Gay Malta

Gay-opas Maltalle

Tässä on opas Maltan pieneen mutta eloisaan homoelämään. Malta on tunnettu edistyksellisestä homojen oikeuksia koskevasta lainsäädännöstään.

 

Maltan homoelämä

 

Maltasta on nopeasti tullut yksi homoystävällisimmistä ja homojen suosituimmista kohteista Euroopassa. Suurin osa Maltan homo-yöelämästä sijaitsee Pacevillen alueella (tunnetaan nimellä "Partyville"). Täältä löydät monia baareja, ravintoloita, strippiklubit ja paljon myöhäisillan juomareita, jotka valuvat kaduille.

Maltan suurin homojen yöpaikka on Michelangelo Club Lounge. Levitettynä kahteen kerrokseen, tämä on paikka tanssia läpi yön. Se on Maltan ainoa suuri homoklubi. Löydät täältä sekalaista, vaikkakin enimmäkseen nuorta porukkaa. Se sijaitsee Pacevillessä saaren myöhäisillan ytimessä. Tämä on hyvä viimeinen kohde illanviettopaikallesi - voit hyvinkin tanssia täällä klo 4 asti.

Hotelli Juliani sijaitsee Pacevillessä ja se on aivan rannalla.

Valletta Maltalla

 

Valletta

 

Maltan pintin kokoisessa pääkaupungissa Vallettassa on niin paljon nähtävää. Maltan ritarit rakensivat kaupungin sotilaallista puolustusta silmällä pitäen sen jälkeen, kun saari melkein joutui turkkilaisten käsiin vuonna 1565. Voit kävellä merenrantaa pitkin Great Siege Roadia, joka on nimetty tietysti kuuluisan taistelun mukaan. Epäilemättä haluat vierailla Suurmestarin palatsissa ja nähdä myös Caravaggion maalauksia Pyhän Johanneksen yhteiskatedraalissa.

Kun olet valmis aloittamaan juomisen, Monaliza Lounge on homojen suosima baari, ravintola ja klubi. Täältä löydät säännöllisiä drag-esityksiä ja paljon myöhäisillan tanssia. Se sijaitsee Vallettan meren rannalla.

Monaliza Lounge aukeaa klo 6 alkaen. Se on hyvä paikka aloittaa homoiltasi nähtävyyksien katselun jälkeen.

Lesbo Malta

 

Mdina ja Rabat

 

Mdinan linnoitettu kaupunki on näkemisen arvoinen paikka. Se tunnetaan nimellä Silent City (autot ovat kiellettyjä), ja se oli aikoinaan saaren pääkaupunki. Foinikialaiset perustivat tämän kaupungin 8-luvulla eKr., mutta alueella on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien. Raamattu jopa ehdottaa, että pyhä Paavali haaksirikkoutui täällä. Sanomattakin on selvää, että löydät paljon historiaa tutkittavana.

Voit suunnata maan alle ja tutustua Pyhän Paavalin katakombeihin, Rooman aikoina rakennettuun hautauskompleksiin.

Viereisessä Rabatin kaupungissa löydät monia muita nähtävyyksiä, kuten Gozon katedraalin ja Wignacourt-museon. Tähän mennessä tunnet olosi todennäköisesti hieman historialliseksi. Juoma tai kaksi voi olla paikallaan. Voit viiniä ja ruokailla lähialueella: Roman's Den on suosittu ravintola. Jos haluat hemmotella itseäsi, suuntaa San Andreaan etsimään jotain hienompaa.

Kun olet valmis juhlimaan, tarkista Birdcage Lounge, hauska ja intiimi homobaari Rabatissa. Täältä löydät eloisia drag and kabareeesityksiä intiimissä ympäristössä.

Jos haluat juhlia myöhään, sinun on hankittava taksi saaren yli Pacevilleen.

Gay-juhlat Maltalla

 

Gay-juhlat Maltalla

 

Tällä hetkellä Maltalla ei ole monia aktiivisia homoseksuaaleja. Sillä on kuitenkin suuri homoyhteisö ja löydät runsaasti homotapahtumia ja juhlia. Tapahtuman pääjärjestäjät ovat S2S-tapahtumat.

Voit nähdä uusimmat homotapahtumat Maltalla heidän sivuillaan Facebook sivu.

Malta

 

Gay-rannat Maltalla

 

Saarella ei ole virallista homorantaa. Koska Malta on niin homovieraanvarainen, on epätodennäköistä, että omistettu homoranta syntyy. Jos etsit vähän yksityisyyttä rannalla - silmäile silmää - voit lähteä retkelle hiekkatietä pitkin Fomm ir-Riħiin. Se on saaren länsipuolella Mġarrissa - ranta, joka on niin eristäytynyt, että se on todennäköisesti tyhjä.

Gay Pride Maltalla

 

Gay Pride Maltalla

 

Maltan Gay Pride -juhlat järjestetään yleensä syyskuussa Vallettassa. Koska Maltan LGBT+-yhteisöllä on paljon syytä olla ylpeitä, ilmapiiri tulee olemaan vilkas ja positiivinen. Malta on myös Euroopan suurimman Pride-festivaalin Brighton Priden pääsponsori houkutellakseen tapahtumaan kansainvälistä yleisöä.

 

Milloin vierailla Maltalla?

 

Koska Malta nauttii noin 300 auringonpaistepäivästä vuodessa, on vaikea löytää huonoa aikaa vierailla. Vilkkaimmat kuukaudet ovat heinä-syyskuu. Jos matkustat sesongin ulkopuolella, se on todennäköisesti hiljaisempaa ja hieman halvempaa. Vilkkaimmat kuukaudet ovat kesä- ja heinäkuu - rannat ovat täynnä ja väkeä valuu baareista kaduille.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Maltalla

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Maltan matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Malta matkaasi vartenHanki opas