Maisema

  Maisema

  S-Cape

  Sijainti-kuvake

  Iakchου 32, Gazi, Ateena, Kreikka, 11854

  Maisema
  Tänään: Uteliaat tytöt - Joka tiistai
  Huomenna: Drag Show - Joka keskiviikko

  Legendaarinen yökerho palaa. S-Cape on jälleen toiminnassa ja yhtä suosittu kuin ennen. Odotettavissa on säännöllisiä teemailtoja, erikoistapahtumia, DJ:itä, drag-esityksiä ja go-go-tanssijoita.

  Klubissa on kolme lavaa, jotka luovat vieraille useita tiloja tutkittavaksi ja pitämään hauskaa. Heillä on myös kaksi jännittävää tanssihäkkiä niille, jotka ovat rohkeampia ja haluavat esitellä. 

  Ma:12:00 - 06:00

  Ti:12:00 - 06:00

  Ke:12:00 - 06:00

  To:12:00 - 06:00

  Pe:12:00 - 06:00

  La:12:00 - 06:00

  aurinko:12:00 - 06:00

  Ominaisuudet:
  bar
  Kabaree-esitys
  tanssi
  GoGo Show
  Musiikki
  hinta Maisema
  3.2
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 25 ääntä

  J
  Jack

  lauantaina 26

  Ikäsyrjivä palkki

  Menin sinne kumppanini kanssa, joka on 42 ja minä olen 36-vuotias. Kun oli meidän vuoromme jonossa, kaveri ovella sanoi "hän ei voinut majoittaa meitä". Kun kysyin miksi, hän sanoi "koska" ja kääntyi ympäri. Odotimme jonossa 20 minuuttia ja meitä syrjittiin ikämme vuoksi. Se oli hyvin nöyryyttävää. Ikäsyrjintä kaikissa muodoissa on lain vastaista Euroopassa, mutta luulen, että tämä baari ei ole tietoinen siitä. Erittäin paha maku suussamme Kreikan suhteen.
  M
  Mike

  Ti 19

  5€ lapsille.

  Jos pidät lapsista, jotka tanssivat tyttöystäviensä kanssa, jatka.
  A
  Andy

  La 15. syyskuuta 2018

  Hengittää sisään

  Mielettömästi pakattuina niin, että et pystynyt edes liikkumaan tanssimisesta puhumattakaan, menimme raatelemaan iltaa, mutta jouduimme lähtemään ennen kuin näytelmä edes ehti, koska se oli sietämätöntä.
  C
  Ciro

  Ti 21

  Ciro Brasiliasta

  Hei, haluaisin sanoa, että rakastin tätä paikkaa. Mahtavaa viiniä ja tunnelmaa. Kaipasin kapteeni Ozomia ja ystävääni Bonia, mutta he ovat suoraviivaisia. Joka tapauksessa, elegiveu pra cu
  A
  Alan

  ma 04. syyskuuta 2017

  Kääntyvä salmi

  Tuli tänne perjantai-iltana. Salmen parit ja naiset olivat joukossa homomiehiä täällä. Todella pettymys. Myös jotkut lesbot. Perjantai-iltana heillä oli kaksi vaihtoehtoa suojaksi. 5€ pääsi sisään yhdellä juomalla. 12€ kansi pääsi sisään ja sisälsi 4 samaa juomaa. Baarimikot olivat miehiä ja naisia. Cocktailit olemme huolellisesti mitattuja ja heikoimmalla puolella. Pieni tanssilattia, yläkerrassa baari. Kuten monet baarit ja klubit Kreikassa, ne avautuvat ja sulkeutuvat haluamallaan tavalla. Lauantai on vilkkain yö useimmille baareille ja klubeille.
  P
  Paul

  lauantaina 04. maaliskuuta 2017

  Lame klubi pojille

  Ehkä se on parempi naisille, mutta tässä seurassa ei ole mitään miehille, se on masentavaa
  N
  Nick

  lauantaina 26

  Olen samaa mieltä....

  Olenko paikalla @thehetke ja se on liian täynnä epämiellyttävää, niin monien heteroseksuaalisten naisten ympäröimänä, etten todellakaan tiedä, olenko homobaarissa... ja lisäksi ...ihmiset tupakoivat! Onko tämä NORMAALIA? Ehkä 70/80-luvulla se oli hyväksyttävää tietämättömyyden vuoksi...mutta vuonna 2017 ympärillä oli ketjutupakointipanijat, jotka heiluttivat savukkeitaan vaarallisesti. ....?? Vie minut takaisin muun Euroopan tupakattomiin baareihin ..... niin sääli kuin tunnen, että se voisi olla loistava baari :-(

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.