Kuninkaallinen hamam

  Kuninkaallinen hamam

  Royal Hammam

  Sijainti-kuvake

  Via Plezzo 16, Milano, Italia, 20132

  Kuninkaallinen hamam

  Milanon Royal Hammam -homosaunassa on uima-allas terassilla, turkkilainen sauna, kuivasauna, poreallas suihkulähteineen, pimeä huone ja suuri baarialue.

  ANDDOS-jäsenkortti vaaditaan (saatavana ovelta).

  Ma:11:00 - 23:00

  Ti:11:00 - 23:00

  Ke:11:00 - 23:00

  To:11:00 - 23:00

  Pe:11:00 - 23:00

  La:Avaa 24 tuntia

  aurinko:11:00 - 23:00

  Lähin asema: Lambrate, Udine

  Ominaisuudet:
  bar
  Poreallas / kuuma allas
  Viestikenttä
  Sauna
  Kylpylä
  Höyrysauna
  Uima-allas
  hinta Kuninkaallinen hamam
  3.2
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 86 ääntä

  2018 Yleisöpalkinnot
  2018 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  2019 Yleisöpalkinnot
  2019 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  2020 Yleisöpalkinnot
  2020 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  M
  Marlon

  ti, 07. helmikuuta 2023

  Kuninkaallinen hamam

  Kävin silikonidiskossa ja minulle kerrottiin, että lähtiessäni pääsen saunaan, käteeni leimattiin, mutta kun menin diskon uloskäynnille, he kielsivät minua ja kohdeltiin erittäin huonosti. Suosittelen myös välttämään silikonidiskoa
  D
  Diogo

  lauantaina 23. heinäkuuta 2022

  Loistava sauna viilentämiseen kesällä

  Minulla on tunne, että tämä paikka on uuden johdon alla ja sen nimi on nyt Silicone. Löydät sen silti Google Mapsin Royal Hammam -kohdasta. Tulin kesän huipulla. Milanossa oli 36° ja hikoilin, joten kun luin, että tässä paikassa oli ulkoilmaallas, minun piti tarkistaa se. Allas on todella mukava, mutta useimmat ihmiset "varaavat" aurinkotuolit pyyhkeineen, joten et ehkä pysty ruskettamaan paljoa, jos saavut myöhemmin. Voit edelleen käyttää kaikkia muita tiloja, kuten pimeää huonetta paineporeallasta ja 2 kerroksen höyrysaunaa.
  a
  amico

  ma 26. huhtikuuta 2021

  si uno è molto scortese

  Johtajat eivät ole homoja, mutta riittävän mukavia, yhtä tai kahta lukuun ottamatta, mutta mielestäni se on luonteekysymys, mutta jos sinulla on huono olo, et voi jäädä vastaanotolle... ei luultavasti hylättävä.
  m
  moscardini

  La 13. huhtikuuta 2019

  Parhaat miehet tulevat tänne.

  Sijainti: Laitamilla, mutta helposti saavutettavissa metrolla (Lambraten pysäkki). Asiakastyyppi: 25-75 vuotta vanha. Valitettavasti vanhusten määrä on lisääntynyt viime vuosina. Joka tapauksessa kauneimmat kaverit, jotka voit löytää Pohjois-Italiasta, löydät heidät täältä. Rakenne: Loistava, mutta huonosti huollettu. Yleinen päivitys olisi tervetullutta. On hyvin harvinaista nähdä saunaa, jossa on ulkouima-allas ja mahdollisuus makaamaan auringossa; kesällä se on ilo. Idea turkkilaisesta saunasta kahdessa kerroksessa on erinomainen (ensimmäisessä kerroksessa, ryhmässä, löydät ryhmähuvilaa ja paljaat). Mökit ovat pieniä eivätkä takaa yksityisyyttä (meille ei ole ongelmia, mutta joku ei ehkä pidä siitä). Puhdistus: Huono. Hinnat: Pääsy ei halpa, mutta riittävä rakenteelle. Baarissa hinnat ovat hyvät. Saat tossut ja kaksi pyyhettä ilmaiseksi. Neuvoja asiakkaille: Yksi harvoista Italian saunoista (yhteensä 4), josta löytyy lähes aina mukavia kavereita, joiden kanssa pitää hauskaa. Viikoittain on parempi, jos syötät 16.00-19.00 tai 21.00-23.00. Lauantaina löydät ihmisiä klo 2.00 alkaen myöhään iltaan. Sunnuntaina voit tulla sisään aikaisin aamulla, koska monet ihmiset tulevat tänne diskon jälkeen, he heräävät ja haluavat seksiä. Sunnuntai-iltapäivä on erittäin täynnä. Neuvoja esimiehille: Teillä on yksi Euroopan kauneimmista saunoista, rakenna se paremmin. Myös siivousta on parannettava. Lopuksi olisi parempi, ainakin joinakin päivinä, välttää iäkkäiden miesten pääsyä maahan.
  S
  Stevie

