Sauna 't Herenhuis

Sauna 't Herenhuis

Moderni homosauna Antwerpenin eteläosassa.

Sauna 't Herenhuis

Sijainti-kuvake

De Lescluzestraat 63, antwerp, Belgia, 2600

Sauna 't Herenhuis
Gay Sauna 't Herenhuis (vuodesta 1999) muuttuneessa rivitalossa, jossa on 15 hengen poreallas, kuivasauna, höyrysauna, rentoutumisalue, videohuone, reppuhuone.

Paikan päällä oleva baari tarjoilee juomia ja välipaloja. Saatavilla on hieronta- ja kauneushoitoja. Yleisöä on eri-ikäisiä ja -tyyppisiä. Sijaitsee Antwerpenin eteläosassa.

Arkipäivä: maanantaista torstaihin klo 12-12

Viikonloppu: perjantaina ja lauantaina klo 12-1

Ominaisuudet:
bar
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Sauna 't Herenhuis
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 60 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

G
Gilles

27-Jun-2022

Vieux et mal équipé

Ystävällinen vastaanotto, vieraanvarainen baari, hyvä ruoka. Sunnuntai on täynnä. Toisaalta toiminnan kannalta erittäin keskinkertainen. Alakerta: iso huone, jossa 4 patjaa lattialla. Kaikki katsovat toisiaan. Joskus pariskunta ryhtyy toimintaan julkisesti, mutta kukaan ei näe heitä. Esittelee vain. Toinen kerros: mökit ilman patjaa tai geeliä/kondomeja. Ei ilmanvaihtoa, se haisee ja on likainen. TV-huone: epämukava ja päivätty. Hihna: Tartumme ketjuihin, joissa on terävät kulmat. Risteilyn puolella se kääntyy loputtomasti, ei juurikaan näe toimintaa tai kahta kaveria lukitsemassa itsensä hyttiin. Ehdottomasti vältettävä paikka. Harmi suurkaupungille.
C
Christopher

12-Jun-2022

Hyvä ensimmäinen kokemus

Tämä oli ensimmäinen kokemukseni saunassa. Olin hermostunut joidenkin arvostelujen perusteella, mutta se oli hyvä kokemus. Henkilökunta oli kohteliasta ja ystävällistä, ja tilat olivat melko siistejä. Koko rakennus on melko lämmin, mikä oli aluksi hieman ylivoimaista, mutta sopeuduin nopeasti ja aloin nauttimaan lämmöstä enemmän. Ainoa kritiikkini olisi, että suuntaa osoittavat opasteet olisivat hyviä (esim. kylpyhuoneet näin, pukuhuoneet yläkerrassa), ja että poreamme oli hieman kuumempi. Osallistuvien kavereiden osalta se oli sekoitus ikää, vartalotyyppiä ja etnisiä ryhmiä – mikä ehdottomasti auttoi minua tuntemaan oloni mukavammaksi.
b
bas

26-Dec-2021

Fijnen sauna

Paikka on mukava saunaviihtyisä ja aina mukavia vieraita leikkiä. Ei nykyaikaisin sauna, mutta kartanossa on tunnelmaa.
j
jess

25-Feb-2020

Erittäin epäystävällinen henkilökunta, harvat, jotka pitävät sitä kaikille

Olin ennen kanta-asiakas, joka tapasi ystäviä täällä ja rentoutui, mutta kun henkilökunta kohteli minua niin huonosti ja lopulta minua pyydettiin lähtemään ilman selitystä, soitin sille päiväksi ja samoin teki yli 10 muuta kaveria, jotka tulivat tänne. . Lähetin sähköpostin, jossa pyysin selitystä, mutta en saanut vastausta, henkilö, joka oli erittäin töykeä, oli joku hilseilevä pomppinut kuningatar, en koskaan palaa tähän paikkaan kohdellakseni minua näin. Hassua kyllä ​​asiakaspalvelusta täysin tietämättömän naisen omistuksessa olevalle homosaunalle, kun tämä paikka sulkeutuu, mitä se tekee - se on myös hyvä asia. Toivotaan, että joku maalaisjärkeisempi avaa uuden saunan Antwerpenissä. Valitettavasti Antwerpenistä on nopeasti tulossa tylsä ​​kohde vaaleanpunaiselle punnalle tai eurolle.
J
Joe

18-Feb-2021

YLIMIELINEN

Olen ollut siellä kerran, enkä halua koskaan tulla takaisin.
J
Jop

31-Aug-2019

Likainen d Likainen Likainen, epäystävälliset työntekijät.

Ihmiset leikkivät kaikkialla ja löydät kakkaa kaikkialta uima-altaassa, porealtaassa, höyrysaunassa. Se saa minut kipeäksi. Toivottavasti Antwerpenissä on pian toinen sauna, unohdan tämän.
P
Paul

16-Apr-2019

waar heeft men het over??

