Sun City

Sun City

Yksi Pariisin suurimmista ja suosituimmista homosaunoista.

Sun City

Sijainti-kuvake

62 Boulevard de Sébastopol, Pariisi, Ranska, 75003

Sun City

Yksi Pariisin suurimmista ja suosituimmista homosaunoista. Kerää pyyhkeesi ja astu vaikuttavan antiikkisen oviaukon läpi toiseen hedonistisen nautinnon maailmaan.

Tässä kauniissa intialaisaiheisessa saunassa (3,000 XNUMX m²) on valtava sisäuima-allas, sauna, höyrysauna, poreallas, omat mökit, pimeä huone, videohuone, hyvin varustettu kuntosali, loungebaari.

Kiireinen joka ilta viikossa ja tungosta viikonloppuisin. Sisäänpääsy sisältää virvoitusjuomat, pyyhkeet ja kondomin.

Arkipäivä: 12 - 00/06

Viikonloppu: 12-00/06

Ominaisuudet:
bar
Pimeä huone
Kunto
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
Sokkelo
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
Uima-allas
hinta Sun City
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 192 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

S
Salim Barouti

27-Apr-2024

niin

Se oli hyvä muutama vuosi sitten, siitä on tullut likainen, kallis, vähän käytetty, huonosti huollettu. Lisäksi nyt joudut maksamaan ylimääräisistä pyyhkeistä, eikä kondomeja ole enää hytissä tai käytävillä. Menen sinne turhaan, olen pullea, pidän edelleen porealtasta ja uima-altaasta.

B
Ben Willis

7-Dec-2023

Vastuuton

Tämä olisi voinut olla viiden tähden arvostelu sunnuntain asiakaskunnan perusteella, ellei heidän naurettavaan kondomeihin liittyvään politiikkaan perustuisi. Ne ovat piilossa baarin takana ja sinun on pyydettävä niitä. (Baari on 2 kerrosta alaspäin pääalueista, joissa saatat olla yhteydessä). Ymmärrän, että olemme kaikki valmistelussa ja että jotkut ihmiset eivät käyttäisi kondomia, jos ne putosivat katosta, mutta tällaisten esteiden asettaminen tielle (tarkoitus) on erittäin vastuutonta tapahtumapaikalta. Puhumattakaan siitä, että kondomit ovat uskomattoman huonoja ja käytännössä käyttökelvottomia.
T
Theo Tabot

22-Nov-2023

Dégradé et sale

Jättiläinen paikka, mutta erittäin vanha, omistajat eivät koskaan remontoineet 20 vuoden ajan. Likaiset, tummat suihkut; pahvisisustus, erittäin huonokuntoiset laatat ja seinäpäällysteet. Valo, enimmäkseen punaoranssi, on vaalea ja kamala. Liian paljon kirkasta valoa sinne, missä tarvitaan vähemmän (mökit ja käytävät) eikä tarpeeksi siellä, missä sitä tarvitaan (wc:t ja suihkut, pimeässä, jotta likaa ja huoltotarvetta ei näy päivän aikana...)

Baari on vain nimellinen baari: ei pöytiä, tuoleja tai koristeita kutsumaan ihmisiä istumaan ja seurustelemaan, vain baari, jossa on rumia minipaperikuppeja ja tyhjiöpakattuja voileipiä, sekä tyhjä baarialue ilman huonekaluja, joka toimii enemmän varasto- ja kulkualue kuin keskustelu- tai taukopaikka. Koemme, että omistaja haluaa vain tienata (paikka - koko, sijainti ja vanha maine velvoittaa - on suosittu) sen sijaan, että sijoittaisi 21-luvun kansainvälisen saunan arvoiseen viihtyisään ympäristöön. Lyhyesti sanottuna, olisi aika sulkea ja remontoida kokonaan maun ja asiakaspalvelun avulla.

C
Curt M

2-Sep-2023

Hauska ilta

Kävin täällä viime yönä perjantaina noin klo 10. Se oli todella kiireistä ja täynnä monenlaisia ​​miehiä. Höyrysauna ja pimeä huone näyttivät olevan suosituimpia, ja siellä oli paljon hauskaa. Ihmiset vaikuttivat kunnioittavilta ja ystävällisiltä ainakin minusta. Olen 50-vuotias karhu. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Valtava ja erittäin toimiva kuntosali, jossa kaikki tarvittavat laitteet hyvään treeniin. Voisiko se tehdä ja extra puhdas? Kyllä, voisiko se tehdä pienellä uudistamisella? Kyllä Pariisi on kuitenkin erittäin runsas valinta saunan suhteen ja tämä sauna oli erittäin hyvä verrattuna moniin, joissa olen käynyt ympäri maailmaa. Oma näkökulmani tietysti
P
Pierre

18-Feb-2020

Ajan (ja rahan) hukkaa...

