Sauna Gran Via

  Sauna Gran Via

  Sauna Gran Via

  Sijainti-kuvake

  Calle del Barco 6, Madrid, Espanja, 28004

  Moderni homosauna Madridin sydämessä, lähellä Chuecan homoaluetta. Sauna Gran Viassa on baari, kahvila, kaapit, poreallas, pimeä huone, omat hytit, hierontapalvelu, ilmainen WiFi.

  Arkisin: klo 3-12 (maanantai suljettu)

  Viikonloppu: klo 3-12

  Lähin asema: Gran Via, Callao

  Ominaisuudet:
  bar
  kahvila
  Pimeä huone
  Viestikenttä
  Musiikki
  Rentouttavat mökit
  Sauna
  hinta Sauna Gran Via
  2.7
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 50 ääntä

  2017 Yleisöpalkinnot
  2017 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  A
  Alex Mol

  lauantaina 21

  Hienoa aikaa

  En ole varma miksi olen lukenut huonoja kommentteja, minulla oli hauskaa. Se on paikka vuokrapoikien kanssa, joten ihmiset pitävät siitä hauskaa. Kyllä, hieman pilaantunut, mutta pidetty puhtaana, baarialue mukava, baarimikko sai minut tuntemaan oloni mukavaksi ja chicot eivät ole painavia. Itse asiassa kaikki olivat mukavia ja ystävällisiä. Palaan ehdottomasti uudestaan ​​ja uudestaan.
  J
  Jim

  pe, 14. huhtikuuta 2017

  Ei muuta kuin vuokrapoikia

  Kumppanini ja minä menimme toivoen, että voisimme rentoutua ja pitää hauskaa. Olimme kirjaimellisesti ainoat ihmiset paikalla, jotka eivät olleet vuokrapoikia. Useat komeat kaverit lähestyivät meitä, ja se on hyvä. He olivat yleensä kohteliaita. Mutta me olimme ainoita, jotka eivät toimineet. Höyry ja sauna olivat hyviä, mutta porealtaassa on tilaa vain kahdelle eikä se ollut kuuma. En tule takaisin.
  T
  Tib

  Su 02. huhtikuuta 2017

  Mukava paikka, suosittelen - mutta mene oikeaan aikaan

  Paljon kehuttavaa tätä paikkaa. Huomaamaton sisäänkäynti, avulias henkilökunta, hyvä hinta (11 euroa) ja erittäin puhdas. Varmista vain, ettet mene sunnuntain aikaisin iltana, jolloin minä menin. Se oli täysin kuollut - periaatteessa minä ja pari muuta kaveria. Sauna työllistää vuokrapoikia, mutta he eivät kiusaa sinua (ellet tietenkään pyydä kauniisti!). Yksi kritiikki on, että sekä sauna että höyrysauna ovat äärimmäisen pieniä, eikä niihin mahtuisi yli tusinaa kaveria (vaikka se ei ollut ongelma, kun menin!). Myös poreallas (vain todella riittävän suuri kahden ihmisen puristamiseen) ei toiminut. Mielestäni heidän pitäisi vähentää hyttien määrää (joita on paljon) ja laajentaa muita tiloja. Muutama muu juttu.. kiva baarialue, ja tässä saunassa annetaan kaksi pyyhettä (kätevä) sekä ilmainen kondomi ja liukuvoide (ei sillä, että omaani voisi käyttää mihinkään!) Vieraillut huhtikuussa 2017.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.