  Keskiviikkona 08. tammikuuta 2020

  Tyhmä arvostelu

  Todella tyhmä ihminen ja uusfasistinen arvostelu. Jos olet onnekas, tulet jonain päivänä vanhaksi - entä jos kieltäisit sinut homopaikoilta? Tai ehkä aiot kuolla ennen kuin täytät 40? Jos minkä tahansa ihmisryhmän pitäisi olla osallistava ja omaksua kaikenlaisiaan, sen pitäisi olla homomiehiä. Jos olet tapahtumapaikalla ja osa asiakkaista ei täytä seksuaalisia vaatimuksiasi, jätä kohteliaasti huomioimatta - kukaan ei pakota sinua seksiin, vaikka olisit nuorin kaunein olento, joka on koskaan saapunut tapahtumapaikalle. Toivon, että sauna jättää huomiotta idioottimaisen ja syrjivän arvostelusi.
  T
  Trent

  La 28. joulukuuta 2019

  kiihkoilija

  Haluatko viettää iäkkäitä öitä? Entä myös Aasiattomat yöt? Haluatko poistaa myös mustat? arabeja? Entä peduttomat yöt? Mikä idiootti!
  J
  Jeremy

  Keskiviikkona 06

  Suuri lihastantra ja eturauhasen hieronta Milanossa

  Minua käskettiin soittamaan Giancarlolle, Milanon parhaalle hierojalle. Hän oli liian kiireinen tullakseen saunaan ja minä menin hänen studioonsa, aivan kaupungin keskustassa. Hän antoi minulle erittäin harvinaisen erinomaisen laadukkaan rentouttavan lihashieronnan upealla tantrahieronnalla. Hämmästyttävä.
  H
  Hairy

  Ti, 04

  Ota yhteyttä

  Onko sinulla tämän hierojan yhteystietoa?
  D
  Demetrio

  Maanantaina, 21. tammikuuta 2019

  E soolo invidia chi dice che non e piu bella :)))))))))

  Kiitos Mario ja henkilökunta, eilen juhlittiin kauniita musiikkivaloja todella mukavat ihmiset halusivat meidät kesän jälkeen ja nyt odotellaan marraskuun uutisia kauniin soubretin ansiosta. Demetrius ja Luke.
  M
  Maze

  pe, 02

  Yksi parhaista saunoista, joissa olen käynyt maailmassa

  Olin Milanossa 18.-21. elokuuta kaunis kaupunki ja kuninkaallinen hamman ei ole vain iso, vaan kauniisti hoidettu, tunnelma on erittäin rentouttava ensimmäisenä päivänä minulla ei ollut juurikaan kohtaamista, koska monet paikalliset ovat lomalla, mutta seuraavana päivänä sen jälkeen kun heillä ei ollut pulaa kuumista kypsistä miehistä, vierailin useissa saunoissa Eurooppa 18 -maavierailun aikana. Royal hamman erottui joukosta. Suosittelen.
  b
  ben

  su 14

  Herra silikoni

  Seksistinen ja epäystävällinen. Päivätty tunnelma ja töykeä henkilökunta. Ehdottomasti ei suositella.
  K
  Kasa

