Sauna Paraiso

Sauna Paraiso

Suuri sauna, jossa maanalainen uima-allas, poreallas, höyrysauna ja paljon muuta!

Sauna Paraiso

Sijainti-kuvake

Calle de Norte 15, Madrid, Espanja, 28015

Sauna Paraiso

Yksi Madridin vanhimmista homosaunoista, mutta silti erittäin suosittu. Paraiso on saman johdon alainen kuin Octopus and Principe.

Tässä suuressa salissa (1,400 30 m²) on maanalainen uima-allas, suomalainen sauna, turkkilainen sauna, höyrysauna, XNUMX omaa hyttiä, kolme pimeää vyöhykettä, elokuvateatteri ja alue, jossa on solupalkit, teline ja keinu.

Arkisin: klo 10-12

Viikonloppu: pe-su: 24 tuntia

Lähin asema: Noviciado (L2) tai Plaza España (L3, L10) ; Bussi 3, 147, M2

Ominaisuudet:
bar
Pimeä huone
Internet-yhteys
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
Musiikki
Rentouttavat mökit
Sauna
Kylpylä
Uima-allas
hinta Sauna Paraiso
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 133 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

R
RAND X

26-May-2024

Savuinen, tumma

Kunnolliset tilat ja kuten monet eurooppalaiset saunat, siisti tapa kokea vanhoja maanalaisia ​​holveja. Sekalainen asiakaskunta lauantai-iltana. Suuren uima-altaan ja pukeutumistilojen lisäksi on kaikkialla hyvin pimeää. Pidän parempana paremmin valaistuista alueista nähdäkseni kuka on kuka. Suurin valitus ovat tupakoitsijat. Tämä on savuton laitos (tupakointi julkisilla sisätiloilla vastoin lakia Espanjassa), mutta näin ainakin yhden kaverin polttavan tupakkaa sokkeloissa. Muissa eurooppalaisissa saunoissa tupakointihuoneita kunnioitetaan ja tuuletetaan kunnolla. Suuri osa paikasta haisi tuhkakupilta. Jep.

I
Ian Mowat

4-Nov-2023

Mukava, puhdas ja hauska

Erittäin siisti ja hyvin pidetty. Verrattuna Sauna Beachiin, joka oli myrskyinen ja ajettu. Kävin lauantaiaamuna ja houkutteleva asiakaskunta. Palaa ehdottomasti takaisin Madridissa.
L
Leo Lake

20-Aug-2023

Madridin paras sauna

Madridin paras sauna ja yksi maailman parhaista. Olin sunnuntaiaamuna. Se oli täynnä seksikkäitä, kiimainen ja erittäin mukavia miehiä. Paljon nuoria miehiä. Vanhemmat ovat hyvin hoidettuja ja komeita miehiä. Paikka ei ole ujoille. Sinulla on monia mahdollisuuksia katsoa ja liittyä tai tulla nähdyksi, jos pidät siitä.
V
VIKTOR KOSTOGRYZ

25-Jul-2023

Madridin paras sauna

Joka kerta kun vierailen Madridissa epäilemättä, menen Paraisoon, koska siellä on aina paljon hauskaa. Mitä vähemmän kävin Paraisossa maanantaina ja sain kolme kuumaa seksikästä toppia. Sanoisin, että ikäni on 54, enemmän pohjaa, mutta hyvässä kunnossa. Siksi jos haluat kuumia seikkailuja ja olet maskuliininen tai urheilullinen henkilö, sinun paikkasi on Paraiso.
J
Justin

30-Dec-2021

Super levittäjien paratiisi

Ainoat naamioita käyttävät ihmiset sisällä ovat henkilökunta, sillä itsensä suojaaminen on etusijalla, joten kaikki muut voivat vapaasti levittää COVIDia. Monet suutelevat tuntemattomia tekevät parhaansa pitääkseen viruksen käynnissä. Lisäksi, jos sinulla ei ole ollut sukupuolitautia vähään aikaan, tämä on oikea paikka mennä. Suojaamaton kaikkialla. Lopuksi, jos, kuten minä, olet keski-ikäinen ja haluat joutua loukatuksi söpöiltä 20-vuotiailta, jotka nauravat, älä etsi enää.
W
Willy

