Cargo Club

Cargo Club

Belgian johtava homotanssiklubi.

Cargo Club

Sijainti-kuvake

Lange Schipperskapelstraat 11-13, antwerp, Belgia, 2000

Cargo Club
Kuuluisa tanssiklubi ja johtava homoinstituutti Belgiassa useiden vuosien ajan. Cargo Club (aiemmin "RED & BLUE") isännöi monenlaisia ​​mellakoita juhlia.

Liput joihinkin tapahtumiin voi tilata ennakkoon ja ne ovat yleensä halvempia. Vieraile Cargon verkkosivuilla tai Facebook-sivuilla tulevista tapahtumista. Aukioloajat vaihtelevat yön mukaan.

Viikonloppu: la klo 11-7

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki
hinta Cargo Club
3.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 16 ääntä

B
Bart B

3-Dec-2023

Kamala kokemus

Erittäin töykeä henkilökunta ovella! Kun sinulla on kysyttävää kaapeista, jotka eivät toimi (kun maksat joka kerta 2 euroa niiden sulkemisesta), pöydässä oleva nainen sanoo: "Tiedämme, se on todella jatkuva ongelma, mutta en voi tehdä asialle mitään. se!'. Etkä voi ottaa takkiasi mukaan. Pyysimme apua ja 3 töykeää ovimiestä tulee potkimaan meidät ulos… koska he voivat. Ensimmäinen kerta elämässämme ja kauhea kokemus
J
James

3-Apr-2016

Erittäin suosittu juhla

Tämä paikka kuhisee viikonloppuna! Täynnä miehiä (jotkut nuoret, useimmat vanhat), tanssilattia on täynnä kuumia miehiä, jotka tanssivat ja tekevät muuta. Yritin olla katsomatta!! Go-go-tanssijat ovat silmiinpistäviä. Juomat kohtuulliset. Pysy täällä koko yön ja saat ensimmäisen junan kotiin aamulla - säästä rahaa hotelleissa!!!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.