Sauna Thermas 205

Sauna Thermas 205

Sauna Thermas 205

Sijainti-kuvake

Rua das Guedes de Azevedo 205, Porto, Portugali, 4000

Gay-sauna Porton kaupungissa, jossa ominaisuuksia, kuten turkkilainen sauna, sauna, höyrysauna, pimeä huone, videohuone jne.

Thermas on kiireinen yöllä ja aukioloajat ovat myöhäiset. Pääsymaksu 10€.
Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Sauna Thermas 205
3.4
Yleisön ikäraja

Perustuu 167 ääntä

V
VIKTOR KOSTOGRYZ

15-Jun-2024

Отличная сауна

Emme odottaneet mitään erityistä, luulimme, että se oli maakuntalaitos, mutta se ei ole))). Tilaa on enemmän kuin tarpeeksi, tilavat hytit, kaksi pyyhettä, paljon seksikkäitä miehiä. Tulimme neljä kertaa, viikonloppuna päivän aikana, noin klo 16.00-19.00, olimme tyytyväisiä.

R
Rodrigo Duran

5-Nov-2023

levar ei peräaukkoa

Katsos, hakkeroinnin jälkeen menin saunaan rentoutumaan hetkeksi ja kokeilemaan myös joitain portugalilaisia ​​kavereita ja täytyy sanoa... KUINKA MAKUA. Kiitos, koska sinun ansiosta minulla on nyt uusi kävelymatka.

J
Jorge Pereira

2-Oct-2023

Bom para diversão

Siivoaminen ei ole ollenkaan huono asia. Työntekijät yrittävät kovasti, mutta vierailijoiden tulisi olla varovaisempia. Jos löydämme sen puhtaana, meidän on jätettävä se puhtaaksi. Siellä on paljon tilaa hauskanpitoon, jopa niiden edessä, jotka haluavat olla tirkistelijä. Tervetuloa kaikenkokoisille ja aina paljon toimintaa. Lähden sieltä aina lohduttuna ja palaan pian.

F
Frank

22-Sep-2019

Sauna ilman baaria!!

Olimme siellä perjantai-iltana klo 12 (noin 30 kaveria) klo 25 asti (2 kaveria sisällä). Tähän saunaan kannattaa mennä aikaisemmin. Se oli tylsää - ei musiikkia, ei baaria, vain automaattiset alkoholittomat juomat. Tämä ei ole paikka pidempään oleskeluun. Se on tarpeeksi suuri ja siellä on paljon paikkoja, joissa pitää hauskaa, mutta ei enempää.
N
Nick

14-Sep-2019

Se voisi olla parempi paikka. Se vaatii työtä.

Henkilökunta oli tarpeeksi ystävällistä. 10 euron sisäänpääsy sandaaleilla, 2 pyyhkeellä ja kondomilla. On niin pimeää, että on vaikea löytää kaappiasi. Siinä ja siinä, että osa kaapeista on satunnaisesti hajallaan, ei ole mitään järkeä. Täällä on jonkin verran korjausvikaa. Pääkerroksessa on sauna, joka ei toimi. sen oven poikki on ruuvattu lauta. Luulen, että se on jätetty paikalleen. Alakerrassa on 2 pisuaaria, jotka on suljettu pysyvästi. Kaappialueella on wc, joka on myös pysyvästi suljettu. Paikalla on ummehtunut haju. Heräsin nukkaisella nenällä. Ehkä hometta haisevassa höyrysaunassa. Vaatii painepesun valkaisuaineella. Täällä ei ole suihkua, jos tarvitset sitä, tee se kotona. Suihkut ovat laadukkaita nestesaippua-annostelijoilla. Se on iso paikka. runsaasti yksityisiä kaappeja, joissa on patjat, jotka puhdistetaan säännöllisesti (Nice). He vievät "pimeän huoneen aivan uudelle tasolle. Ne ovat täysin mustia. Mielestäni on vaarallista, kuinka pimeitä ne ovat. Tämä paikka oli minulle pettymys. Kokeilin sitä kahdesti, enkä mene kolmeen. Ei kovaa tunteita, mutta olen poissa.
J
Jonh

8-Sep-2019

Sr

He eivät ole ystävällisiä. Sauna ei toimi. Erittäin paha haju. Valitettavasti se on Porton ainoa auki yöllä. Mielestäni myös toisessa Camões-saunassa pitäisi olla enemmän vaihtoehtoja.
A
Andres

10-Aug-2019

Mikä paikka!