1-Mar-2021

Puhdas ja turvallinen paratiisi

Tavallinen kumppanini asuu pääkaupungissa Madridissa ja minä vuoristossa. Meidän helpottamiseksi tapaamme usein "Saunaparatiisissa" ihania kuumia istuntoja ja kaipaan näitä upeita päiviä sulkuaikana. Heti kun rajoitukset ovat ohi, aloitamme ehdottomasti "rakkaustunnimme" uudelleen tässä siistissä ja ystävällisessä paikassa.
K
Kris

30-Nov-2021

Sale et plein de drogués

Joka kerta kun tulen Madridiin, vietän hetken Paraisossa toivoen, että se paranee. Todellisuudessa se on likainen, ihmiset tupakoivat sisällä ja suurin osa asiakkaista on sekaisin. Harmi, koska siellä on kauniita poikia.
S
Santiago

2-Jul-2020

EUROOPAN PARAS SAUNA

Yksi parhaista saunoista, joihin olen astunut koko Euroopassa. Isot, kuumat kaverit ja siistit tilat.
R
Rafael

12-Nov-2019

Lauantai-illat ovat todella hauskoja!

Lauantai-iltaisin sisäänpääsy on lähes mahdotonta, mutta sisään päästyään fantasiat ovat uskomattomia.
D
D

10-Nov-2019

Todella hyvä

Menimme sinne perjantai-iltana ja se oli erittäin mukavaa. Siistejä ja erilaisia ​​20-40 vuotiaita miehiä. Hyvin puhdas.
M
Mauricio

8-Nov-2019

HORNY MIEHET

Paras paikka Madridissa. Kiimainen miehet!!!
S
Santiago

8-Nov-2019

Hyvin sijoitettu

Hyvällä paikalla, vaikka heidän pitäisi laittaa paremmat merkinnät saapuakseen ja helpottaa useampia lokeroita, joihin joskus on mahdotonta päästä.
M
Martin

8-Nov-2019

Hullu ilta saunassa

Viikonloppuisin on hullua kuinka monta komeaa miestä on. Suuret tilat ja aivan Madridin keskustassa.
h
hugo

16-Oct-2019

Huono henkilökunta

Henkilökunta ei kunnioita ihmisiä, olin siellä kaverin kanssa, joka käytti hyttiä ja henkilökunta koputti oveen kovasti, pelkäsimme, että avasimme oven ja he pyysivät lähteä puhtaaksi!!! Jos haluat puhdasta, odota, että ihmiset lopettavat, koska me maksamme käyttääksemme mitä haluamme.
J
John

27-Sep-2019

Hyvä sauna

Kävin torstai-iltana ja se oli täydellinen. Nuoret homot, hyvät tilat, puhtaat ja ystävälliset ihmiset. Minä suosittelen. Luulen, että viikonloppuna se olisi vielä parempi.
h
hugo

22-Sep-2019

Ruma henkilökunta

Minulla ja poikaystävälläni oli erittäin huono kokemus siellä. Käytimme hyttihuonetta ja henkilökunta koputti oveen ja huusi. Luulimme, että jotain tapahtui, koska valot olivat päällä. Kävi ilmi, että he halusivat siivota paikan ja keskeyttivät toimintamme. Joten minun piti lähteä, koska minulla ei ollut mielialaa jäädä siihen huonoon, töykeään paikkaan.
N
Nicholas

7-Sep-2019

OK, mutta kaukana kauneimmasta mitä olen nähnyt

Se on alusta alkaen outoa. Sinun on maksettava koneella. Sisäänpääsyä, hierontaa, koksia, mitä tahansa varten. Luulen, että omistaja on vainoharhainen varkaudesta. Paikka on kohtuullisen puhdas. mutta sillä on outo asettelu. Yhdessä kylpyhuoneessa on pisuaarit ja pesuallas käytävällä. Siellä on suihku, mutta siellä on 2 kiinalaista bideettä, mutta niihin on johdettu vain kylmä vesi. Siellä on suckatorium, joka taas on huonoa suunnittelua. Palveluntarjoajan on seisottava käytävällä. Ei pääkäytävä, vaan käytävä. Kolmessa kojussa, jokaisessa on 3 reikää, yksi toisen yläpuolella. Kaveri! leikkaa aukko! Paikassa näkyy kulumaa, mutta se on pidetty melko siistinä. Henkilökunta oli avulias.
m
moscardini

5-Jul-2019

Madridin paras

Sijainti: Keskeinen ja kätevä Noviciadon pysäkille. Asiakaskuntatyyppi: 20-50 vuotta, mutta he ovat enimmäkseen nuoria kolmekymppisiä, hyväkuntoisia ja jotkut jopa lihaksikkaita. Monet ovat naisellisia, mutta Espanjassa se on normaalia. Rakenne: Ei uusi, mutta se on ok. Mukava sisäuima-allas ja ei huono risteilyalue. Siisteys: Hyvä. Hinnat: Ei korkeat. Neuvoja asiakkaille: Jos Madridista etsit mukavia lihaksikkaan rakenteen omaavia miehiä, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa, he tulevat vain tähän saunaan. Italialaisia ​​arvostetaan erittäin paljon. Turkkilainen sauna on paikka, jossa voit pitää hauskaa. Sauna on aina kiireinen, mutta loogisesti sunnuntai-iltapäivänä se on huipulla. Neuvoja johtajille: Turkkilaista saunaa kannattaa suurentaa, sillä se sisältää parhaat orgiat, mutta se on pieni.
G
Globetrotter

11-Nov-2018

Nuorelle ja kauniille

Tämä paikka onnistuu houkuttelemaan kohdeyleisönsä: nuoria ja kauniita miehiä, joista useimmat näyttivät olevan 20-luvun puolivälissä tai myöhään. Valitettavasti se ei saanut minua tuntemaan oloani tervetulleeksi vanhempana miehenä (50+, mutta silti hyväkuntoinen ja kaunis). Nuori väkijoukko, kun kävin perjantai-iltana, oli vain ihastunut toisiinsa. Bel Ami olisi voinut kuvata videon erittäin kuumasta kuuden suunnasta, jonka katsoin uima-altaassa; valitettavasti "katsottu" on avainsana - ei mahdollisuutta liittyä. Noin kolmen tunnin kuluttua lähdin ilman, että olisin koskenut tai koskenut toista henkilöä siellä, enkä flirttailun ja ystävällisyyden puutteen vuoksi. En ole varma, olinko avarakatseisempi 20-vuotiaana, mutta nykyään ainakin siellä missä asun, näyttää siltä, ​​että jotkut nuoret kaverit ovat vähemmän iäkkäitä. Paraison tilat ovat laajat ja vanhan paljaan tiili- ja kellarituntuman tunnelma on todella siisti. Uima-allas ja kylpytynnyri (ei valitettavasti kuuma) vaativat molemmat huomiota puhtauteen, ja portaiden päivittäminen voisi vaatia vakavaa päivitystä – jalusta on hieman huonokuntoinen. Kuiva sauna oli mielenkiintoisin paikka hengailla, mutta aivan liian kuuma. Valitettavasti en palaisi tähän paikkaan kohdeyleisön asenteen vuoksi. Paraiso ei vain ole normaalille, keski-ikäiselle homomiehelle - ja sitä on enemmän ja enemmän meistä, eikö?
C
Chicago

