SuperFabric Club

SuperFabric Club

Tyylikäs uusi yökerho, jossa säännöllisesti esityksiä ja juhlia.

SuperFabric Club

Sijainti-kuvake

Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi 42, Sisli, Istanbul, Turkki, 34367

SuperFabric Club

LGBT-suosittu SuperFabric-yökerho järjestää säännöllisesti teemajuhlia DJ:n, lavaesiintyjien ja go-go-tanssijoiden kanssa.

Moderni sisustus ja upea äänijärjestelmä. Sekalaista porukkaa. Saatavilla yksityistilaisuuksiin. Tarkista heidän verkkosivuiltaan tulevat tapahtumat ja aukioloajat.

Arkisin: ke-pe 23-00

Viikonloppu: 23-00

Ominaisuudet:
bar
tanssi
GoGo Show
Musiikki
hinta SuperFabric Club
3
Yleisön ikäraja

Perustuu 25 ääntä

S
Serkan

6-Feb-2020

Tonyy

Tunnelma ja palvelu olivat hyviä, lavaesitykset olivat mahtavia. Hyvät hinnat. Sisällä on paljon homoja, tyhjänä Ei ole mahdollisuutta lukkiutua
B
Baha

21-Apr-2018

Bahadir

Katsokaa minua kaverit. Kun olin siellä eilen illalla, maksoin 50 liiraa ja näen vain heteroita. Ei homotoimintaa ollenkaan.. Juomatkin ovat kalliita..Tämä ei ole homoklubi. Tämä on normaali klubi. He vain soittavat homoille saadakseen lisää rahaa ja lisää asiakkaita. Ja mitä tapahtuu? Puolet ihmisistä on tyttöjä ja lähes jokainen hetero. Sinun tulee olla varovainen. Jos rakastat go go pojat, tulkaa, mutta jos olet homo ja käyt homoklubissa, etsi jonnekin muualta.
M
Maz

1-Aug-2016

Maz

Menin sisään katsomaan, oliko se hyvä. Minua häiritsi turvallisuus, koska minulla oli huipussaan. He näyttivät kateellisilta saamastani huomiosta. Minua käskettiin pukemaan toppi päälleni. Jos puhut englantia. Sinua tarkkaillaan tarkasti. En suosittele kenellekään länsimaalaiselle pääsyä tähän klubiin. Turvallisuus ei jätä sinua yksin. Sinua häiritään, jos nautit olostasi, sinua kehotetaan lopettamaan .Sain paljon huomiota, josta turvallisuus ei pitänyt . Minusta he ovat homofobeja. Voi olla pintamateriaalin pitäisi olla suoraa, ei homoa. Todella pettymys, en koskaan kokenut tällaista ystävällistä käyttäytymistä Lontoon klubilta.
J
John

7-May-2016

Keinotekoisesti tyylikäs

Perjantai-ilta, 40 tl sisäänpääsymaksu, tarjoilija tuo sinut pöytään ja tarkistaa 2 minuutin välein. Jos olet lopettanut juomasi, tuo lisää. Kukaan ei siirry pois pöydästä, tuntee itsensä tilastolliseksi tylsässä teatteriteoksessa. Enemmän tarjoilijoita kuin vieraita. Keinotekoinen "hieno" tunnelma, ihmiset jäykissä asennoissa... tällä kaikella ei ole mitään tekemistä kerhotoiminnan kanssa. Ei koskaan uudestaan.
J
Jay

19-Nov-2015

Torstaina suljettu – ei ilmoitusta

Olin valmis viettämään mahtavan illan Istanbulissa kiireisen työviikon jälkeen. Kuulin tästä paikasta. Tarkisti verkkosivustoa ja sanoi, että maanantaisin ja tiistaisin suljettu. Nettisivuilla kerrottiin myös, että tänään (torstaina) se oli auki ja oli fetissiilta. Olin innoissani nähdessäni turkkilaisen fetissi-illan. Arvaa mitä? Klubi suljettiin. Verkkosivustolla tai ihmisillä ei ole tietoa miksi. Olin lähellä lentokenttää ja minun piti ajaa melkein 30 minuuttia päästäkseni sinne. Olin niin pahentunut ja päätin vain käskeä taksia ajamaan takaisin.
E
Emre

3-Jan-2015

Homofobinen homoklubi

He eivät salli homojen suudella toisiaan klubin sisällä. Tarjoilijat varoittavat sinua ja sanovat "mitä helvettiä sinä teet!" Sellainen homofobinen paikka.
F
Felix

28-Jun-2015

Upea ensimmäinen kokemus

Täällä ei ollut ongelmia osoittaa kiintymystä rakkaallesi. Oli erittäin hauska ilta. Söpö vatsatanssija (käytti termiä hyvin löyhästi, koska hänellä oli 6 kpl).

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.