hieronta, virkistys, rentoutuminen

Budapestin homohieronta

Oletko hankkimassa mies-miehelle hierontaa Budapestissa? Kaupungissa on muutamia homo- ja homoystävällisiä hierontakylpylöitä.

Budapestin homohieronta

Professional Thai Massage by Thiranai
Sijainti-kuvake

Károly körút 22, Budapest, Unkari

Näytä kartalla
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 30 ääntä

Etsitkö aitoa thai-hierontaa aidolta thaimaalaiselta mieheltä?

Mr. Thiranai on ammattitaitoinen ja taitava hierontaterapeutti Budapestissa, jolla on 7 vuoden kokemus. Tämä homoystävällinen mieshierontaterapeutti on täysin varustettu hemmotellakseen sinua palveluvalikoimallaan. Etsitpä sitten rentouttavaa öljyhierontaa tai luuta rätittävää ja vartaloa venyttävää thaihierontaa – hän pystyy palvelemaan sinua täydellisesti.

Hierontastudio on yksityinen ja huomaamaton, ja siinä on suihkutilat. Erinomainen kuntosalikävijöille: Urheilu- ja syväkudoshieronta, joka vähentää toiminnan jälkeistä stressiä.

Sijaitsee lähellä Deak Ferenc Ter- ja Astoria-asemia (M1, M2, M3). Avoinna joka päivä klo 12-11. 1 tunnin hieronnan hinnat alkavat 40 eurosta.

Varauksia ja tiedusteluja varten ota yhteyttä Mr. Thiranaan WhatsAppin kautta (+36 20 270 6243).

Lähin asema: M2 , M3 , M1: Deak Ferenc Ter tai Astoria

Ominaisuudet:
syvä kudos
kuumaa öljyä
Viestikenttä
urheilu
Thai-hieronta

Arkisin: klo 12-11

Viikonloppu: klo 12-11

Viimeksi päivitetty: 19-Dec-2023

Massage Just for You
Sijainti-kuvake

Budapest, Frankel Leó Út, 1023, Unkari, Budapest, Unkari

Näytä kartalla
5
Yleisön ikäraja

Perustuu 3 ääntä

Massage Just For You on miehille suunnattu hierontaterapiapalvelu, jonka tarjoaa Imi, ammattilainen, jolla on 10 vuoden kokemus rentoutumisesta, hyvinvointihieronnasta ja tantrisesta parantamisesta. Se on yksityinen studio Budapestissa, jossa on suihkutilat.

Imi tarjoaa erilaisia ​​palveluita, kuten rentoutushierontaa, urheiluhierontaa ja parantavaa tantrahierontaa. Enemmän hemmottelua kaipaaville asiakkaille Imi tarjoaa myös vartalokuorintahoitoa kehon eri osiin. Tämä hoito on erinomainen kuorimiseen ja kuolleiden ihosolujen poistamiseen. Saatavilla on ilmainen Wi-Fi, kahvia ja virvoitusjuomia.

Massage Just For You on studiossa Budapestissa, mutta Imi tarjoaa palvelujaan myös Wienissä ja muissa kaupungeissa Keski-Euroopassa ja sen ympäristössä. 

Arkisin: 10–10

Viikonloppu: 10–6

Viimeksi päivitetty: 31-Dec-2023

KG Massage
Sijainti-kuvake

4, Német utca, Budapest, Unkari

Näytä kartalla
4
Yleisön ikäraja

Perustuu 4 ääntä

Gary on kokenut homohieroja Budapestissa Unkarissa.

Hän on pätevä hoito- ja urheiluhierontaterapiaan studiossaan, joka sijaitsee lähellä Rákóczi tériä, jonne pääsee helposti raitiovaunulla 4-6 tai metrolinjalla M4.

Saatavilla olevia tekniikoita ovat terapeuttiset, syväkudos-, rentouttavat ja urheiluhieronnat, ja se on ehdottomasti ei-eroottinen palvelu, johon kaikki ovat tervetulleita.

Ajanvaraus vaaditaan, katso viralliset verkkosivut tai ota yhteyttä Garyyn saadaksesi lisätietoja.

 

Lähin asema: Rákóczi tér

Ominaisuudet:
Viestikenttä
suihkutilat

Arkisin: klo 8-8

Viikonloppu: klo 8-8

Viimeksi päivitetty: 22-Feb-2024

Daniel's Massage Budapest
Sijainti-kuvake

Teréz körút 27, Budapest, Unkari

Näytä kartalla
4.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 163 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

Miehistä miehille -hieronta Budapestissa, Daniel on pätevä hieroja ruotsalaiseen ja hyvinvointiterapiaan. Saatavilla on myös hänen ainutlaatuiset suklaa-, Kleopatra- ja hunajahierontansa.

"Hieronta on kehon ja sielun virkistystä. Se voi lievittää ahdistusta, stressiä, lievittää jännitystä, lievittää kipua ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Minulle hieronta ei ole vain kehon "vaivaamista", vaan se on myös "lääke". " sielulle. Olen pätevä hieroja ruotsalaiseen ja hyvinvointiterapiaan.

Lähin asema: Metro: M1, M3 - Raitiovaunu: 4, 6 - Bussi: 105

Ominaisuudet:
Ilmainen Wi-Fi
Viestikenttä

Arkisin: klo 9-11

Viikonloppu: klo 9-11

Viimeksi päivitetty: 31-Jan-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.