Pipeworks - Glasgow

Pipeworks - Glasgow

Suuri homosauna ja kylpylä Glasgow'ssa.

The Pipeworks - Glasgow

Sijainti-kuvake

5-10 Metropole Lane, Glasgow, Yhdistynyt kuningaskunta, G1 4NH

Pipeworks - Glasgow
Tänään: Pimeä yö - alaston yö, ilman pyyhettä - klo 6 - Joka sunnuntai

Pipeworks on Skotlannin paras ja suurin Gay Sauna Club, joka sijaitsee Glasgow'n keskustassa, lähellä homoelämää.

Pipeworks perustettiin vuonna 2006, ja se on suorittanut kipeästi kaivatun 400,000 XNUMX punnan kunnostusohjelman, parantanut tiloja ja lisännyt uuden kerroksen, mukaan lukien yksityiset mökit, ryhmähuoneen, yksityisen slinghuoneen ja Cinema Cruise -alueen. Muita palveluja ovat myös höyrysauna, kuivasauna, poreallas, poreallas, lisensoitu kahvila/baari, matkapuhelimen latausmahdollisuus ja iPad-selausalue.

Tiimi toivottaa uudet ja nykyiset jäsenet lämpimästi ja ystävällisesti tervetulleiksi – jos tarvitset lisätietoja tai vain juttelemaan, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen henkilökuntaan, joka auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi ja kokemaan mahtavan kokemuksen. .

Jäsenmaksu 19 £, ei-jäsen 28 £. Katso markkinointipäivät Pipeworksin viralliselta verkkosivustolta.

Valinnainen Premium Cabin Upgrade 7 £ arkipäivisin, 15 £ viikonloppuna vakiopääsyn lisäksi. Tämä antaa sinulle pääsyn omaan turvalliseen yksityiseen hyttiisi, johon pääsee älykellolla. Jokaisessa hytissä on ripustusmahdollisuus, vuodevalaisin ja aikuisten TV-vaihtoehto, USB-lataus ja pistorasiat mobiililaitteille, kuten kannettaville tietokoneille jne. Paikan päällä on myös sähköautojen pysäköintimahdollisuus ulkopuolella.

Sijaitsee kävelymatkan päässä Glasgow Central & Queen Streetin rautatieasemalta. Olemme myös kävelymatkan päässä Buchanan Streetin linja-autoasemalta.

Arkipäivä: ma-to - 11:00 - keskiyö

Viikonloppu: perjantaista klo 11 sunnuntaihin keskiyöhön (00 tuntia viikonloppuna)

Lähin asema: Lähin rautatieasema: Glasgow Central, lähin metroasema: St Enoch

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
elokuva
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Viestikenttä
Sokkelo
pysäköinti
Puhelimen laturit
Rentouttavat mökit
Sauna
Kylpylä
Höyryhuone suihkulla
hinta Pipeworks - Glasgow
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 184 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

Visit Website
I
Iain

2-Mar-2022

Erinomainen Barebackille

Vierailevat Glasgowssa tulet Pipeworksin parhaaseen saunaan rentoutumaan ja pojat, jotka olen itse paljastunut - Skotlannin paras raakasauna.
D
Denis

9-May-2022

Pipeworks - Glasgow

Kuulostat hauskalta, rakastat tavata hauskaa
A
Andrew

13-Dec-2021

Erittäin siisti paikka, ystävällinen henkilökunta, upeat tilat!

Vieraili Pipeworksissa ja tunsi, että henkilökunta oli erittäin lämmin ja vieraanvarainen, eikä se voisi olla avuliaampaa. Tilat ovat todella siistejä verrattuna muihin brittiläisiin saunoihin. Pohjaratkaisu on hyvä 3 kerroksessa, mukaan lukien uima-allas, höyrysauna, kuivasauna ja risteilyalue. Siellä on tv-lounge, jossa voit rentoutua iPadien kanssa, ja siellä on myös pimeä huone ja bukakee-huone. Paikka oli erittäin kiireinen, kun menin ja sekoitin kaiken ikäisiä, -muotoisia ja -kokoisia, joten jokaiselle jotakin. Pidin siitä, että sillä on lisensoitu baari, joka antoi minulle hyvän tilaisuuden jutella henkilökunnan kanssa ja katsoa ympäriinsä käveleviä kykyjä. Henkilökunta teki jatkuvasti tarkastuksia varmistaakseen, että paikka oli puhdas, ja he olivat todella informatiivisia muista Glasgow'n homopaikoista.
G
Graham

