Organic Madrid Club

  Organic Madrid Club

  Organic Madrid Club

  Sijainti-kuvake

  Calle Pelayo 30, Madrid, Espanja, 28004

  Organic Madrid Club
  Tänään: Kahvi SX, klo 3-9 - Joka tiistai

  Gay-risteilybaari, nahka- ja fetissiklubi Chuecan homoalueen sydämessä.

  Luomu houkuttelee kaikenlaisia ​​miehiä - karhuja, kumi-/fetissifaneja ja nudisteja. Risteilyklubi isännöi myös viikoittain teematapahtumia, joten tarkista asialista heidän verkkosivuiltaan.

  Arkisin: klo 5-3

  Viikonloppu: klo 5-3.30

  Lähin asema: chueca

  Ominaisuudet:
  bar
  Sokkelo
  Rentouttavat mökit
  Pimeä huone
  Vain aikuisille
  Risteily / fetissi
  hinta Organic Madrid Club
  1.8
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 109 ääntä

  Visit Website
  C
  Cheeky

  lauantaina 20

  Kiva yllätys

  Menin sinne ajatellen, että se oli risteilyklubi, mutta tämä on baari, jossa on pieni pimeä huone ja rintareppu yläkerrassa. Ei siis hyvä yksityisistuntoon, mutta pettymykseni ei kestänyt kauan. Erittäin ystävällinen henkilökunta ja flirttaileva joukko. Minulla oli erittäin hauskaa.
  J
  Jeff

  Su, 18. maaliskuuta 2018

  Voisi olla hauskaa, ehkä

  Kävimme myöhään iltapäivällä keskellä viikkoa, yhteensä 6 muuta, kun olimme siellä, kukaan ei kiinnostanut meitä. Hyvin pieni taka-alue, mutta oikealla porukalla voisi olla hauskaa. Söpö ja ystävällinen baarimies, ei myöskään sisäänpääsymaksua ja kohtuulliset juomien hinnat.

  Bar enano y sin ningún morbo

  Hola estoy de vacaciones navideñas por Madrid, ayer he estado en este bar, soolo gente mayor, el personal un poco desagradable, tome un cerveza y me marché pues aquí es imposible tener un buen rollete.
  R
  Robin

  pe, 15 heinäkuuta 2016

  Suuri pettymys

  Erittäin ahdas paikka. Risteilyalue on naurettava, sinne ei voinut pakata korkeintaan 10 ihmistä. En nähnyt mitään kuumaa toimintaa. Suuri pettymys.
  L
  Laurent

  Su, 15. toukokuuta 2016

  Pieni, mutta erittäin ystävällinen paikka

  Olen ollut siellä useita kertoja, ja jokainen niistä on ollut erittäin miellyttävä. Paikassa on iso baari ja pieni risteilyalue. Ilmapiiri baarissa on erittäin ystävällinen, henkilökunta erittäin mukavaa, ja takahuoneessa voi olla kuumaa toimintaa. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, ei sisäänpääsymaksua, sinun täytyy vain juoda 6-7 € (eli 2 olutta). Huomaa, että risteilyalueella ei ole huoneita. Jos olet ujo, se ei ehkä ole paras paikka mennä (jotkut ihmiset käyttävät wc:tä toimintaan, mutta se ei ole kovin hyvä vaihtoehto).

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.