Henkilökunta on töykeää, jotkut asiakkaat aggressiivisia, eivätkä todellakaan homoja, uima-allas on kylmä... kävelet kilometrejä, kiivetät satoja portaita kuin kuka tahansa täällä ilman mitään erityistä tapahtua. Edes hyvännäköiset ystäväni eivät pysty löytämään alter egoaan tästä valtavasta paikasta. Pienemmät saunat ovat ystävällisempiä ja helpottavat yhteydenpitoa. Maailmanlaajuinen epäystävällinen ilmapiiri on luultavasti yksi syy siihen. Onko Pariisissa vielä paikkaa seksiin?
P
Pepe

17-Aug-2019

puutteellinen

Se haisi kamalalta, melko likaiselta, epämiellyttävältä.
A
Asian

17-Jul-2019

Paras sauna

Minulla oli hauskaa vieraillessani viime kesäkuussa 2019. Tapasin monia ranskalaisia ​​miehiä, jotka osasivat pitää hauskaa.
A
Asian

14-Jul-2019

kesäkuu 2019

Se on paras sauna, jossa kävin matkustaessani Pariisissa, Roomassa ja Madridissa. Henkilökunta ystävällistä. Miehet ovat ystävällisiä. Yleisö on sekalaista. Enimmäkseen 30-40-vuotiaita. Jotkut 20-vuotiaana ja 40-50-vuotiaita. Uima-allas ja porealtaat olivat parasta. Pidin myös siitä, että juoma (vesi, sooda, tonic jne.) on rajoittamaton ja ilmainen. Ota omat sandaalit/kylpytossut mukaan, sillä se maksaa 5 euroa, jos pyydät parin. En suosittele olemaan paljain jaloin.
S
Swithen

24-Jun-2019

ENEMMÄN SHAG SHOG KUIN SAUNA

Saunatilat ovat satunnaisia ​​lukemattomissa yksityishuoneissa. Useimmat pelaajat kiertelevät armottomasti käytävillä etsiessään henkilöä, joka soveltuu päästäkseen huoneeseen toimintaan. Uuvuttavaa ja lopulta klaustrofobista.
M
Mike

13-Jun-2019

Mukava sauna, reilu porukka

Kävin täällä sekä lauantaina että sunnuntaina. Kuten muissakin Pariisin saunoissa, paras aika käydä viikonloppuisin klo 3-8 ja arkisin noin klo 3-6. Pidin tästä saunasta, vaikka ymmärrän, että se ei ollut läheskään yhtä suuri kuin se joskus oli, koska se jaettiin kahtia erilliseksi suoraksi saunaksi. Mutta silti se ei ollut pieni. Allas/poreallas/höyry/sauna ovat kellarissa sekä tv-huone. Pidin aasialaisesta sisustuksesta, se oli hauskaa ja ainutlaatuista, vaikkakin hieman vanhentunutta. Yksi kerros maanpinnan yläpuolella on paikka, jossa suurin osa toiminnasta tapahtuu. Siellä on useita yksityisiä huoneita sekä yksi iso huone, jossa on outoja huonekaluja, joiden oli tarkoitus olla "avoin tila" sekaisin. Tässä kerroksessa oli myös pimeähuone. Muutamassa huoneessa oli loistoreiät, jotka liittyivät muihin huoneisiin (ja yhdessä huoneessa oli muutama portaat, jotka johtivat gloryholiin), nämä loistoreiät leikattiin noin 8 senttimetriä paksuiksi seiniksi! Joten gloryhole-kavereille tämä ei todennäköisesti ole oikea sauna sinulle (IDM olisi parempi). Mukava joukko, melko nuori ja enimmäkseen sopiva. Enemmän kuin sen reilu osa mustia ja arabien miehiä, mutta myös paljon valkoisia. Suosittu sauna, jossa on paljon miehiä. Ehdottomasti näkemisen arvoinen Pariisissa ollessaan.
P
Peter J (56 yr old)