12-Dec-2021

Hermostunut

En ole koskaan hermostunut lähtemisestä, neuvoja x
d
drew

3-Mar-2020

yläreuna

Tässä paikassa on tehty paljon investointeja, ja se on usein erittäin kiireinen, aina puhdas ja vierailun arvoinen.
L
Lee

10-Jan-2021

Palvelut

Hei, tiedätkö onko täällä loistoaukkoja?
B
Bill

7-Dec-2019

Pidin tästä saunasta

Tilat ovat hyvät, paitsi että missään homosaunassa ei ole suihkua. He veloittavat nyt 2 puntaa virvoitusjuomasta, naurettavaa! 50 penniä toisesta pyyhkeestä, joka toinen sauna, jossa olen käynyt, ei lataa, tarvitset aina puhtaan pyyhkeen kuivattavaksi. He antavat sinulle edelleen ilmaista teetä, mutta pienissä kupeissa, jotka eivät ole koskaan yli puoliksi täynnä, kaikesta huolimatta kunnollisen mukin antaminen maksaisi! Henkilökunta on ystävällistä, mutta tarvitsee parempaa koulutusta asiakaspalveluun. Olen käynyt tässä saunassa kerran viikossa jo vuosia, mutta olen vakavasti ajatellut, etten menisi takaisin
D
David

30-Jun-2020

Kranttu

Nöyrä Näyttävä
J
Joey

29-Nov-2019

Erinomainen

Vierailin Glasgow'ssa viikonloppuna ja olin löytänyt tämän paikan viimeisenä päivänä. Henkilökunta oli kaikki erittäin ystävällistä ja avuliasta. Ja itse sauna oli siisti ja tilat huippuluokkaa.
K
KEITH

27-Nov-2019

Fantastinen sauna

Viihdy täällä aina upeasti riippumatta siitä, minä päivänä tai kellonaikana vierailen ja haluan aina hauskempaa. Se on Ison-Britannian paras sauna ja tarjoaa tyydytystä joka kerta, ja aion ehdottomasti palata pian uudelleen.
I
Iain

20-Sep-2019

Pipeworks mahtavaa seksiä

Mennyt vuosia.. kuten se, että jotkut kaverit bb - jos pidät siitä, tämä on oikea paikka mennä. Viikonloput ovat parhaita sunnuntai-iltapäivisin. Jos olet btm, tulet varsinkin jos olet bb. Paikka bb-toimintaan.
G
Gaz

23-Jun-2019

Köyhä klubi

Huono seura maksoi pääsymaksuni ja ei höyrysaunaa, se on kolmas kerta tänä vuonna huono
J
Jack

3-Apr-2019

Hämmästyttävä

Kävin saunassa ja tapasin paljon ystävällisiä, kauniita miehiä. Upea paikka rentoutua ja nauttia muiden seurasta!
B
B

9-Dec-2018

Rakastin tätä saunaa!

Matkustin ympäri Iso-Britanniaa ja Irlantia vieraillessani saunoissa matkan varrella, ja WOW. Tämä oli hämmästyttävää. Se on kallis, hieman epämiellyttävä, mutta en ymmärrä, kuinka massiivinen ja hyvin hoidettu laitos voisi olla mitään muuta. Rakastin henkilökuntaa, oli hauskaa. Toivottavasti tulee joskus takaisin.
k
ken

28-Nov-2018

ken

Ylihinnoitellut saunat Lontoossa ovat halvempia ja paljon parempia, sinun on maksettava liittyäksesi jäsenmaksun lisäksi ja annettava henkilötiedot.
n
neil