  Keskiviikkona 27

  Töykeä henkilökunta ja prostituutio

  Paikka on mukava, mutta niin paljon saattajia.
  H
  Harry

  Ti, toukokuu 01, 2018

  Vältä tätä paikkaa

  Vältettävä paikka.
  m
  mat

  Maanantaina, 21. tammikuuta 2019

  La piu bella saunahomo

  Milanon paras Sauna eri-ikäisten, enimmäkseen 30-40-vuotiaiden suosiossa, uudisti märkäosan, jossa on upea kylpytynnyri, 2 tilavaa avaruutta avoinna vuorotellen ja höyry kahdessa kerroksessa, nyt alue on myös lämmitetty uima-allas ja itse ulkouima-altaan vesi, jotta voit turvallisesti pysyä poissa, lisäarvoa, leveä baarialue valkoisilla sohvilla - ainoa asia, jota voidaan parantaa, on mökkialue, jossa on hieman vanhentuneet tilat, kokonaisuutena kuitenkin erinomainen!
  E
  Evan

  torstaina 05

  Kaunis paikka, huono palvelu

  RH-sauna on erittäin kaunis paikka, mutta palvelu on todella huonoa, jos olet satunnainen vierailija. Pidän parempana metrosaunaa lähellä päärautatieasemaa.
  A
  Andrea

  Ti, 03. tammikuuta 2017

  Bella Sauna

  Gran bel locale con grandi spazi ja ottimi palvelut; la vasca è splendida ed anche la piscina esterna è ok ma è aperta in estate. L'ambiente umano non lo conosco perché ci vado semper col mio giovane boyfriend. Comunque la struttura e l'igiene sono ok.Caldo eccessivo nelle saune secca ea vapore.Comunque è un ottimo locale.
  A
  Arthur

  pe, 21. lokakuuta 2016

  Ei mitään erikoista paitsi MASSUR GIAN!!!

  Tästä saunasta muistan vain yhden asian: sen MASSEUR GIAN! Sain hieronnan Gianilta, jolla on myös studionsa Milanon keskustassa ja... vau!!! SE OLI MAHTAVAA! Täydellinen yhdistelmä tekniikoita ja aistillisuutta. Tunsin olevani aivan uusi.
  T
  Tom

  Ti 24

  Kaiken ikäisille - paljon mahdollisuuksia.

  Tietenkin henkilökunta on hieman töykeää, tietenkään paikka ei ole todella puhdas. hei: tämä on Italia! Matkustan sinne neljä kertaa vuodessa, koska löydän melkein aina seksikkään sekoituksen nuorempia miehiä, italialaisia ​​ja ulkomaalaisia. Homosaunassa mennään pitämään hauskaa kuumien miesten kanssa, eikö hygienian takia?
  J
  Jimmy

  su 23. elokuuta 2015

  Töykeä vastaanottohenkilö, likainen paikka, mutta kuumia tyyppejä

  Plussat - Tämä paikka on suosittu ja jotkut kaverit ovat kuumia. Miinukset - paikka haisee, erittäin likainen, ja palvelu ovella on töykeää.
  E
  Ethan

  torstaina 17 heinäkuuta 2014

  töykein vastaanottohenkilö

  Vakavasti, vastaanottohenkilö on töykein ja epäystävällisin henkilö, jonka olen koskaan tavannut missään saunassa, jonka olen koskaan käynyt maailmassa. Hän on erittäin kärsimätön ulkomaalaisia ​​kohtaan ja pilkkasi minua, kun puhuin englantia (ilmeisesti hän haluaa vain puhua italiaa puhuvien ihmisten kanssa). Kävin siellä torstai-iltana. Tila on todella hyvä, mutta ihmisiä oli todella vähän.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.