23-Oct-2018

Hyvät tilat ja asiakaskunta

Erittäin mielenkiintoinen tila saunalle: näyttää suurelta varastokellarilta, jossa kaikkialla tiiliholvikatot. Kävin kahtena arkipäivänä lokakuussa lomallani. Maanantai oli kiireisempi, tiistai vähemmän, mutta silti kunnollinen määrä miehiä. Tämä oli ensimmäinen minkäänlainen kokemukseni Espanjassa ja se oli vain "ok". Sain paljon huomiota molempina päivinä: 3 mieheltä ensimmäisenä päivänä ja 5:ltä toisena päivänä. Mutta useimmat näistä kohtaamisista olivat nopeita eivätkä kovin tyydyttäviä. Olen tottunut moniin esipeleihin, jotka voivat johtaa siihen, että pääsen ylhäältä, ja jos ei, niin paljon tyydyttävää toimintaa ja suutelemista. Suurin osa siitä, mitä sain, oli pikatoimia. Ehkä tämä on normi tässä paikassa. Oletan, että espanjalaiset eivät yleensä pidä siitä; Minulla on ollut hienoa toimintaa espanjalaisten kanssa Espanjan ulkopuolella!
T
Traveller

6-Nov-2017

Euroopan paras!!!

Anteeksi, en ymmärrä tämän saunan luokitusta. Olen 25-vuotias, käynyt saunassa yli 100 kertaa 22 kaupungissa 10 Euroopan maassa. Tämä on ehdottomasti paras etäisyydellä. Menin sunnuntaiaamuna klo 4:00, se oli hyvin täynnä kuumimpia, avoimia miehiä, ei yhtäkään vanhaa/lihavaa miestä (no, minäkin tulen vanhaksi, ei kunnioitettu, ei vain minun tyyppiäni). En tiedä miten he sen saavuttavat, täysin eri ikäisiä kuin muut saunat. Pysyn klo 2 asti, aina oli mukavia valintoja. Minulla oli hämmästyttäviä kokemuksia.
R
Rob

4-Oct-2017

Kamala paikka

Kävin tässä saunassa sunnuntain lounasaikaan. Sanoisin, että 95% siellä olevista ihmisistä ei ollut mennyt nukkumaan lauantai-illan jälkeen. Ne olivat kaikki korkealla kuin leija ja erittäin meluisa. Allasalue oli inhottava. Käytettyjä kondomeja kaikkialla, olutpulloja ja laseja altaan reunalla. Siellä olevat kaverit olivat enimmäkseen hyväkuntoisia - mutta he kaikki tiesivät sen, hyppivät ympäriinsä kuin olisivat Jumalan lahja planeetalle, kaikki irti päästään - joten vaikka onnistuisit saamaan yhden heistä, he eivät tule olemaan paljon. käyttää joka tapauksessa. Olin 30 minuuttia ja lähdin. Täydellistä ajan ja rahan hukkaa.
a
alberto

3-Jul-2017

mr

las instalaciones super bien ...lo malo ..solo trabajan alli chicos heteros y eso molesta mucho. no entendemos porque un sauna gay es atendido por chicos que no son gay
L
Latino4xxxl

13-Feb-2017

SAUNA MADRIDISSA

Minulla oli ilo vierailla tammikuun lopussa noin klo 3-9 ja se oli kiireinen täynnä kaiken ikäisiä ja -muotoisia miehiä.. oli erittäin kiimainen... Toivon, että olisin voinut jäädä pidempään... varmasti palata.. .
T
Tuomas

2-Jan-2017

Mökit ovat liian kuumia ja kosteita

Tämä sauna on kiva ja sunnuntaisin se on täynnä eri-ikäisiä miehiä. Ainoa "ongelma" on, että hytissä on erittäin kuuma ja kostea. Siksi se ei ollut niin mukavaa, koska väsyt ja kastuu niin nopeasti.
I
Ian