28-Nov-2018

hieno ja siisti sauna

Kävin ensimmäistä kertaa saunassa. Erittäin vieraanvarainen ja ystävällinen henkilökunta näyttää, missä kaikki oli, ja tarjoaa ilmaisen teen tai kahvin. Sauna oli hyvä ja siellä oli märkä ja kuiva löylyhuone.
B
Bill

9-Nov-2018

Ennen piti siitä

Se on tehty, mutta mitä järkeä palvelulla on huonolla? Jos haluat kupin teetä, 9 kertaa pois 10 he sanovat, että liian kiireinen tai jokin muu tekosyy. Kaverit ovat mukavia, mutta tarvitsevat asiakaspalvelukoulutusta.
T
Tony

3-Nov-2018

Tietosuojaan liittyvät ongelmat

Lopetin jäsenyyteni, kun minua syytettiin jostain, mitä en tehnyt. Apulaisjohtaja kertoi, että korttini annettaisiin jollekin muulle, jota EI peruuteta. Vältä paikkaa!!!
J
Joe

29-Oct-2018

Ylihintainen, mutta hiljattain kunnostettu. Ei muita vaihtoehtoja

Olen käynyt täällä vuosia ja olen nyt 30. Se näyttää varmasti paljon paremmalta nyt, kun se on kunnostettu, paremmat tilat jne. Mutta 6 puntaa/vuosi jäsenkortilla ja paisuneilla hinnoilla se on järkyttävää. Maksoin vähemmän risteilybaareista Lontoossa, Barcelonassa ja Berliinissä (ilmainen juoma sisältyy hintaan) kuin... Luulen nyt, 15 puntaa (21 puntaa ja 6 ylimääräistä jäsenyyttä ensikertalaisille). Se on ajoittain hitti tai ikävä, ja menisin vain myöhään perjantai-iltaisin/lauantaisin. Usein vanhempi väkijoukko, mutta välillä varmasti hyvä valikoima! Lisäksi osana kunnostusta he saivat uusia "yksityisiä mökkejä" asennettuina portaisiin, jotka vaativat lisämaksun. En ole koskaan nähnyt kenenkään käyttävän niitä varsinkin siksi, että portaissa on ilmaisia ​​hyttejä, jotka tarjoavat juuri sitä, mitä tarvitset. Asteikolla erittäin miellyttävästä töykeään, henkilökunta on noin 7. He ovat vain ... tylsiä eivätkä kovin ystävällisiä. Jopa tapa, jolla he puhuvat ihmisille saapuessaan aikoinaan, niin kuin he eivät todellakaan välitä (mikä voi olla totta, mutta teeskentele, koska se on sinun työsi...) Käyn nyt vain satunnaisesti, mutta tällä tavalla ei ole muita vaihtoehtoja. .
w
will

30-Sep-2018

PW ok

Vaikka olen kotoisin Yhdysvalloista, haluan täällä paikallisen. Outo tunne matkustajalle kaukana kotoa. Eräs berliiniläinen kaveri pyysi minua näyttämään hänelle kaupunkia, vaikka sanoinkin, mistä olen kotoisin. Hän meni päälleni suihkussa, sitten hänen ystävänsä halusivat maistaa. Jätin kuivaksi kuin luu söpöllä pohjalla.
W
Wwwwww

2-Oct-2018

Scottie

Kuulostaa hyvältä, en malta odottaa, että pääsen paikalle - ette tule pettymään kaverit Olen karvainen ja hyvin varustettu xx
S
Saulius

17-Sep-2018

SLS

Sunnuntaina työ vain klo 9 asti. TARKISTAN verkkosivut - ei tietoa siitä. Kaikkien on ostettava jäsenkortti. Se on + 6£ ja antaa henkilötietoja. 21 puntaa erittäin kalliita. Ei varsinaista risteilyä. Vain muutama ihminen...
o
oe

29-May-2018

rakasta tätä paikkaa

Paras Glasgow'ssa. Olen jäsen ja se on hyvä paikka tavata uusia ystäviä; on kaikki - annan sille täydet pisteet.
A
Arturo Pérez

11-Dec-2023

Necesito dato

Hei, näin Internetissä muistiinpanosi Glasgow'n saunoista ja homopaikoista? Olen uusi tässä kaupungissa. Voitko neuvoa minua paikasta? Rakastan kypsiä miehiä, erittäin karvaisia, karhutyyppisiä.

