Brooklyn

Homoopas Brooklyniin

Brooklyn on tuskallisen siisti, yhä kalliimpi ja suuren LGBT+-yhteisön koti

Brooklyn on identiteetin, perinnön ja kulttuurin sulatusuuni. Kauniit ruskeakivirakennukset, jotka reunustavat tämän monimuotoisen New Yorkin kaupunginosan katuja, ovat upeita ja tarjoavat täydellisen taustan yhdelle kaupungin vilkkaimmista ja jännittävimmistä alueista.

Brooklynissa on myös vahva LGBT+-yhteisö, ja vuosittainen New York Pride -festivaali alkaa kaupunginosassa Park Slope Twilight Paradella. Brooklynin homoskene yhdistetään tavallisesti New Yorkin homoyhteisön nuorempaan ja monimuotoisempaan osaan, sillä se väittää joukon hipsteribaareja, klubeja ja kahviloita, jotka palvelevat LGBT+-henkilöitä.

Viime vuosina taloudellisen kehityksen kokeneesta Brooklynista on tullut yrittäjyyden, avantgarde-kulttuurin ja luovien investointien keskus. Suuri osa tästä innovaatiosta on keskittynyt Brooklynin DUMBO-alueelle. Lyhenne sanoista Down Under The Manhatten Bridge, ja aluetta on kutsuttu "Brooklynin teknologiakolmion keskukseksi". DUMBO tunnetaan suurista loft-huoneistoistaan, trendikkäistä ruokapaikoistaan ​​sekä runsaista gallerioistaan ​​ja putiikeistaan. Alueella asuu myös DUMBO house, joka on Soho House -ryhmän jäsen, yksityinen jäsenklubi, joka tarjoaa ylellisiä tiloja yöpyä, rentoutua ja syödä ympäri maailmaa.

Park Slope sijaitsee Brooklynin keskustassa ja on yksi kaupungin homoystävällisimmistä alueista. Monet omituiset pariskunnat asettuvat tänne, ja alue tunnetaan upeista rivitaloistaan ​​ja omituisista vintage-liikkeistään ja putiikeistaan. Williamsburg on myös suosittu homokohde ja Brooklynin vierailluin kaupunginosa. Yöelämä Williamsburgissa on meluisaa ja väkijoukko on yleensä nuorempaa, ja monet juhlat jatkuvat varhain.

Gay Brooklyn

 

Gay-hotellit Brooklynissa

 

Sheraton Brooklyn tarjoaa vierailleen homoystävällistä majoitusta ja mukavuutta Brooklynin keskustan sydämessä. Hotelli sijaitsee vain metromatkan päässä vilkkaasta Manhattanista ja tarjoaa samalla tukikohdan vilkkaassa ja eklektisessä Brooklynissa. Huoneet ovat tyylikkäitä ja klassisia, ja hotellissa vierailevat voivat hyödyntää uima-allasta, kuntokeskusta ja omaa Starbucksia.

Homomatkailijoille, jotka etsivät pienempää hotellikokemusta, BKLYN-talo tarjoaa homoystävällistä majoitusta lähellä trendikästä Williamsburgia. BKLYN House on boutique-tyylinen hotelli, joka tarjoaa vierailleen pääsyn viihtyisään oleskelutilaan ja ulkoterassille. Jokainen huone on sisustettu teollisesti, ja sen hintaan sisältyy ilmainen aamiainen, täydellinen ilmastointi ja WiFi huoneessa.

William Vale on Brooklynin viimeaikaisen kulttuurisen ja taloudellisen renessanssin ruumiillistuma. Kattoravintolastaan ​​henkeäsalpaavat näkymät Manhattanin horisonttiin tarjoava William Vale on yksi Brooklynin trendikkäimmistä hotelleista ja suosittu kohtauspaikka Burroughsin trendikkäille nuorille ammattilaisille. Hotellissa on 60-jalkainen uima-allas, ja jokainen huone on viimeistelty moitteettomasti erittäin nykyaikaisen standardin mukaisesti, ja se on tunnettu uskomattomista brunsseistaan.

 

Gay-baareja ja klubeja Brooklynissa

 

Brooklyn on homoklubien paratiisi, ja monet baarit ja klubit tarjoavat homomatkailijoille monipuolisen ja eloisan illan kaupungissa, joka ei koskaan nuku.