Olen 40-vuotias ja olen käynyt useissa saunoissa monissa maissa. En epäröi mennä tähän saunaan arvostelujen perusteella, mutta mikä mukava yllätys! En tiedä onko se muuttunut vai päivitetty tai jotain, mutta se oli enemmän kuin odotin. Se oli puhdas, lämmin, mukava höyrysauna (hieman pimeä, mutta se on osa hauskaa, eikö?). Sauna sama juttu! Paljon siistejä "huoneita" ja PALJON TOIMINTA! Kävin lauantaina klo 5. Paljon eri-ikäisiä, vartalomuotoisia, ***kokoisia ja pituisia miehiä. Paikalla on joitain tummia alueita, mutta sitä varten pimeät huoneet ovat! Kaiken kaikkiaan se on hyvä paikka!!
F
Frank

25-Jun-2019

Herra Alves

Kauhea, tumma, likainen + epäystävällinen henkilökunta. Pyyhkeet ovat pieniä. Ei vammaisten käytettävissä.
M
Marcel

18-Jun-2019

LIIAN SUURI JA SUURI ILMA

Iso sauna 2 kerroksessa. Ei nimeä ja kylttiä ulkopuolella. Vain nro 205 ja yksi sormus. Henkilökunta vain kohtelias. Perusvarusteet. 3 pimeää huonetta pelata. Paras aika on klo 3-7. Suurin osa asiakkaista on 30-40-vuotiaita, kaikilla tummanpartan mallilla!
r
rambo

17-Mar-2019

huono ruma epäystävällinen

Todella ruma ja likainen paikka.
C
Carlos

12-Mar-2019

Tummaa ja haisevaa

Erittäin pimeää kaikkialla, haisevaa, asuttamassa nuorten kuningattareiden parvia, jotka katsovat sivuttain yli 30-vuotiaille, jotka uskaltavat mennä "omaan" saunaan. Ei poreallasta ja paljon turhaa tyhjää tilaa alakerrassa. Sillä on potentiaalia olla hämmästyttävä paikka, mutta näyttää siltä, ​​että johto ei välitä. AINOA hyvä asia oli söpö työntekijä tiskillä. Sauna Camõesissa saattaa olla tahmea vanhanaikainen sisustus, mutta se on kaikessa parempi kuin tämä (tässä ei ole edes koristeita... Mustat tyhjät seinät kaikkialla!)
R
RAUL

24-Jan-2019

Ei poreallasta, ei kuumaa uima-allasta.

Tässä paikassa ei ole poreallasta eikä kuumaa uima-allasta, erittäin pimeä paikka.
k
kevin

23-Jan-2019

Mökit??

Mietin vain, mitä ovat "rentouttavat mökit"? voitko vuokrata mökit koko oleskelusi ajaksi?
R
Raphael

29-Dec-2018

Péssimo atendimento

Menin conciergeen ja lähdin huonon palvelun takia.
C
Celi

29-Dec-2018

mikä paikka...

Olen nähnyt monia saunapaikkoja Lissabonissa ja Portossa katoavan viime vuosien aikana. Vaikka taso ei koskaan ollut korkea, useimmissa paikoissa oli silti charmia ja voi kuvitella kuinka mahtavia (tai ainakin kuuluisia) ne paikat olivat ennen monta vuotta sitten. Tämä mätä reikä, jota kutsutaan Thermaksiksi, on yksinkertaisesti sääli. Pimiön valotaso, jopa sisäänkäynnin alueella. Toimimattomat tilat, kuivasauna enintään 40 astetta, "h"ole-laitos tervehtii nenääsi pissan ja hikin hajun sekoituksella. Yksinkertainen inhottava ja varmasti ensimmäinen ja viimeinen kerta kun menen sinne. 1 tähti on silti liikaa!
s
sebastien

16-Aug-2018

Upea paikka söpöjen kaverien kanssa

Käyn Portossa joka kesä, kaupungin paras sauna. Hyvä sekoitus rentoa kaveria, viileää ja huomaamatonta
R
Robertt

28-Feb-2018

Kalliimpi

Theresassa on VAIN kaksi saunaa Porton kaupungissa. Termit ja sauna Camões, hyvin lähellä. Toisessa olonsa jälkeen erittäin puhdas, ystävällinen ja lämmin henkilökunta. Se saa sinut haluamaan pois täältä. Sen lisäksi, että se on kalliimpaa. Valitettavasti se on ainoa auki yöllä, mutta en suosittele.
P
Pete