I
Iain

11-Aug-2018

Hieno sauna

Paljon ihania aktiviteetteja lauantai-iltana, aion tänä iltana levätä. Hiljattain kunnostettu elokuvateatteritila ja hyttejä.
I
Iain

11-Aug-2018

Upea sauna seksiin

Lauantai-ilta parasta toimintaan.
J
Jay

31-Mar-2018

Suihkut olivat kuumia!

Vieraillut viikon aikana ensimmäistä kertaa ystävän kanssa. Ilmoittautui ilman hälinää ja tutki paikkaa. Muut jäsenet ovat todella hyödyllisiä esitellessämme meitä. Nautin kuumasta porealtasta, saunasta ja höyrysaunasta. Leikittiin mökeissä, mutta parasta oli saunan suihkuissa! Kukaan ei näyttänyt välittävän siitä, että menetämme kaikki estot, ja toinen kaveri liittyi mukaan. Palaan muutaman viikon kuluttua katsomaan, millaista se on.
R
Robbie

29-Mar-2018

Halkeileva paikka

Osallistuin Pipeworksiin viime kuussa ensimmäistä kertaa ja suoraan sanottuna se on mitä odotat - Yksinkertaista mutta tehokasta! Menin höyrysaunaan ensin suihkun jälkeen ja siellä oli noin 15 kaveria - enimmäkseen 30-vuotiaita ja hyväkuntoisia, joten olin voittaja - Se oli uskomatonta, Lopulta kävin saunassa ja porealtaassa ja rakastin sitä myös. Törmäsin kuumaan seka-aasialaiseen kaveriin. Menimme portaita ylös ja loppu oli historiaa. Paikka yleensä tarvitsee tuoretta maalia, mutta maksaa 10/12 puntaa, mitä odotat. Olen tyytyväinen kokemukseeni ja menen uudestaan ​​tänä viikonloppuna!! Ainoa alue, johon en mennyt, oli pimeä huone - älä usko, että se on minun tapani! Kiitos Pipeworks, nähdään pian!
E
Edward

22-Jan-2018

Mitä maksat, sen saat

Pääsymaksu on edelleen melko kohtuullinen sen suhteen, että useimmissa homosaunoissa se on nykyään 20+ euroa. Vaikka en ole varma, mistä näissä uusissa jäsenkorteissa on kyse. Paikka on rappeutuneen puolella, ei sitä, mitä näki Berliinin kaltaisissa paikoissa (kun vielä oli saunoja). Mutta suhteellisen hyväluonteinen skotlantilainen asiakaskunta muodostaa paljon. Huomaa: se on yleensä tyhjä lauantai-iltaisin. Kokemukseni mukaan se on kiireisintä sunnuntai-iltapäivisin.
T
Tony

2-Dec-2017

Huonokuntoinen

Ollut juuri tänä iltana. Paikka on täysin huonokuntoinen, maalilevyt irtoaneet katosta ja seinistä. Yksityiset alueet ja kaikki repeytyneet ja niissä on roskia mattojen ympärillä. Pukuhuone on ruosteinen, katsoin muutaman avoimen kaapin ja kaikki olivat rikki ja likaisia. Pieni osa henkilökunnasta on [ei niin ystävällistä]. Palautin jäsenkorttini, jotta minulle kerrottiin: "Okei, annan sen jollekin muulle". Ajattele, että tietosuojalailla on tähän jotain sanottavaa!
s
stevie

24-Oct-2017

Rakasta paikkaa

Pidä [pitää hauskaa täällä], tonnia kiimainen tyyppejä
J
James

13-Oct-2017

Niin vanhanaikainen.....

