EuroPride Valletta 2023: Kuinka Malta marssi tasa-arvon puolesta

EuroPride Valletta 2023: Kuinka Malta marssi tasa-arvon puolesta

Malta on jatkuvasti äänestetty yhdeksi LGBTIQ+ -ihmisten parhaista kohteista Euroopassa. Sijalla 1 ILGA-Europen vuotuinen sateenkaarikartta ja indeksi Kahdeksan vuoden peräkkäin ei pitäisi olla yllätys, että maan pääkaupunki valittiin isännöimään vuoden 2023 EuroPride-juhlia. EuroPride Valletta käynnistyi 7. syyskuuta 2023, ja 10 päivän aikana se esitti upean inklusiivisuuden, päätyen muutamaan huippusuoritukseen Christina Aguileran unohtumattomalla esityksellä.

Yli 38,000 XNUMX ihmistä marssi teemalle "Tasa-arvo sydämestä" vahvisti horjumatonta tukea, jota Välimeren saari on osoittanut yhteisölle. Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueiden sydämessä sijaitseva Europride Malta oli täydellinen paikka käsitellä ihmisoikeuskysymyksiä EMENA (Eurooppa, Lähi-itä ja Pohjois-Afrikka) LGBTIQ+ -yhteisössä.

Sisaryhtiömme Out Of Office on kuratoinut lukuisia reittejä, jotka on suunniteltu yhdistämään EuroPride Vallettan menestys Maltan upeimpiin luonnonympäristöihin. Tutustu valikoimaan räätälöityjä luksusmatkoja osoitteessa OutOfOffice.com

Juhlistaaksemme Vallettan voittoa muistelemme suosikkihetkiämme EuroPride 2023 -tapahtumasta.

Mies pitelee Pride-lippua

 

EuroPride 2023 maaliskuu

10 päivää 7.–17. syyskuuta 2023 kestänyt EuroPride Valletta oli suurin rakkauden ja LGBTIQ+ -yhteisön juhla, jonka Malta on koskaan nähnyt. EuroPride Valletta 2023 -tapahtumassa Maltan muinaiset kadut muuttuivat omituiseksi ihmemaaksi, ja Maltan saaristossa järjestettiin lukuisia tapahtumia, esityksiä, paraatteja ja juhlia.

EuroPride Valletta 2023 -tapahtuman huippu oli maaliskuu. EuroPride-marssi pidettiin 16. syyskuuta 2023, ja sen aikana auringon paahteesta Vallettasta tuli LGBTIQ+ -ylpeyden linnake värikkäänä yhteisöllisyyden ja kestävyyden osoituksena kaupungin halki.

EuroPride Valletta 2023 keskittyi sellaisen ympäristön edistämiseen, joka tukee kaikkien LGBTIQ+ -yhteisön jäsenten oikeuksia makuun ja kiinnostuksen kohteista riippumatta. EuroPride Valletta pyrki erityisesti luomaan turvallisen sataman EMENA (Eurooppa, Lähi-itä ja Pohjois-Afrikka) LGBTIQ+ -yhteisölle.

EuroPride 2023 maaliskuu

EuroPride Valletta -konsertti

EuroPride 2023 saattaa olla ohi, mutta Maltan vierailijat eivät ole unohtaneet juhlan EuroPride-konsertin jännitystä. Vallettan Triton-aukiolle 16 sijoittuva konsertti esitteli kansainvälisen taiteilijakokoelman ja oli ihanteellinen tapa päättää EuroPride Valletta 2023 -kokemus huipulle.

Sekä maltalaiset että välimerelliset artistit, kuten Ira Losco ja Emma Muscat, sekä kansainväliset yhtyeet, kuten QUEENZ, liittyivät ylpeään kokoonpanoon, jota johtaa ikoninen Christina Aguilera.

Xtina EuroPride 2023

Haaveiletko edelleen Maltan rannoista?

