Sauna La Griffe - suljettu

Sauna La Griffe - suljettu

Sauna La Griffe - Closed

Sijainti-kuvake

41-42 rue de Dinant, Bryssel, Belgia, 1000

Pieni homosauna lähellä Brysselin keskustaa. Sauna La Griffe on rentouttava ympäristö ja houkuttelee pääasiassa aikuisia miehiä ja ihailijoita.

Palveluihin kuuluu märkä- ja kuivasauna, baari ja videohuone. Turkkilainen höyrysauna on suosikkimme. Paikan päällä on säilytyskaappeja tavaroillesi. Suljettu tiistaisin.
Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Rentouttavat mökit
Sauna
hinta Sauna La Griffe - suljettu
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 29 ääntä

J
Jean

31-May-2021

Un endroit super sympa

Erittäin miellyttävä, lämmin vastaanotto, todella viehättävä asiakaskunta, joka sopii hauskanpitoon michel on erittäin mukava ihminen ja todella kuuntelemaan kannattaa mennä sinne, minulle 10/10.
R
Robert

4-Sep-2015

Voisi olla hienoa

Olin tänään tarkistanut 4/5 homosaunaa Brysselissä. Tämä oli toinen, jonka tarkistin. Kaveri tiskillä kertoi rehellisesti, että sisällä oli vain 2 henkilöä. Halusin nähdä saunan, joten menin sisään. Sauna näyttää upealta, voit katsoa kaikkia kavereita baarista. Baarimikko ei puhunut englantia ja sisäänkäyntiä oli vaikea löytää. Molemmat kaverit olivat vanhoja eivätkä olleet kiinnostuneita minusta (33-vuotias). Olen ollut 30 minuuttia ja maksoin 2,20 € colasta.
J
Johan

19-Sep-2014

Kuin paratiisi

Tämä sauna on täydellinen paikka, jos pidät vanhoista miehistä. Rakastan sunnuntaisin alastomia juhlia. Pysy vain paikassa, niin sinulla on mahdollisuus. Paratiisi vanhoille miehille, kuten minä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.