Yksityinen rengas

Yksityinen rengas

The Ring Private

Sijainti-kuvake

Calle Amparo 78, Madrid, Espanja

Yksityinen rengas

Vuonna 2013 avattu The RING on yksityinen homoristeilyklubi, jossa on 500 m² leikkitilaa esteetöntä hauskanpitoa etsiville miehille.

Palveluihin kuuluvat kosteat tilat, häkki, luolastoja, sokkeloita, käsiraudat ja kaikki tarvittavat työkalut. Jäsenyys vaaditaan (10€ päivä, 20€ viikko). Suljettu maanantaisin ja tiistaisin.

Arkipäivisin: ke-to: 7-2

Viikonloppu: pe-la: 9–5; Su: 30–7

Ominaisuudet:
bar
Sokkelo
Rentouttavat mökit
Pimeä huone
Vain aikuisille
Risteily / fetissi
hinta Yksityinen rengas
2.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 178 ääntä

A
Anonymous

20-Jul-2019

Paljon kuumia tyyppejä ja paljon toimintaa!

Kävi perjantai-iltana (lauantai aamuna) noin klo 2. Täällä oli hauskaa useiden kuuman kaverin kanssa. Yleisöä oli enimmäkseen 30-40-vuotiaita, suurin osa melko hyvässä kunnossa, ja useita ERITTÄIN KUUMIA lihaksikkaita ja komeita tyyppejä. Tonnia toimintaa. Oli melko kiireinen noin klo 4 tai 30 asti. Monet pelialueet... muutama yksityinen tila, mutta useimmat kaverit pitävät hauskaa julkisesti. Suosittelisin vierailua, jos olet Madridissa ja etsit hauskaa ;-)
J
Julio

27-Apr-2019

Hauska paikka!

Olin siellä ensimmäistä kertaa perjantai-iltana ja se oli täynnä! Miehet kaikkialla ja kaikki haluavat toimintaa. Kuten edellisessä katsauksessa mainittiin, se on suuri tila ja voi olla ylivoimainen. Kaikentyyppisiä miehiä löytyy yli 30-vuotiaista. Suosittelen tätä paikkaa lämpimästi!
J
Julio

27-Apr-2019

Suuri tila ja paras risteily ikinä!

Tämä oli ensimmäinen kerta siellä, ja kuten aiemmin mainittiin, se on valtava ja voi olla hieman ylivoimainen. Siitä huolimatta, että siellä oli niin monta kaveria, että on vaikea valita, kenen kanssa pelata ensin. Kondomeja ja liukuvoidetta on kaikkialla. Siinä on jokaiselle jotakin. Sinun täytyy rekisteröityä, kun tulet paikalle, mutta kaikki oli helppoa tehdä. Palaan vielä monta kertaa.
M
Mikey

25-Jun-2018

Melkein liikaa!

Meni noin klo 1 lauantaiaamuna (perjantai-iltana). Poikkeuksellinen paikka. Iso, paljon erilaisia ​​tiloja ja voi olla hämmentävää. Se on melko hyvin pidetty, joten ei niin likainen ympäristö kuin joissain paikoissa. Hihnat, jotkut hyvin pimeät alueet, pieni tupakointihuone. Klo 1 yöllä se oli täynnä paljaaa lihaa. Joillakin alueilla ihmiset juttelivat, mutta enimmäkseen se oli täynnä toimintaa. (Hyvin) tummat alueet olivat täynnä väänteleviä, voikivia, irstailevia ruumiita. Toiminta oli persoonatonta ja objektiivista. Hyvää kamaa! Ainoa kritiikki tälle paikalle on, että se on niin suuri ja niin täynnä lihaa, että se voi olla hieman ylivoimainen.
M
Matt

5-Nov-2017

Suuri klubi, kaikki valmiina!

Kävin tänä iltana. Erilaisia ​​miehiä, kaikki alasti ja kiimainen. Kaikki valmis siihen ja erittäin seksikäs. Juomat ovat myös halpoja. Menisi ehdottomasti uudestaan
M
Mikey

9-Jul-2017

Hyvää risteilyä lauantai-iltana

Oli täällä noin 1.30. Kaikki alasti. Se on iso klubi ja voi olla aluksi hämmentävää. Paljon erilaisia ​​avoimia alueita ja muutama hytti. Kaksi isoa mukavaa hihnaa (vaikka jalkahihnat tarvitsevat). Poikien asenne oli täynnä. Kaikki näyttivät haluavan toimintaa. Pieni tupakointihuone. Kuten edellinen arvioija sanoi, tämä on Madridin paras risteilyseura. Ja erittäin ystävällinen henkilökunta.
M
MadridFun

26-Sep-2016

Madridin paras - niin paljon toimintaa

Tämän täytyy olla Madridin paras risteilyklubi. Sisään astuttuasi sinulla on kaapit, joihin voit laittaa tavarasi. Yläkerrassa on baari. Sitten menet alas kellariin leikkialueille. Useimmat kaverit ovat alasti, tämä on alaston paikka. Jotkut tunkissa, mutta yleensä ne paljastuvat parin tunnin kuluttua. Klo 2-3 jälkeen kaikki ovat alasti. Isot leikkipaikat, nyrkkeilykehä keskellä. Muutama koppi, mutta hauskinta julkisesti. Kondomeja ja liukuvoidetta saatavilla laajasti. Täydellinen paikka pukeutua alasti ja pelata koko yön. Miehen näköinen seka-ikäinen joukko. Noin 20-30 kaveria lauantai-iltana. Erillinen leikkipaikka vesiurheilulle. Paikka on erittäin puhdas, henkilökunta kävelee siivoamassa. Erittäin suositeltavaa!
E
Eddie

4-Mar-2016

Suuri hauskaa

Paljon toimintaa hot guyzin kanssa
M
M

30-Jan-2016

paikka on hyvä

Paikka on hyvä, puhdas, ei asennetta. Ikähaarukka alkaa 30+, vaikka löytyy (paljon) vanhoja miehiä, mutta tämä on tyypillistä vastaavassa paikassa. Menen yleensä perjantai-iltana klo 11 alkaen, tämä ilta on aina täynnä. Kondomeja ja liukuvoidetta on kaikkialla. Tavara on erittäin ystävällistä (ranskaksi ja englanniksi). Tila on valtava, hyvin lämmitetty ja ilmastoitu talvella ja kesällä. Tavara siivoaa luvat säännöllisesti. Kaiken kaikkiaan paikka on hyvä. Sinun on rekisteröidyttävä ennen sisälle menoa. Siellä on kaapit suttisi säilyttämiseen sekä tupakointialue. Suosittelen sitä.
L
Luca

19-Dec-2015

Täällä on hauskaa.

En tajunnut kuinka monta kaveria minulla on täällä. Joskus muutama yläosa ja joskus muutama pohja. Se on kuitenkin loistava paikka ryhmäharrastukseen! Henkilökunta on erittäin ystävällistä. Varsinkin musta kaveri sisäänkäynnin ovelle!
R
Randy

8-Aug-2015

Suuri klubi, erittäin kuuma ja seksikäs kiireisenä

Tämä on iso klubi, jossa on erinomaiset tilat. Fantastinen kiireisenä iltana, yleensä hyvännäköinen, asiantuntevaa yleisöä, 30-50-vuotiaiden puolivälissä, mikä on minulle loistava ikähaarukka. Ei liikaa asennetta. Ollut siellä pari kertaa. Viime yö, perjantai elokuun alussa, oli melko kiireinen noin 60 kaverin kanssa. Oli hauskaa. Suosittele lämpimästi.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.