Tulet paikalle - höyrysauna on epäkunnossa - ei toimi - ilmoitus ilmoittaa sinulle tästä tosiasiasta - siinä sanotaan myös, että 14:00 punnan sisäänpääsymaksua ei alenneta. Sitten huomaat, että se on "yksityinen" klubi ja jäsenyys maksaa 6:00 puntaa. Joten kaupungissa vierailijan odotetaan maksavan 20 puntaa kertaluonteisesta vierailusta. Kaveri tiskillä oli lievästi sanottuna epämiellyttävä.
J
John

14-Mar-2017

Mahtava paikka

Kävin äskettäin ja huomasin musiikin olevan hyvää, henkilökunta on upeaa, paikka oli puhdas ja se oli kiireinen horni-miesten kanssa.
L
Lee

23-Feb-2017

Noobie arvostelu

Joten meni sinne kaverin kanssa. Mukava ystävällinen ilmapiiri ja kun sain hermot hallintaan, onnistuin pitämään hauskaa. Suosittele kaikille.
J
John

9-Mar-2017

Ensimmäistä kertaa koskaan

En ole koskaan kokeillut mitään tällaista ennen, niin hermostunut, mutta milloin on paras aika mennä, suosituksia...
A
Adrian

5-Nov-2016

Ensimmäinen kerta Glasgow'ssa ja loistava tervetulotoivotus

Olin heti junasta ensimmäisellä vierailullani Glasgow'ssa, ja Pipeworks oli ensimmäinen satamani, koska minulla oli pari tuntia aikaa. Se on hieno paikka. Yksi parhaista, joissa olen käynyt. Ystävälliset kaverit ja paljon hauskaa. Puhdas. Aluksi oli vaikea löytää tieni, mutta lopulta tämä lisäsi hauskuutta. Oikea kuumahöyryrulla ja sauna todella rentoutumiseen ennen hauskanpitoon liittymistä. En malta odottaa, että pääsen takaisin.
J
Jay

20-Jan-2017

Rakasti sitä

Siellä viime viikolla. Hieno paikka, mahtavaa toimintaa. Henkilökunta erittäin kohtelias ja avulias. Tulee varmasti takaisin seuraavalla vierailullani. Jay
M
Michael

14-Sep-2016

michael

Olen aina pitänyt tätä paikkaa puhtaana ja mukavana. Aion vierailla tällä viikolla jonkin poissaolon jälkeen, arvioin henkilökuntaa ja miehet siellä ansioiden perusteella, en ennakkotuomion.
G
Grant

4-Sep-2016

Epäystävällinen turisteille

Hyvin kuollut. Pari kertaa kun menin lauantai-iltana, siellä oli kourallinen miehiä. Ei suositeltu.
g
gary

11-Jan-2016

erittäin hyvä paikka.

Olen ollut täällä muutaman kerran. Sää rentoutua tai muita. Suosittelen lämpimästi. Olin siellä 15. joulukuuta ja näin pornotähden täällä, se on niin hyvä. LOGAN MCCREE on se, jonka näin.
R
Ross

27-Dec-2015

Ei vanhemmille tai paksummille

Olen ollut täällä kolme kertaa viimeisen vuoden aikana, eikä minulla ole ollut onnea. Olen hyvännäköinen iso karhu, mutta paikka on täynnä upeita laihoja kuningattaria, jotka eivät ole koskaan nähneet oikeita miehiä. Ei tule takaisin.
S
Sammy

18-Nov-2015

Ensimmäinen kerta

Aikeissa lähteä kylpylöiden ja putkistojen maailmaan on ensimmäinen käyntini. Ei voi odottaa. En malta odottaa, että pääsen rentoutumaan yöksi ja katsomaan mitä tapahtuu. Olkaa ystävällisiä minulle, kaverit xx
A
Alan

24-Oct-2015

putkisto taas auki

Putket takaisin auki
A
Alan

23-Oct-2015

sauna auki

Hienoa, että sauna aukeaa taas 5 viikon kuluttua. Toki Glasgow'n poliisilla on parempaakin tekemistä. Olen paikalla ma pe la sunnuntai. Valkoinen jock pop in sano. Hei. Xx
A
Alan

18-Oct-2015

Putkityöt

Toivottavasti Pipework Sauna aukeaa pian. Varmasti moni kaipaa sitä. Avaa pian.
D
DAVID

24-Sep-2015

Suljettu

Ehdottomasti kiinni, ei vastausta ovella ja listaus poistettu squirt.org:sta nyt....häpeä
P
Paul

