Club XXL Sitges

Club XXL

Gay-baari, jossa on tanssilattia ja risteilyalue.

Club XXL

Sijainti-kuvake

Carrer Joan Tarrida 7, Sitges, Espanja, 8870

Club XXL Sitges

Club XXL on suosittu homoristeilyklubi, joka sijaitsee vastapäätä El Horno baari. Klubissa on tanssilattia, ja siellä järjestetään säännöllisesti tapahtumia ja juhlia, joten tarkista heidän sosiaalisistaan ​​tulevista teemoista. Risteilyvyöhyke, kapeiden teräskäytävien labyrintti toisessa kerroksessa, täyttyy puolenyön jälkeen.

Avoinna joka ilta kesällä ja perjantaisin ja lauantaisin sesongin ulkopuolella.

Ma:21:00 - 03:00

Ti:21:00 - 03:00

Ke:21:00 - 03:00

To:21:00 - 03:00

Pe:21:00 - 03:30

La:21:00 - 03:30

aurinko:21:00 - 03:00

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Pimeä huone
Musiikki
hinta Club XXL
2.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 38 ääntä

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

A
Antonio Martinez

11-Sep-2023

Upea baari, mutta muutoksilla...

Baari on edelleen hyvä paikka aloittaa ilta. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja juomat ovat hyviä. Mitä tulee labyrinttiin toisessa kerroksessa, se on historiaa. Se on muutettu hyvin valaistuksi oleskelutilaksi, jossa ei ole ikkunoita ja joka ei ole ollenkaan entinen. Kylpyhuoneet ovat yläkerrassa, mikä on ainoa syy mennä sinne enää.
K
Kal

9-Jul-2023

Hauska baari, mutta noudata varotoimia

XXL on hauska baari. Sen alakerrassa on hyvää musiikkia ja tanssia, ja yläkerrassa on risteilyalue. Kaksi tilaa yhdistää rautaiset kierreportaat. Pidä AINA kiinni portaiden kaiteesta -- astuin jääpalalle (mielestäni) ja putosin osittain alas portaita. Minulla oli jalkavamma, ja onneksi se oli pinnallinen. Ja kuten muut sanovat, älä vie lompakkoasi, puhelintasi tai korujasi yläkertaan – jätä ne ystävillesi alakertaan tai hotelliisi. Kun vierailen baarissa yksin, olen pärjännyt hyvin pienellä rahalla kengässäni.
A
Anthony

4-May-2023

ryöstetty

Stiges ei ole turvallinen yöllä varsinkaan homobaareissa. En koskaan uskonut, että minua hyökätään ja ryöstetään maanantaina 1. toukokuuta 2023. Valitettavasti olin yksin, kun kävelin takaisin hotellilleni muutaman minuutin päässä, kun tämä painajainen tapahtui. En koskaan palaa Stigesiin enää, ja on sääli, koska pidin todella Stigesistä siihen asti. Piti mennä sairaalaan tarkastettavaksi ja myös poliisille ilmoittamaan varastetun puhelimeni, luottokorttini ja erittäin kalliin kultaisen kaulaketjun ja ristin tapauksesta.
L
Loulou

26-Jul-2020

Hienoa seksiä

Suurin osa kumppaneistani työskentelee XXL:ssä, jotka tekevät toimintaa laatikoissa tai hotellissani. On helppo tavata joku, ja pojat ovat nuoria ja söpöjä varsinkin elokuussa. Musiikki on erittäin mukavaa alakerrassa ja voit vaihtaa tanssista toimintaan koko yön.
M
Maze

19-Oct-2019

Toimintaa ja hauskanpitoa täynnä

Kuten viime vuonna, kävi lähes päivittäin Karhuviikon aikana syyskuussa. Se on täynnä kaikenlaisia ​​kuumia seksikkäitä miehiä ylä- ja alakerrassa. Hauskaa ja juhlia kuten aina. Ei voi koskaan jäädä tyytymättömäksi. Taitaa olla niin täynnä toimintaa etsiviä miehiä. Upea paikka ja täytyy käydä karhuliittolaisena.
J
Jim

3-Aug-2019

Taskuvarkaat

Upea paikka, mutta älä ota mitään mukaasi. Vaikka luulet olevasi suojattu. Käytän pussilaukkua kaulassani ja puhelimeni irrotettiin siitä. Onneksi mukava paikallinen mies löysi sen seuraavana aamuna, hotellin avainkorttini kotelossa ja soitti palauttamaan sen.
P
Paul

12-Jul-2019

Paavali

Kävin kumppanini kanssa eilen illalla, lompakkoni varastettiin, joten varo taskuvarkaita
j
james

25-Mar-2019

kauden ulkopuolella

Avoinna vain viikonloppuisin ja vain muutama ihminen sisään. Paikka näyttää hieman likaiselta, mutta henkilökunta vaikutti hyvältä. Kierreportaat wc-tiloihin on kuoleman ansa. Pudotin pää edellä ylhäältä! Yhdistelmä siitä, että se on liukas ja piti kävellä liian lähellä kapeita portaita.
J
Jean-Paul

13-Mar-2019

Pojat kiimainen

Erittäin hyvä paikka, kaverit olivat mahtavia ja ihania.
A
Alan

6-Nov-2018

Erittäin huono paikka

Huono kokemus, likainen, epäpuhdas ja turvaton muutama ystäväni menetti matkapuhelimensa ja käteisensä.
M
Mike

14-Oct-2018

EN SUOSITELTA.

Ole varovainen, odota joutuvasi taskuvarkaille yläkerrassa risteilyalueella. Älä ota käteistä mukaan xx joku varasti rahani. En mene sinne uudestaan ​​xx Se on erittäin huono, EN SUOSITTELE.
M
Maze

2-Nov-2018

Ei mitään tällaista

No, sinun on oltava varovainen ollessasi sellaisissa paikoissa, jos sinulla on paljon käteistä, jota et tarvitse, ja sitten se on löysä, jotta joku helposti taskuvaras arvaa, kuka on syyllinen, no minä pidin paikasta, se on melko kiireinen eikä pulaa kuumilla miehillä on niin paljon toimintaa kuin voit. Ja kyllä, ole varovainen, rakastin ja pidin paikasta erittäin suositeltavaa.
D
David

8-Sep-2018

Hienoa, mutta ole varovainen

Risteilyalue on kiireinen ja kaverit ovat kiimainen, mutta odottavat joutuvansa taskuvarkaiksi. Siksi mene yläkertaan risteilyalueelle ilman käteistä ja puhelinta taskuissasi, niin kaikki menee hyvin.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.