2-Jan-2017

Voisi olla hyvä joillain parannuksilla

Varoitus. Osallistui uudenvuodenpäivänä ja paikka oli täynnä. Hyvä. Paljaat tiilikatakombit, hiljainen musiikki ja pitkä tuolirivi herättävät rentoa asennetta. Ei niin hyvä. Tilat ovat riittämättömät henkilömäärälle, esim. jatkuva jono suihkuihin. Yhdessä vaiheessa vain yksi saippua-annostelija oli täynnä eikä wc-paperia ollut. Asiaa käsiteltiin myöhemmin. Kaksi siivoojaa ilmestyi vain puhdistamaan lasit ja keräämään roskat. WC:t olivat rumia. Käytettyjä pyyhkeitä makasi kaikkialla ja lattiat olivat märät jopa risteilyalueilla. Huolimatta kyltistä, joissa ihmisiä kehotettiin olemaan tupakoimatta, he tekivät niin suuria määriä. Yhdistä tämä ilmanvaihdon puutteeseen ja ylikuumenemiseen ja ilma oli myrkyllistä. Jokaiselle suojelijalle toimitettiin yksi kondomi, eikä voiteluainetta toimitettu. Vakavasti? Ei ole kohtuutonta odottaa, että jokaisessa hytissä on kondomi- ja liukastuslaitteet sekä paperipyyhkeet. Siitä huolimatta paikka oli täynnä kuumia miehiä ja kaikilla oli hauskaa. Paikallinen kertoi minulle, että tämä on Madridin paras sauna, koska muut ovat täynnä vuokrapoikia ja poimia taskuja. Jos tämä on parasta, mitä Madridilla on tarjottavanaan, heidän on nostettava kollektiiviset sukat ylös. Pienillä parannuksilla tämä paikka voisi olla hyvä.
D
David

4-Nov-2016

Vierailu 16

Upea paikka mennä - varsinkin suurten juhlatapahtumien, kuten WE, jälkeen. Menimme sunnuntaiaamuna noin klo 9 juhlien jälkeen ja se oli täynnä Madridin kuumimpia tyyppejä, menimme jopa sunnuntai-iltana takaisin ja se oli yhtä hyvä! Hyvät tilat - ainoa ongelma on ihmiset avoimesti tupakoivat, mutta se on enemmän minun ongelmani tupakoimattomana
p
pete

24-Oct-2016

hienoa, mutta voi olla hiljaa

Kävi kahdesti tällä viikolla. Ensimmäinen lauantai klo 5, oli kiireinen ja helppo löytää tyyppejäsi. Seksikkäät tilat ja paljon ilmaisia ​​huoneita. Monet kaverit poistuivat avoimesti saunassa, mikä oli mahtavaa. Maanantai 9 oli kuollut eikä saanut mitään toimenpiteitä! Erinomaiset tilat, puhdas ja ystävällinen henkilökunta ... defo palaa seuraavan kerran kaupunkiin.
L
Luca

1-Jan-2016

Madridin suosituin sauna

No, olen ollut monta kertaa tässä saunassa. Voin kertoa paljon asioita. Viime vuonna ovat olleet isompia... Siellä on paljon Guy / Mies / Isä. Jokainen voi löytää haluamansa! Kaikki ihmiset menevät sinne vain toimiakseen. Ainoa huono asia on, että se ei ole niin puhdistettu. Mutta käytä pyyhkeitäsi suojana matkustamossa. voit tehdä niin paljon toimintaa kuin haluat! suosittelen todella menemään.
E
Ekachai chieochalakom

1-Feb-2015

Suuri seksikäs tila

Suhteellisen iso sauna erilaisilla leikkipaikoilla. Olin siellä lomakaudella ja paikka oli aina täynnä klo 3-4 jälkeen. Sekalaista porukkaa, suurin osa toiminnasta tapahtui löylyssä ja saunassa. Höyrysaunasta saunaan katsova yksisuuntainen peili oli seksikäs. Espanjalaiset kaverit eivät olleet ujoja! Suihku voi joskus olla jääkylmää, valitse huolella.
F
FRANK

9-Apr-2017

FRANK

Me la paso bien en sauna paraiso siempre encuentro lo que busco

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.