New Yorkin Gay-saunat ja -kylpylät

New Yorkin Gay-saunat ja -kylpylät

Löydä parhaat gay-saunat ja -kylpylät NYC:stä

Johdatus New Yorkin homosaunoihin ja -kylpylöihin

Homokylpylän löytäminen New Yorkissa voi tuntua sokkelossa navigoimiselta, varsinkin kun huomaat, että vaihtoehdot vaikuttavat yllättävän harvalta niin vilkkaassa metropolissa. Tämä on yleinen arvoitus, jonka monet homomatkailijat yrittävät ratkaista vieraillessaan NYC:ssä. