SecteurX

SecteurX

SecteurX

Sijainti-kuvake

49 rue des Blancs Manteaux, Pariisi, Ranska, 75004

SecteurX

Gay-risteilyklubi Le Marais'ssa, Pariisin homokeskuksessa. Joka ilta SecteurX:llä on eri teema SM:stä, jokista, alastomasta nahkaan.

Huomaamaton sisäänkäynti lähellä päähomoaluetta.

Arkisin: 15-00

Viikonloppu: 15-00

Lähin asema: Rambuteau

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Musiikki
hinta SecteurX
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 35 ääntä

M
Mario

15-Aug-2019

Kauhea

Suojelijat ovat vanhoja ja kuningattaria. Alkoholijuomat ovat kalliita. Ei koskaan uudestaan ​​!!!!!!
F
Franck

3-Mar-2019

Suuri

Huonon kokemuksen jälkeen vastakkaisessa baarissa Hienoa aikaa siellä. Ystävällinen henkilökunta ja suojelijat. Toimintaa alakerrassa. Oli kohtauksesi mikä tahansa. Hyvä paikka. Väkeä oli klo 11 mennessä. Tulee takaisin.
M
Mikey

25-Feb-2019

Pieni

Meni noin klo 8 sunnuntai-iltana. Se on pieni klubi, jossa on baari ja risteilyalue kellarissa. Ei muuta aluetta. Erittäin pieni alakerrassa eikä todellista tilaa millekään toiminnalle. Ei hienoa.
A
Al

1-Feb-2019

Mukava ja kohtelias, mutta ei sikaria

Torstai-ilta oli käytännössä ilman toimintaa..
J
Joop

8-Oct-2017

Sunnuntaina iltapäivällä hauskaa

Toinen vierailuni sunnuntai-iltapäivänä oli hauskaa. Paljon kuumia tyyppejä. Suosittelemme lämpimästi Pariisin turisteille, jotka haluavat hyvää yötä tai sunnuntai-iltapäivän hauskoja hetkiä. Palaan ehdottomasti takaisin seuraavalla Pariisin vierailullani. Ystävällinen baarimikko ja pukuhuoneessa työskentelevä kaveri.
P
Paul

31-May-2020

Minulla on 1 kysymys plz

Hyvä, voinko esittää yhden kysymyksen?
J
Joop

7-Oct-2017

Perjantaina SecteurX:ssä

Tämä paikka on kiireinen klo 11–2. Baarimikko ja vaatehuoneen hoitaja olivat ystävällisiä. Ei katemaksua, mutta joudut maksamaan 2 € takin tarkastuksesta ja juoman ostosta. Kaksitasoisia leikkipaikkoja. Se on pieni ja intiimi. Jos etsit nuoria miehiä, tämä ei ole oikea paikka. Kuumat 40+ karkean näköiset pariisilaiset, jotka haluavat pelata kovaa. Risteilyalueella on voimakas tuoksu - ei paikka heikkohermoisille tai vaniljakavereille. Suosittelen lämpimästi, jos se on räikeää.
D
David

26-Jun-2017

Hauskoja hetkiä moille

Olen käynyt monissa risteilybaareissa vuosien varrella. Tämä oli aika mahtava. Se ei ollut huijaus (ei kantta). Juomat olivat kohtuuhintaisia; Perrierini oli alle viisi euroa. Henkilökunta oli ystävällistä. Jos sinulla on laukku, sinun on maksettava sen tarkastamisesta ja jättämisestä henkilökunnalle. Viime kesänä vierailin siellä kolme kertaa ja lopulta menetin kirsikkani upealle nuorelle ranskalaiselle. Kondomeja ja liukuvoidetta tarjotaan, mitä arvostan. Niille, jotka pelaavat turvallisesti, muista, että jotkut kaverit tekevät melko omituisia asioita. Usein olet yksi harvoista siellä olevista ihmisistä. Kolmesta vierailustani en ole varma, milloin se oli kiireisin. Mahdollisesti myöhään lauantai-iltapäivänä.
B
Billy

25-Apr-2017

Miellyttävä yllätys!

Olin kuullut, että Pariisin risteilyklubit olivat kalliita, hankalia ulkomaalaisille ja yleensä melko töykeitä. Tämä paikka ei kuitenkaan ollut mikään niistä. Edulliset juomat, erittäin ystävällinen ja vieraanvarainen henkilökunta (erityisesti ranskan kielen puutteestani) sekä kutsuva ja aktiivinen asiakaskunta tekivät mukavan ja erittäin seksikkään yön! Jos haluat salaman ja karvattomat vatsalihakset, se ei ehkä ole sinun paikkasi, mutta jos haluat seksikkäiden kaverien menevän alas ja pitävän hauskaa, älä epäröi pysähtyä ja tsekkaa!
F
Franck

8-Jul-2015

Upea paikka ja loistava henkilökunta

Ystävällinen henkilökunta, hyvä valikoima juomia. Hyvää tuntia joka päivä klo 3-9. Kaksi kerrosta, kellari, jossa kaapit, ilmaiset kondomit ja liukuvoide. Lämmin ilmapiiri ja suojelijat. Minulla oli hauskaa WS-alueella, jossa kaveri odotti nesteytystä ja juomista hanasta. Varo liukkaita askelmia. Jotkut asiakkaat putosivat.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.