Kyllä talo on ohittamaton ikoni Brooklynin homo-yöelämän keskuudessa. Klubin eloisa sininen ulkopinta heijastaa House of Yesin sähköistä tunnelmaa. Paikka isännöi erilaisia ​​tapahtumia, juhlia, sirkusta ja drag-esityksiä. Paikalliset rakastavat House of Yesia ja sen vilkasta tunnelmaa ja monimuotoista väkeä, kuten jokainen homomatkaaja.

Retro 70-luvun tunnelmalla ja tapahtumilla, jotka houkuttelevat maailmanluokan DJ:itä ja esiintyjiä, Xstasy Bar and Lounge on yksi Brooklynin parhaista homotanssiklubeista. Vanhojen albumien peittämät seinät ja massa surinaa neonia antavat Xstasylle todella erikoisen tunnelman. Klubi isännöi myös New Yorkin parhaita drag-esityksiä ja kabaree-esityksiä, ja matkustajien tulee myös tarkistaa klubin ohjelma tulevien bingo- ja karaokeiltojen varalta.

Vaikka ei Brooklynissa, homomatkailijoiden tulisi tehdä matka Greenwich Villageen, jossa Stonewall Inn, LGBT+-oikeuksien puolesta käytävän taistelun ensimmäisen mielenosoituksen paikka Yhdysvalloissa, on edelleen voimassa. Baari on homopride'n syntymäpaikka ja sitä pidetään usein maailman tunnetuimpana homobaarina.

Ja niin olet sinäkin

 

Leslie Lohmanin taidemuseo

 

Leslie Lohman Museum of Art, jonne pääsee Brooklynista 30 minuutin junamatkalla, on LGBT+:n luomien ja keskittyneiden taideteosten ja historian pyhä malja. Museossa on pysyvä kokoelma vaikuttavien LGBT+-taiteilijoiden, kuten Tom of Finlandin, David Hockneyn, Catherine Opien ja Del LaGrace Volcanon taideteoksia. Leslie Lohman -museo on edelleen ainoa tila maailmassa, joka on omistettu esittelemään queer-taiteilijoiden kykyjä. Paikka on yleisölle ilmainen, mutta se on osittain riippuvainen vierailijoiden lahjoituksista.

 

Duplex

 

The Duplex on historiallinen pianobaari, joka on pitkään ollut suosittu sekä homomatkailijoiden että turistien keskuudessa, ja se on auttanut Barbara Streisandin ja Brooklynin syntyperäisen Joan Riversin uran käynnistämisessä. Vuonna 1950 perustettu baari tarjoaa edelleen iltaisin esityksiä New Yorkin lupaavimmilta musiikillisilta ja komedian lahjakkuuksilta. Duplexilla on vahva ja vakiintunut historia New Yorkin LGBT+-väestön kanssa, ja se on isännöinyt lukemattomia outoja esiintyjiä ja tarjoaa homomatkustajille turvallisen ja osallistavan ympäristön, jossa he voivat nauttia maailmanluokan viihteestä. Duplex on vain 30 minuutin junamatkan päässä Brooklynin keskustasta, ja sen pitäisi olla kaikkien homomatkailijoiden reitillä.

 

Gay Pride Brooklynissa

 

Brooklyn Pride järjestetään vuosittain kesäkuussa, ja siinä on useita LGBT+-yhteisön juhlia tapahtumia, mukaan lukien hämäräkulkue, 5k Pride -juoksu ja Pride-monikulttuurinen festivaali. Tapahtumissa on jatkuvasti runsaasti osallistujia, ja ne tunnetaan siitä, että ne esittelevät kaikkea Brooklynia muokannutta monimuotoisuutta ja luovuutta. New Yorkin Pride-festivaalista on myös osia, jotka järjestetään Brooklynissa, mukaan lukien festivaalien avajaiset.

Brooklyn

 

Homooikeudet Brooklynissa

 

New Yorkissa on Yhdysvaltojen edistyksellisimpiä LGBT+-oikeuslakeja, ja homoseksuaaleja ja matkustajia suojellaan syrjinnän ja vihan vastaisilla laeilla. Avioliittotasa-arvo saavutettiin New Yorkissa vuonna 2011, ja se oli yksi ensimmäisistä Yhdysvaltojen osavaltioista.

Brooklynin monimuotoisuus tarkoittaa, että kaupunginosassa on avoin ja havaittavissa oleva homoväestö, ja Williamsburgin ja Park Slopen alueet ovat erityisen tunnettuja kukoistavista LGBT+-yhteisöistään.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat New Yorkissa

Selaa valikoimaa yhteistyökumppaneidemme retkiä New Yorkissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in New York City matkaasi vartenHanki opas