Käyn siellä silloin tällöin, ja se on yksi suosikkisaunoistani, jossa käyn mielelläni. En ole koskaan nähnyt henkilökuntaa typeränä tai töykeänä. He vastaavat siististi ja kokevat sekä tilaavat juomia. Puhuvatko negatiivit Antwerpenin Herenhuisista? Ja käyn erilaisissa homosaunoissa Belgiassa ja Hollannissa, no sitten on saunoja, jotka ovat todella huonoja. Herenhuis Antwerpen on erittäin suositeltavaa.
F
F

22-Dec-2018

Sauna herenhuis

Eilen illalla ollaan siellä tavallinen saunakävijä, mutta mitä sieltä löytyy... pieni, likainen, virtsalta haiseva kellari, jossa saunaosa sijaitsee. Suuri vaahtokylpy, löysät laatat, reuna erittäin rasvainen ja likainen, "valkoiset" ylivuotomatot ovat likaisia ​​ja täynnä sieniä. Eri paikoissa näkyy ruostetta. Jos kuljet portaita pitkin, jaloissasi on likaa, pukuhuoneen ja leikkihuoneiden portaista puhumattakaan. Ainoa positiivinen asia on, että sauna toimii hyvin. On korkea aika uudistaa, mielestäni piti tarkistaa hygienia, että tämä paikka suljettaisiin välittömästi.
D
Dimitri

2-Dec-2018

OMG kuinka epätoivoinen voit olla?

Tarkoitan, että useimmissa saunoissa ja risteilykerhoissa on henkilökuntaa, joka luulee olevansa kuningas, mutta tämä oli YLIMELLISIN JA YLIMÄÄRIN tyyppi, jonka olen koskaan tavannut. (Tatuoinnit, laiha ja lävistykset). En koskaan tule takaisin.
G
Gerrie

25-Nov-2018

Onvriendelijk deel van het personeel

Jotkut työntekijät ovat erittäin epäystävällisiä jopa omia tilaajiaan kohtaan. Sitä ei todellakaan suositella, laatu on selvästi nousussa ja ikäluokka on melko korkealla puolella.
P
Pieter

27-Aug-2018

Ruma henkilökunta

Henkilökunta todella töykeää asiakkaille, vastaamaan kaikkiin kysymyksiimme, myymään juomia, kaikkea. Mökit olivat erittäin kuumia ja pieniä. Isot sängyt olivat tahraisia. Todella kallis mutta ei sen arvoinen.
F
Furlong

13-Feb-2018

epäpuhdas ja epäystävällinen henkilökunta

Sijaitsee kaukana kaupungin keskustasta. Henkilökunta on ylimielistä ja epäystävällinen. Ei tossuja ja mattoa! Varo sieniä.
A
Aleksej

15-Dec-2017

Se oli mahtavaa!!!

Kävin tässä saunassa 14. joulukuuta 2017. Kaikki oli erittäin hyvää. Kaikkialla on puhdasta ja viihtyisää. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Suosittelen sitä lämpimästi.
J
Joe

26-Oct-2016

EurAasia

Erittäin kätevä sijainti suuressa rakennuksessa talon nimellä, joka johtaa helposti löydettävään. Päätin mennä yhdeksi yöksi pysähdykselle Antwerpenissä, koska olin hyvin suljettu hotelliin, jossa yöpyin, vieraanvaraisuus oli pelkkää epäystävällinen asenne, sama pätee siihen aikaan, kun tilasin juomia (maksettavia, ei ilmaisia), asenne oli edelleen olemassa. Joten päätin unohtaa sen, koska saunan päätavoite ei ole henkilökunnan ystävällisyys, vaan väkijoukko on väliä, viikonloppuna oli porukkaa eri ikäisillä, ehkä johtuen monista portaista kiivetä niin ei niin paljon vanhempaa kaveria ympärillä, rakennus oli iso ja 1- tai 3-kerroksinen taso oli kalustettu matolla portaissa, mikä tekee siitä vähän kuin linna tai palatsi! Jopa parempi kuin sauna Macho Brysselissä, ainakin kokemukseni perusteella. Jos henkilökunta kohtelisi kaikkia vierailijoita tasapuolisesti, kaikki 4* tässä katsauksessa olisi tehty!
D
Darren

25-Aug-2016

Darren

Laajojen remonttien jälkeen Antwerpenin siistein ja vilkkain sauna. Vilkas höyrysauna, iso uima-allas ja paljon toimintaa myös suihkuissa. En tiedä milloin Sergej oli täällä, mutta en ole nähnyt mattoja missään ja olen käynyt Antwerpenissä viisi vuotta! Osa henkilökunnasta on ystävällistä, mutta kaksi vanhempaa kolmekymppistä kaveria ovat suorastaan ​​töykeitä. Parempi pysyä kellarissa, missä on hauskaa. Voi, ja vihaan poreallasta, koska se puhdistetaan haisevilla tuotteilla joka pirun päivä. Höyrysauna, uima-allas ja suihkulabyrintti ovat siellä, missä toimintaa on.
S
Sergej

3-Jan-2016

Tämä sauna

Ei tossuja ostaa. Sinun täytyy mennä likaiselle lattialle ilman kenkiä. Kaikki matot ovat vanhoja ja likaisia. Mökit ovat vanhoja ja likaisia. Olen aivan järkyttynyt!!!!!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.