29-May-2019

Kiireinen, mutta ei paljon toimintaa

Menimme torstai-, perjantai- ja lauantai-iltana. Paikka oli erittäin kiireinen, mutta paljon tyyppejä kierteli ympäri ja ympäri eikä paljon toimintaa tapahtunut. Paljon nuorempia ja lihaskuntoisia tyyppejä, jotka olivat kiinnostuneita vain itsestään. Höyrysauna ja pimeähuone olivat ainoat todelliset alueet, jotka lähtivät pois. Valtavat tilat ja mahtavat tilat. Front office kaveri, ei superystävällinen. Nuori valkoinen jätkä etutiskillä ja baarimiehet ystävällisiä.
P
Pascal

3-Mar-2019

le meilleur sauna parisien...

Parhaat laitteiden ja asiakkaiden suhteen, kuuntele vain asiakkaiden neuvoja parantaaksesi...
P
Pascal

17-Feb-2019

Prix ​​pour un con après 10ans de fidélité

Saunan täytyy kunnioittaa asiakkaitaan, valitettavasti tänään sisäänkäynnillä minua kohdeltiin huonosti turvamieheltä (uusi) eikä johtaja puuttunut asiaan käskemään vartijaa lopettamaan bisneksen. Siitä on 10 vuotta, että kävin melkein joka viikonloppu tässä saunassa - olen 51-vuotias ja vihasin, että minua pidettiin huijauksena... pomppija pyysi minua avaamaan laukun vääriä taskuja: unelmia, ja kun minä kertoi hänelle, etten voinut, hän syytti minua siitä, etten halunnut alistua etsintään.
G
George

30-Nov-2018

Hienot tilat - siinä se

Mitä tulee tiloihin, sinulle on luvassa. He käyttivät paljon rahaa tämän paikan rakentamiseen, mutta he eivät ylläpidä sitä. se kuluu hitaasti. poikien suhteen. erittäin huonosti osallistunut. Keskimääräinen asiakas oli vähintään 20 vuotta minua vanhempi ja minä olen 35. En menisi takaisin.
E
Etienne

9-Nov-2018

Viileä

Pidän siitä. Dekadenttinen tyyli, hieman likainen, saa minut kikkailemaan, paljon muotikavereita valmiina...
M
Markus

28-Sep-2018

mahtava paikka

Paljon eri muotoja, hauskaa turkkilaisessa saunassa, porealtaassa, pimiössä ja mökeissä.
M
Michael

24-Sep-2018

Väärennetty mainos ilmaisesta pääsylipusta

Menimme sinne ilmaisen pääsylipun ilmoituksen perusteella, mutta se ei ollut todellista. Virkailija ilmoitti olevan toinen paikka, mutta siinä julkaistiin oikea osoite, mikä oli selvästi temppu asiakkaiden tuomiseksi heidän paikkaansa. Halukkaita maksamaan, mutta ei sen jälkeen, kun olimme huijaus tulemaan tähän paikkaan. Sellaiset paikat eivät ansaitse asiakasta. Ole tietoinen heidän promootioistaan/mainoksistaan...
G
G

30-Aug-2018

melko hyvä

Kävin siellä BF:ni kanssa viikon aikana. Se on erittäin mukava paikka. Tarpeeksi iso, jossa on monia pieniä saunoja, pimeä huone ja mukava iso uima-allas. Pojat olivat hieman vanhoja, mutta hyvässä kunnossa ja hyvän näköisiä. Minusta se on loistava valinta mennä sinne!
M
Mark

22-Jul-2018

Se oli hauskaa, vaikkakin hyvin ranskalaista

Olin Pariisissa päivän tai kaksi ja halusin keskustelua ja seksiä ilman erityistä järjestystä. Lauantai-iltana tulin tänne ja yllätyksekseni se oli hauskaa. Paikalla oli paljon nuoria erittäin hyväkuntoisia miehiä, jotka eivät näyttäneet osaavansa harrastaa seksiä (kaikesta tarjouksesta ei voinut valita!) Mutta myös porukkaa oli niin paljon, että jokaiselle jotakin. Minulla oli todella hauskaa, ja uima-altaat olivat mukava paikka tavata ihmisiä juttelemaan, jos he halusivat tehdä niin. Kaappitoimenpiteet olivat monimutkaisia ​​ja selittämättömiä, ja onneksi komea siivooja antoi minulle ohjeet. Mutta johdon tulee varmistaa, että uudet tulokkaat otetaan paremmin vastaan. Se on vain hyvää bisnestä.
C
CanuckAbroad

