The Kinky's (SULJETTU)

The Kinky's (SULJETTU)

The Kinky's (CLOSED)

Sijainti-kuvake

Lange Beeldekensstraat 10, antwerp, Belgia, 2060

Lokakuu 2021: Tämä paikka on suljettu pysyvästi. 

Yksityinen homoristeilyklubi lähellä Antwerpenin päärautatieasemaa. Kinky toivottaa kaikki tervetulleiksi ja houkuttelee kypsempiä miehiä. Klubissa on baari, pukuhuone ja suihkutilat.

Pukukoodi on yksinkertainen - alasti, alusvaatteet, bokserit tai jockstrap. Jos pidät nahasta, ota mukaan varusteesi ja asusi. Suljettu sunnuntaisin. Raitiovaunu: Centraal Station

Suosittelemme ottamaan pienen lukittavan pussin kaappien sisään, jotta lompakon ja käteisen jne.

Arkisin: klo 7-4

Viikonloppu: klo 8-4

Ominaisuudet:
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Sokkelo
Rentouttavat mökit
hinta The Kinky's (SULJETTU)
3.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 41 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

J
John

3-Dec-2019

Suljettu olosuhteiden vuoksi

Tämä paikka on nyt SULJETTU heidän verkkosivuillaan mainittujen olosuhteiden vuoksi. Toivottavasti ne avautuvat uudelleen ja tämä ei ole niin kuin monissa muissa paikoissa lopullista. Sivusto mainitsee myös, että ne olisivat suljettuina 24.-06 asti, joten ei voi odottaa niiden avautuvan ennen sitä aikaa joka tapauksessa. Olipa tilanne mikä tahansa, toivotaan parasta, koska tämä on loistava paikka pitää hauskaa (maanantai-iltaisin, tiistai-iltapäivisin jne.)
D
Dennis

2-Oct-2019

Maanantai-illan risteilyilta

Paikka oli puhdas, henkilökunta ystävällistä, yleisö oli kiimainen, läsnäolo vaihteli, mukava sekoitus yläosia ja alaosia, mukava ikäyhdistelmä.
G
Gilles

1-Oct-2019

hieman vähemmän tungosta maanantaina

Käyn siellä maanantaina Naked Nightsissa. Mutta huomasin, että viime aikoina useimmat kaverit eivät enää noudata sääntöä. Sopii hyvin nuorille ala- ja yläosille, vaikka osallistujilla on taipumus laskea viime kuukausina.
p
paul

16-Aug-2019

paras paikka Antwerpenissä

ystävällinen baarimikko, melkein vain kypsät topit, jotka menevät suoraan toimintaan.
J
Jack

28-Jul-2019

Aina mukavaa siellä

Olen ollut siellä muutaman kerran työvierailullani Antwerpenissä. Ensi maanantaina siellä taas. Upea paikka!!!!
G
Gilles

28-May-2019

Paras nuorille

Paikka on loistava, baarimikko erittäin ystävällinen, kaikki puhdas. Jos olet huippu tai nuori alaosa, tämä on oikea paikka.
P
Peter

3-May-2019

Röyhkeä, töykeä omistaja, joka sallii epäilyttävän liikenteen

Ystävällisiä baarimiehiä, paitsi tuo lyhyt, valkoinen kaveri. Hän on todella töykeä ja ylimielinen ja pitää joistakin asiakkaista kovasti, kun taas hän ei välitä muista. Noin klo 9 omistaja liittyy baariin. Suurimman osan ajasta hän on töykeä ja töykeä, ja hänellä on suosikkiasiakkaansa. Kahdesti näin hänen huutavan asiakkaille ja haukkuvan heitä. Antakaa Antwerpenissä olla toinen risteilybaari, ja omistajan on varmasti muutettava asennettaan! Iltapäivällä ja illalla sisään tulee useita nuoria miehiä, maksavat maksunsa ja lähtevät ilman 20-30 minuuttia, juomatta tai pitämättä hauskaa.
M
Marin

29-Oct-2018

Paras paikka

Paras paikka Beneluxissa, asun Amsterdamissa, mutta rakastan tätä klubia. Parasta tavaraa. Seksikkäitä baarimiehiä. Hyvää musiikkia. Hieno paikka. Älä unohda vierailla kyseisessä paikassa.
A
Albert

18-Nov-2017

Ystävällinen ja mukava paikka

Baarimies tekee kaikkensa tehdäkseen siitä mukavan paikan, erittäin hymyilevä ja ystävällinen kaveri, joka saa sinut tuntemaan olosi tervetulleeksi. Joten ihmiset tuntevat olonsa rentoutuneeksi ja leikkisäksi. Se on mukava paikka, jossa voit olla oma itsesi, jossa koskettamisesta tulee taas normaalia. Voit majoittua baarissa ja pitää hauskaa tai tutustua erittäin siistiin taloon saadaksesi lisää toimintaa. Very ++ on ilmaisia ​​kondomeja ja liukuvoidetta lähes joka kulmassa.
G
Gilles

25-Jul-2015

endroit sympa

Endroit sympa et très bien tenu. Accueil souriant, une clientèle sympa, beaucoup d'action, des équipements variés, une propreté partout dans le club. Suosittelen vivement ce clubia

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.