20-Sep-2015

Hinnat

Etsin tämän saunan hintoja. En löydä netistä hintoja mistään. Osaako kukaan auttaa? Aion tavata jossain vaiheessa tällä viikolla. Mikä päivä/aika on paras 20-vuotiaalle, joka haluaa rentoutua ja nauttia... ;) ?
P
Paul

23-Sep-2015

Suljettu toistaiseksi

Se on tällä hetkellä suljettu. Se on 10 puntaa ennen klo 3 ja sitten 14 puntaa. Tarkistaisin heidän Facebook-sivuillaan päivityksiä
P
Paul

12-Sep-2015

Suljettu

Kävin tänään, mutta saapuessa ovessa oli ilmoitus, että laitos on suljettu odottamattomien olosuhteiden vuoksi. Parkkipaikalla oli kaksi poliisiautoa ja poliisiauto. Soitin etukäteen ennen vierailua säästääkseni turhalta matkalta. Toivottavasti aukeaa pian uudelleen.
T
TGE

12-Sep-2015

Pipeworks - Glasgow

Ymmärrämme, että The Pipeworks on avattu uudelleen.
S
Scott

8-Feb-2015

Yksityisyyttä ei taata

Loistava paikka, lukuun ottamatta ilmeistä CCTV:tä homomiesten ainoassa paikassa, jossa sinun pitäisi tuntea olosi rentoutuneeksi. Sekään ei ole täysin varma, onko se laillista.
J
Jim

10-Feb-2015

Päivitys putkistoihin

Olin siellä tänään enkä huomannut CCTV:tä, missä se on? Odotan sen olevan sisäänkäynnissä ja hississä, mutta se on odotettavissa. Edellisen vierailuni jälkeen tässä paikassa on tapahtunut muutos. Se on hiljaisempi kuin ennen, ja Glasgow'n poliisin tarkastuksen jälkeen kaikki voitelu- ja kondomiämpärit on poistettu hyteistä (mutta edelleen saatavilla baarissa), koska poliisi sanoo, että se ei ole seksiklubi. (todennäköisesti laitonta Skotlannissa, ellei se ole yksityinen klubi). Koska se on vain sauna, kondomeja ei pitäisi tarvita. He ovat myös laudoittaneet loistoreiät ja poistaneet hihnan. Eikö mikään ole pyhää??? Vanha kunnon Glasgow, yksi askel eteenpäin ja kaksi askelta taaksepäin.
J
Jim

6-Feb-2015

Putkityöt toimii!

Glasgow'lle se on niin hyvä kuin se saa. Minulla on ollut täällä kuumia miehiä. Olen käynyt saunoissa Tukholmassa, Pariisissa, Lontoossa, Berliinissä jne. enkä odota tätä paikkaa vertaavan, mutta se on vierailun arvoinen. Henkilökunta oli ennen ystävällistä, mutta nyt näen, että siellä työskentelee ulkomaalaisia ​​tyyppejä, eivätkä he ole niin mukavia, ehkä koska he eivät puhu tarpeeksi hyvää englantia. Mutta en halua harrastaa seksiä henkilökunnan kanssa, joten se on ok. Varhaiset iltapäivät ovat hyviä viikon aikana, sitten hiljenee ja ehkä muutama lisää saapuu illalla, mutta mielestäni paras on klo 1.00-6.00. Perjantai-iltaista lauantai-iltaan väkijoukko on hyvin nuori ja suurin osa heistä on kuussa huumeiden kanssa. En ole koskaan ollut sunnuntaina, mutta odotan sen olevan hyvä, vaikka Glasgow'n väkijoukko on hyvin maakuntalaista ja kerääntyy yleensä ryhmiin juttelemaan, mikä saa minut aina ihmettelemään, miksi he käyttävät rahaa sisäänpääsymaksuun, jos se on kaikki. sinne! Paikka pidetään erittäin puhtaana ja ilmaisia ​​liukasteita ja kondomeja kaikkialla. Hyvä kuiva sauna, höyrysauna, uima-allas ja suihkut.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.