8-Jul-2018

Upea paikka, paljon hauskaa, mukavia ihmisiä

Vieraillut perjantaina noin klo 5. Paljon ihmisiä, sekalaisia ​​joukkorotuja, ikäryhmiä, kiinnostuksen kohteita. Avulias vastaanotto - se oli ensimmäinen kerta, ja kaveri selitti kuinka kaapit ja muut asiat toimivat. Minun ranskani ei ole hyvä, mutta yritän enkä pelkää nauraa itselleni. Olen vanhempi (yli 50), mutta hyvässä kunnossa ja itsevarma. Ei ollut ongelmia kontaktin saamisessa ja paljon silmänruokaa katseltavaa. Mukava, puhdas ja rentouttava: Palaan seuraavan kerran, kun olen Pariisissa.
l
luc

3-Jul-2018

paras euroopassa yleisön suhteen

On totta, että tilat eivät ole liian uusia (esim. suihku hieman rikki). On totta, että wc:t ovat niukkoja (vain 2 niin pitkälle kuin minä nyt). Se ei ollut liian puhdas, mutta ei myöskään likainen. Sisäänpääsy oli 25€ mutta rajattomasti välipaloja ja juomia... Kaapit olivat helppokäyttöisiä ja turvallisia... Kerroksia on 3 ja kaikki täynnä ihmisiä (oli siellä sunnuntaina). Väestö on melko sekalaista (turistit/paikalliset, aasialaiset, mustat, arabit, valkoihoiset, nuoret/vanhemmat jne.). Joten minun on sanottava, että jos tavoitteenasi on pitää hauskaa, se on oikea paikka. Jos tavoitteesi on kuitenkin rauhallinen ja hyvinvointi, se ei ole oikea paikka.
M
Mitchell

7-Feb-2018

Hämmästyttävä

Ensimmäinen kerta Pariisissa, ja oli myös ensimmäinen kerta, kun näin homosaunan Euroopassa. Niin iso, mukava ja siisti. Yksi musta kaveri toimistolla puhui englantia, se oli mukavaa, koska kaikki muut puhuivat ranskaa.. Lomani saunassa... oli hyvä hyvä hyvä. Kiitos kaverit. -musta Amsterdamista
A
Al

2-Apr-2018

helpotus!

kiitos kun sanoit, että pidit tästä paikasta ja se oli puhdas. Liian monet arvostelut ovat negatiivisempia. Aion vierailla seuraavalla matkallani Pariisiin muutaman viikon kuluttua!
G
Glenn

28-Jan-2018

Vierailuni Sun Cityssä

Arvosteluja lukiessani olin hieman hämmentynyt kommenteista. Joten ajattelin kokeilla Sun Cityä itselleni. Mikä yllätys. Helppo löytää, upeat tilat, puhdas, erittäin kiireinen sauna, jossa on monia kuumia paikallisia ja turisteja. Suosittelen Sun Cityä. Olen käynyt monissa homosaunoissa matkoillani eri puolilla maailmaa, ja sanoisin varmaan, että Sun City on paras, jossa olen koskaan käynyt, miesten laadun ja siellä olevien tilojen laadusta.
J
Joe

9-Nov-2017

Iso iso

Mikään ei voi kilpailla tässä saunassa millään tavalla, saunaan tuleminen on lähinnä pitää hauskaa ja lähteä mukaan. Ihmiset valittavat jatkuvasti palvelusta, mikä sai minut joskus miettimään, tietävätkö he mitä eroja on hotellin ja saunan välillä. Yksi valitus kilpailuista sai meidät säälimään uhreja, sillä tällainen asenne ei ole koskaan ollut hyvä. Tule saunaan äläkä odota liikaa, muuten päätyisit syvään masennukseen LOL! Tule saunaan ja ole ihminen!
J
Jono

1-Nov-2017

Vanha sauna

Asiakkaat ovat enimmäkseen aikuisia miehiä ja mustia miehiä. Harvat miehistä eivät tiedä flirttailun merkitystä ja he suuttuivat, koska katsoin heitä. He kysyivät töykeästi, mikä vaivaa. Vastasin miksi hän oli siellä, eikä hän osannut puhua englantia ja hän jatkoi loukkaamista, luulisin, ranskaksi. Ollakseni rehellinen, siellä ei ollut yhtään kuumaa kaveria, vähän keskimääräisiä miehiä ja todella ylimielisiä turhaan. Jos saat mahdollisuuden kokeilla toista, voin sanoa, että se on aina niin.
J
Jay

29-Sep-2017

Huonoin kokemus koskaan! ! ! !