1-Oct-2017

Jäähdytä chill out

Miehet ovat rento asennevapaita. Sekoitus tyyppejä ja muutamia upeita. Ei painostuskutsuja. Tärkein negatiivinen on, että siitä puuttuu uima-allas ja se on hieman pienellä puolella. Mutta ok viettää tunnin tai niin nähdäksesi mitä tapahtuu. Ei mitään menetettävää 10 eurolla. Koska vain sauna Portossa, ei voi olla nirso.
T
Tobias

28-Aug-2017

Erittäin epämiellyttävä

Thermas 205 on pimeä ja epämiellyttävä paikka. Olen ollut siellä noin kymmenen vuotta sitten ja uudestaan ​​tänä elokuussa 2017, ja se näytti minusta vain paikalta, johon ei panosteta. Siellä ei ole baaria ja kommunikointi henkilöstön kanssa on rajoitettu minimiin. Saunaa ei ole ollenkaan, koska sisälämpötila on matalampi kuin käytävillä. Kammiot ovat yhtä tummia kuin muutkin. Ainoa positiivinen asia on alhainen hinta ja aukioloajat.
P
Paul

14-Aug-2017

hyvin tummia, mutta kuumia tyyppejä

Sauna ja höyrysauna ovat erittäin pimeitä, osut kasvoillesi, koska et näe mitään. Sauna on kylmää 30-40 astetta. Ei poreallasta / kuumaa uima-allasta, kuten yllä mainittiin. Yksityishuoneissa ei ole patjaa. Kova kivi vain... Vaikka kaverit ovat kuumia.
K
Kelvin

27-Apr-2017

Sauna Thermas 205

Portossa on ilmeisesti vain 2 homomiesten kylpylä, ja tämän piti olla päivitetympi, tapahtui jompikumpi näistä kahdesta. Se on melko helppo paikantaa Uberin kautta, eikä se ollut kaupungin syrjäisessä osassa. Klo 6 - 8 väkijoukko oli ontuva enimmäkseen 30-50-vuotiaiden kanssa ja noin 65 miehen joukossa on 30 huonokuntoista. Höyrysaunan ja kuivasaunan tilat olivat minimaaliset. Yksityiset hytit näyttävät vankilan selliltä, ​​joiden superohut matto on käännetty ulos, kuin ne olisi tarkoitettu poistumaan käytöstä. Suhteellisen puhtaan ja voimakasta lämmintä vettä vuotavien suihkujen kautta paikka ei vain vaikuttanut jännittävältä. Baari ei toiminut, joten pullojuomat ja välipalat ostettiin rahakkeilla ja automaatista. Vaikka sisäänpääsymaksu oli vain 15 euroa, eikä edes ulkomaalaisille vaadittu jäsenyyttä, se ei ole todennäköisesti paikka, josta löytäisin itseni uudelleen.
C
Cap

6-Jun-2016

Huono osallistuminen

Maanantaina pyydän työntekijää vaihtamaan tv-kanavaa, mutta hän ei tee sitä. Porto tarvitsee lisää saunoja kilpaillakseen tämän saunan kanssa.
G
Garth

25-Jan-2016

Erilaista mutta hauskaa

Menin liian aikaisin. Olin kiireinen myöhemmin, kun minulla oli hauskaa ja olin valmis lähtemään. Erilainen sekoitus miehiä. Erilaiset järjestelyt, paljon pimeitä huoneita, mutta yksityisiä mökkejä pelaamiseen. Höyryhuoneet ja upeat suihkut. Ei huono paikka. Menee takaisin. En pidä siitä, että he eivät tarjoa voiteluainetta.
P
P

4-Jan-2016

Hyvä tila ja paljon porukkaa

Menin sinne noin klo 6, melko hyvä joukko nuoria ja vanhempia ihmisiä ja myös monia turisteja. Hyvä tila ja enemmän aktiviteetteja tapahtuu alakerrassa pimeissä huoneissa ja höyryhuoneissa. Vastaanotto palvelee myös turisteja ja ulkomaalaisia.
T
Timmo

27-Dec-2015

Todella kylmä sauna

Vanha, kaikki on vanhentunutta, vesi suihkussa oli kylmää (vieraillut tässä paikassa 2 kertaa) höyrysauna haisee, suomalainen sauna oli kylmä, liukas.
J
Jose

18-Jul-2015

Mr

Adorei visitar sauna termas muita limpa anbiente agradavel so e Peña nao viver Portugal vivo londres mas gostei Mai's termas Porto que gosto pais donde resido ate proxima

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.