Yhdysvaltain video

Yhdysvaltain video

US Video

Sijainti-kuvake

Regeringsgatan 76, Stockholm, Ruotsi, 11139

Yhdysvaltain video
US Video on yksi Tukholman suurimmista aikuisten liikkeistä, joka palvelee kaikkia seksuaalisia ihmisiä laajalla valikoimalla leluja, vaatteita, lehtiä, DVD-levyjä ja paljon muuta.

Kaupassa on myös "gay labyrintti", jossa on yksityisiä hyttejä, videokoppeja ja risteilyalue. Melko vanha, mutta silti erittäin suosittu viikonloppuisin. Avoinna 24 tuntia, verkkokauppa mahdollista.

Arkipäivä: 24 tuntia

Viikonloppu: 24 tuntia

Lähin asema: Hötorget

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Rentouttavat mökit
Kauppa
hinta Yhdysvaltain video
3.4
Yleisön ikäraja

Perustuu 96 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

D
Danny

22-Mar-2020

Ihana paikka

Erittäin jännittävä, upea klubi, avoinna 24 tuntia ja voit lähteä ja palata 20 SEK:n maksua vastaan. Heillä on kaapit ja kahvinkeittimet, myyntiautomaatit, tupakointialue televisiolla ja se on erittäin puhdas. Paljon mielenkiintoisia vierailijoita ja kun he tuntevat sinut, ei ole mitään ongelmaa viedä tavarasi sisään ja laittaa kaappiin. Ihana klubi!
M
Mike

19-Nov-2019

Pomppiminen ja kävely

Monet ihmiset kävelevät ympäriinsä, mutta viikonloppuna minulla oli hauskaa. Ihan kuin tosi. Jätä tavarasi ilmaiseksi. Elokuvia on runsaasti.
D
Donald

15-Nov-2019

Ontuva

Olin siellä eilen noin klo 20 (torstai 00), ja olin todella pettynyt. Vain 14 vanhaa miestä sisällä, vaikkakin 2019 neliömetriä, täysin tyhjä. En koskaan mene sinne enää tai niin paskaisiin paikkoihin. Parempi avata Grindr kuin kuluttaa 2 sek turhaan.
D
Daniel

31-Aug-2019

Ei loistava, ei kauhea

Kävi perjantai-iltana. Kello 11:n aikoihin siellä oli jo muutamia ihmisiä. Monet ihmiset chattailevat puhelimessaan edes katsomatta sinua. Luulen, että tämä on ruotsalainen juttu. Miksi mennä klubiin, jos aiot työntää kasvosi puhelimeen. Se ei ollut todella likainen, mutta kukaan ei siivonnut säännöllisesti. Yksityisten mökkien sängyt repeytyivät, joten se ei ole mukavaa. Ei voiteluaineita seinällä, mutta näin joillain ihmisillä kondomeja. Toivon, että he valitsivat sen vastaanotosta, jonne muuten voit jättää tavarasi ilmaiseksi ja he antavat sinulle numeron. Loputon kävely ympäriinsä. Jotkut ihmiset harrastivat seksiä, mutta yleensä ihmiset vain kävelivät. Ei suihkua. Yleensä paikassa on potentiaalia, mutta ei paras.
J
Joe

21-Jul-2018

Huonosti huonompaan...

Vieraili perjantai-iltana kesäkuussa. Epämiellyttävät kaverit huonolla asenteella! Pojat, jotka kaipaavat rahaa. Erittäin likaiset ja huonosti huolletut tilat. Vältä hinnalla millä hyvänsä
M
Mark

7-Nov-2016

Kauhea

Olin siellä lauantai-iltana (syyskuu) klo 23-4 välillä, muutama epämiellyttävä latinokaveri, muutama ruotsalainen diivakuningattar ja muutama vanha isä... niin likainen paikka, v likaiset wc:t!!!!!!! Pojat tupakoivat kaikkialla. Ole varovainen lompakon suhteen.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.