Huonoin asiakaspalvelu, mitä minulla on koskaan ollut 25 vuoden aikana. Sun city tarjoaa halvempia hintoja alle 26-vuotiaille henkilöllisyystodistuksen kanssa. Näytettyään yhdelle työntekijälle henkilötunnukseni ja selitettyään, että Yhdysvalloissa kuukausi kirjoitetaan ennen päivää eikä sen päivän jälkeen, mikä on käytäntö Euroopassa, hän kieltäytyi kuuntelemasta minua ja totesi jatkuvasti, että olen 26-vuotias. turhautuneena lähdin sun citystä, kun tajusin, että minulla oli passi, jossa syntymäkuukauteni tunnisti syntymäkuukauteni. Palaan ja näytän passini toiselle työntekijälle, joka päästää minut läpi ja antaa passin työntekijälle, jonka kanssa minulla oli aluksi ongelmia. Sen seurauksena, että hän tuntee itsensä tyhmäksi, että minulla oli todisteita hänen olevan väärässä oman iäni suhteen, hän alkaa vastustaa minua kysyen, miksi päätin palata, ja lopulta käskee minua lähtemään. Tämä on erittäin pitkä kommentti, mutta en ole koskaan kokenut mitään vastaavaa
M
Mike

19-Sep-2017

Ei ystävällinen

Suurin osa henkilökunnasta on töykeää eikä ystävällistä. Yksi heistä uhkasi minua, että hän voi potkaista minut ulos saunasta. Hän luuli minun koskettavan häntä, kun hän esti tielläni kujalla sen lisäksi, että hän meni ja käveli pimeissä huoneissa aivan näin tekemättä mitään. Ei ollenkaan puhdas sauna...haiseva.... Muuten se on vain hyvä, koska saat ilmaisen lipun depotklubille, mutta ei lauantaina.
S
Scott

16-Sep-2017

Sun City palvelee tarkoitustaan

Amerikkalaisena olin käynyt Pariisissa useita kertoja ennen kuin käynyt saunassa. No tällä kertaa. Päätin pitää hauskaa. Saavuin noin klo 10 maanantai-iltana, vaelsin ympäri pimeää huonetta ja lopulta leikkihuonetta takana. Teoriassa pimeä huone voisi olla hauskaa, mutta se on vain niin pimeä, että sinun ei tarvitse muuta kuin kävellä ihmisiin. Pidän nimettömyydestä yhtä paljon kuin seuraava kaveri, mutta anna minun nähdä ainakin hänen siluettinsa! Lopulta löysin "naapuripojan" tyypin (kuten minä), jonka kanssa pääsin pois. Toinen vierailuni oli onnistunut, mutta pettymys. Kiertelin paikassa jonkin aikaa (taas tiistaina kello 10 jälkeen), ja minulla ei ollut onnea kuten ensimmäisenä iltana, löysin mökin ja leiriytyin sinne ja jatkoin leikkimään poikien kanssa heidän pysähtyessä. Useat kaverit olivat hauskoja, mutta toiset olivat liian töykeitä eivätkä saaneet vihjeitäni pois (tai edes suoraa "ok, aika lähteä nyt"). . Tl;dr - ilmaiset mökit ovat mahtavia, asiakaskunta osuu tai ei. palaisin.
Y
Yug

14-Aug-2017

Pettynyt

Kyllä, olet oikeassa, kun sanot turisteille hyödytöntä ja reagoimatonta. Otin yhteyttä johtajaan, joka sanoi, että verkkosivusto on väärä hinnoittelussa ja todellakin se oli kalliimpi maanantaisin 12-15!
T
Taro

5-Aug-2017

Vastaanottovirkailija on varas

Kävin 5. elokuuta noin klo 14 välillä. Kun olin maksanut tarkan maksun vastaanottovirkailijalle, hän sanoi, ettei ole saanut rahaa! Se on uskomaton ! Vaadin maksavani. Hän ei päästänyt minua sisään. Väittelyn jälkeen hän päästi minut sisään antamatta minulle mitään kuittia. Koska olen aasialainen ja turisti, se ei tarkoita, että olisin tyhmä! Johdon tulee tarkistaa CCTV!
L
Lou

15-Jul-2017

Jos olet oikea "tyyppi", mutta...