Sijalla 1 ILGA-Europen vuotuinen sateenkaarikartta ja indeksi Kahdeksan vuotta peräkkäin Malta on edelleen loistava kohde, vaikka EuroPride 2023 on ohi. Maltan suhteellisen pieni koko tarkoittaa, että lähes kaikki maan majoituspaikat sopivat sinulle hyvin saariston kiertämiseen.

Epäilemättä yksi Vallettan ylellisimmistä hotelleista, Rosselli hotelli on ylellisen AX Privilege -ryhmän uusin jäsen ja sijaitsee keskeisellä paikalla Vallettassa, joka on vain lyhyen kävelymatkan päässä monista kaupungin suosituimmista homobaareista ja klubeista. Rosselli-hotellissa yöpyvät vieraat voivat nauttia perinteisen maltalaiskulttuurin inspiroimasta modernista designista, ja heidän tulee pyrkiä vierailemaan yhdistetyssä Undergrain-ravintolassa - Michelin-tähdellä palkitussa ruokailukokemuksessa, joka lupaa ilahduttaa makuhermoja.

Sijaitsee huomaamattomasti neljässä upeasti kunnostetussa rivitalossa Vallettan kunnioitusta herättävän kauniin St Barbara Bastionin huipulla – kaupungin halutuin katu esteettömän satamanäkymänsä ansiosta. Inialan satamatalo tarjoaa tilavia huoneita ja viettelevät näkymät kolmeen kaupunkiin. Tarjoaa ennennäkemättömän ylellisyyden, muista harkita Iniala Harbour Housea matkallesi Maltalle.

Löydä kaikki suosikkihotellimme Maltalla tätä.

 

Tekemistä Vallettassa

Valletta on yksi Euroopan jännittävimmistä ja kauneimmista kohteista täynnä historiaa ja kukoistavaa nykykulttuuria, joka sisältää maailmanluokan gastronomiaa ja yöelämää. Taivaansinisellä Välimerellä kelluva pieni saarivaltio Malta on löytöjen aarreaitta ja loistava valinta homomatkailijoille.

Valletta on Maltan pääkaupunki ja Unescon maailmanperintökohde sen historiallisten aarteiden ansiosta, kuten St. Johns Co-Cathedral, jossa on maailman ainoa signeerattu Caravaggio-maalaus. Jos haluat tutustua Vallettan ja Maltan historiallisiin helmiin, Q Travel Malta tarjoaa pienryhmä- ja yksityismatkoja, jotka on räätälöity yksinomaan eloisalle LGBTIQ+ -yhteisölle, keskittyen Queerin historiaan ja sensuroimattomaan versioon menneisyydestä, jota et löydä tavalliselta kiertueeltasi.

Kun Strait Street tunnettiin nimellä "The Gut", se on vilkas ja kattava alue Vallettassa, joka toimi alun perin kaupungin hengailupaikkana. Nykyään Strait Street on kuitenkin täynnä LGBTIQ+ -yhteisölle suunnattuja laitoksia, ja täältä löydät upean kokoelman homobaareja ja -klubeja. Yksi kaupungin suosituimmista homobaareista on Michaelangelo Club Lounge. Tämä tyylikäs ja tasokas baari tarjoaa hienostuneen kokemuksen ylellisessä ilmapiirissä ja on täydellinen paikka juoda ja seurustella ystävien kanssa ennen suurta iltaa. Baarissa on upea valikoima cocktaileja ja viinejä sekä pienten lautasten ja välipalojen menu.

Oletko valmis tutustumaan Vallettaan? Löydä uusimmat tapahtumat ja ominaisuudet tätä.

Oletko valmis EuroPride 2024 -tapahtumaan?

EuroPride 2024 järjestetään Thessaloniki, Kreikka kesäkuussa. Aloita EuroPride 2024 -matkasi suunnittelu tätä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Maltalla

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Maltan matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Malta matkaasi vartenHanki opas