partavedet ja hajuvedet eivät ole sallittuja.

  Ominaisuudet:
  Vain aikuisille
  bar
  Risteily / fetissi
  tanssi
  Musiikki
  hinta ODARKO
  2.7
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 49 ääntä

  M
  Marco

  lauantaina 17. maaliskuuta 2018

  Liian monta pohjaa

  Olen ollut Madridissa useita kertoja, kun ODARKO pidetään STRONG CENTERissä. Suurin osa miehistä on alaosia, paljon mukavaa runkoa, jos haluat pohjan. Lisää toppeja on saatavilla öinä, jotka EIVÄT ole ODARKO-iltoja. Plus Strong avaa pimiön vasta kello 2 yöllä tai myöhemmin. En koskaan mene enää, kun on ODARKO-ilta.
  N
  Neil

  ma 11. joulukuuta 2017

  Kukaan ei mene sinne enää

  Viimeinen tapahtuma Madridissa oli floppi, johon osallistui vain noin 50 kaveria. Paikka oli Palace, joka on suora klubi, ilmapiiri oli kauhea henkilökunnan kanssa ja turvallisuus epäystävällinen. DJ Charly oli kauhea, soitti vain kappaletta seuraavan, ei edes miksannut kappaleita ja seisoi DJ-kopissa haukotellen ja selaamassa puhelintaan. Odarko oli ehdottomasti menettänyt yleisön ja kaverit eivät enää mene sinne, heidän julkaisemansa kuvat ovat vanhemmista tapahtumista eikä viime yöstä.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.