Silloinkaan ei ollenkaan ystävällinen tunnelma. Hoida hommat vaan!!
J
Joe

19-Jun-2017

Täysin Pariisi

Älä koskaan unohda poiketa tähän saunaan, joka on yksi parhaista saunoista kaikista saunoista, joissa olen koskaan käynyt. Isoja ja tilavia ja mahtavia miehiä eri puolilta maailmaa! Tulee takaisin lisää.
K
Kris

16-Mar-2017

Ei aina niin puhdasta

Intialainen/hindu-koristelu on käytössä kaikkialla, mikä antaa sille aidon itämaisen tunnelman. Yleisö on hyvin monipuolinen nuorista vanhoihin, silkkikarhuihin ja kaikkea siltä väliltä, ​​paikallisista ja turisteista. Mutta myös (erittäin outoja) pukeutuneita ja vaatettamattomia ihmisiä. Ymmärrän kyllä, että saliosassa on pakko pukeutua joihinkin vaatteisiin, mutta sen lisäksi kaikkien pitäisi olla alasti pyyhkeen kanssa. Siisteys ei ole aina hyvä. Mitä myöhemmin se tulee, sitä enemmän käytettyjä kondomeja löydät höyrysaunasta (ainakin ne ovat järkeviä ja käyttävät kondomia). WC:tä voidaan käyttää myös anaalisuihkuna, mutta se tarkoittaa, että seuraava seisoo periaatteessa viemärivedessä.
I
Ian

16-Dec-2016

Älä välitä trolleista.

Mahdollisesti Lyonissa sijaitsevan Le Sunin sisar, tämä hämmästyttävä laitos jakaa joitakin samoja suunnittelumotiiveja pienennetyllä, mutta mielikuvituksellisella tavalla. Se vaatisi liian monta sanaa kuvaamaan, joten sanotaan vain, että se on erittäin suositeltavaa. Osallistuin perjantai-iltapäivänä ja paikka oli täynnä kaikenlaisia ​​kuumia miehiä. Rakastan tätä paikkaa. Grrrrrrr.....
M
Muh

3-Dec-2016

Ulkomaalaiset eivät ole tervetulleita joihinkin asioihin

Kävin tässä saunassa 4 kertaa ollessani Pariisissa.. Yksi ranskalaisista sisäänkäynnin henkilökunnasta antaa ihmisille pääsylippuja läheiseen tanssiklubiin, mutta hän ei anna lippuja ulkomaalaisille. Minä ja ranskalaiset ystäväni olemme saman ikäisiä ja he antoivat hänelle passin, mutta eivät minulle.
D
David

4-Nov-2016

Hämmästyttävä

Hämmästyttävä laitos. Erittäin kiireinen vierailuni perjantai-iltana todella kuuman kaverin kanssa! Todella todella kuuma itse asiassa.... Paikka on iso, jossa on hyvä leikkitila. Allas oli iso kohokohta, koska se oli tarpeeksi suuri todella uidakseen sen sijaan, että se olisi vain suuri poreallas, kuten useimmat saunaaltaat ovat. Huoneet ovat kuitenkin hyvin pimeitä ja kun pitää hauskaa niin kuuman kaverin kanssa, pimeässä oleminen ei ole sitä mitä haluat :)
D
Dietmar

2-Oct-2016

Ei suositeltu

Ensimmäisellä ja VIIMEisellä vierailullani Pariisissa olin aurinkokaupungissa 1. lokakuuta noin klo 11, mutta ..... yllätys ..... iso mies ovella sanoi, että olimme humalassa emmekä pääse koskaan sisään sauna. Ok, emme olleet humalassa, emme edes vähän, koska emme käyttäneet alkoholia. Joten en voi suositella tätä paikkaa, koska se voi tapahtua samoin kenelle tahansa. Piti ajaa yli tunnin saunaan ja sitten takaisin hotellille taas yksi takaisin. Jos sinä haluat ottaa riskin...... tee se!
H
Henry

16-Jul-2017

Minulle kävi sama paska 2 vuotta sitten

Mies sisäänkäynnissä sanoi, että olin väsynyt, mikä tarkoitti, että olin humalassa.
J
Jean marc

