Pantibar Dublin Gay Bar

PantiBar

PantiBar

Sijainti-kuvake

7-8 Capel Street, Dublin, Irlanti

Pantibar Dublin Gay Bar
Tänään: Sunnuntai Shenanigans - Joka sunnuntai
Irlannin kuuluisimman drag queenin Pantin koti. Tämä homojen suosima baari on avoinna 7 yötä viikossa.

Odotettavissa törkeitä tansseja ja kabareeesityksiä, kun Panti valaisee lavan. Älä missaa hänen upeaa esitystään joka lauantai-ilta.

Arkisin: 16-00

Viikonloppu: 16-00 / 00

Ominaisuudet:
bar
Kabaree-esitys
Elävää musiikkia
Musiikki
hinta PantiBar
4.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 17 ääntä

R
Rob Stewart

1-Sep-2023

Ystävälliset baarimikot

Istuin baarissa - ensimmäistä kertaa täällä. Ja Dublinissa. Esitin kysymyksiä ja 2 baarimikkoa käytti aikaa jutella. Ja auttoi minua valitsemaan oluen - Panti's Pale Ale - ja yksi auttoi minua pääsemään wifi-verkkoon. Vilkasta, kiireistä porukkaa perjantaina klo 8
M
Matthew

1-Aug-2019

Yksi pettynyt..

Ensimmäinen vierailu siellä aikaisin viime lauantai-iltana. Yksin matkustavana oli mukavaa istua baarissa viileässä ympäristössä ja katsella maailman menoa. Minulla oli puhelin ja laturi mukana, koska hotellin pistorasia oli viallinen ja minulla oli erittäin alhainen akku. Kysyin baarimikolta, haluaisiko hän ladata puhelimeni baarin takana. Hän oli erittäin ystävällinen ja avulias, mutta kun hän otti minulta puhelimen, päätös kumottiin ilman toisen työntekijän selitystä ilman syytä. Hän pyysi anteeksi, mutta hän ei. Pilaan kokemukseni, tavat eivät maksaneet mitään.
L
Leigh

13-Apr-2019

Homoryhmä

Täysin pettynyt ovimiehiinne 16 hengen ryhmä meistä halusi tulla In Tonight, mutta meidät hylättiin, koska ovimiehet päättivät, että olimme liian humalassa, emme olleet vielä juoneet, päästivät mielellään hyvin homomiehiä sisään.
A
Alberto

8-Dec-2018

Bello

Se sijaitsee uudessa osassa, erittäin mukava ja iso. Sijaitsee kahdessa kerroksessa, joista alempi on pidättyvämpi puhua kaukana musiikista.
J
Johnmichael

24-Jan-2016

Suuri

Viileä baari. Ystävällinen. Tulee kiireinen viikonloppuna.viikonloput mahtava henkilökunta!!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.