26-Jul-2016

Erittäin kiva

Préfèrer le dimanche après midi c'est de loin le meilleur moment pour trouver des beaux mecs . Cela reste mahdollinen riipus la semaine mais c'est beaucoup plus aléatoire. Population mixte (très black blanc beur) heureusement que les blacks sont là pour relever le niveau ( c'est souvent les mieux gaulés). Super salle de gym et salle tele avec des films récents. Salle réservée aux fumeurs. Par contre ils ont problème avec les toilettes (pas assez nombreuses et très mal tenues) Accueil froid assez froid en général.
A
Asian

17-Jul-2016

Pariisi, jossa on paljon rakkautta

Viikonloppu vietettiin Pariisissa, joen aikana tulvi ja päätettiin vierailla Sun City Saunassa. Pääsisäänkäynti aivan kävelykadun edessä, mutta kuten Euroopassa kukaan ei häiritse, suurin koskaan käyty sauna ja vielä lisää tulossa, LOL. Sekalaisia ​​tungosta ja seka-ikäisiä, mikä saattaa taata, että lähdet muistettavalla. Melko iso höyrysauna, josta löytyy helposti liian monta toimintaa, iso uima-allas, jossa voi uida ympäriinsä huomion herättämiseksi ja päätyy varmasti yksityiselle. Turvaseksiä edistetään liukuvoiteena ja kondomeja tarjotaan ilmaiseksi, mistä pidän. Sunnuntai pitää sinut seisomassa hyvin pitkässä Queen päästäksesi tiloihin, mutta luota minuun, se on sen arvoista.
A
Andrew

1-Jan-2016

Upea uudenvuodenpäivän iltapäivä

Pariisissa pitkän uudenvuoden viikonloppuna ja päätti vierailla tässä paikassa. Ystävällinen henkilökunta ja piti paikka hauskana tilana. En ole silmänräpäyksessä, mutta olin yllättynyt siitä, kuinka paljon tyyppejä siellä oli, ja ehkä ranskalaiset miehet ovat avoimempia, mutta minulla oli hauskaa todellisen yhdistelmän kanssa. Kuten kaikki suuret paikat, paljon nuoria lihasmiehiä vain saman jälkeen, mutta hei ..mahtavaa katsottavaa! Haluaisin ehdottomasti käydä tässä paikassa toisen kerran.
E
Eric

20-Oct-2015

Sun City

Lieu magnifique très mal tenu. Il ya foule et c'est très sale. Le seul coin valable est la piscine. Toilettes très insuffisantes pour le nombre de personnes qui montent et descendent sans cesse! Accueil mediocre.
A
Alain

14-Sep-2015

Reilua mutta!!

Yleensä se on hyvä, mutta pimeä huone on täysin pimeä, enkä pidä siitä. Lisäksi sinun on laitettava pyyhe ympärillesi, jotta se ei ole alasti. Hieman likainen.
M
Maxime

13-Aug-2015

Likainen

Olemme käyneet monissa homosaunoissa ympäri Eurooppaa, ja tämä oli varmasti likaisin, mitä olemme nähneet: mökit haisi, yksikään ei ollut puhdas; wc:t olivat harvat (tarkemmin 2) ja inhottavia. Hamam ei ollut tarpeeksi kuuma; porealtaassa on vähän kuplia; ja henkilökunta ei todellakaan ollut ystävällistä. On totta, että porukkaa oli, mutta toimintaa ei paljon.
A
Alfred

28-Jul-2015

Ei niin hyvä kuin se oli!

Tämä paikka ei ole niin hyvä kuin se oli! Pysy nyt poissa!
J
Jamie

21-Apr-2015

Paras Pariisissa

Pariisin paras sauna toimintaan. Näyttää erittäin siistiltä ja hyvin huolletulta, vaikka mökeissä on joskus hieman aiempien käyttäjien hajua. Kuitenkin, jos etsit hauskaa, löydät sen täältä
E
Ekachai chieochalakom

8-Mar-2015

Liikaa portaita

Portaita on paljon. Saat todella hyvän treenin kävelemällä ylös ja alas. Kuntosali on upea. Laitteet ovat korkealaatuisia. Monet höpöttäjät tulevat tänne myös treenaamaan.
F
Feng

15-Jun-2014

Feng

Täällä on paljon mustia pätkiä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.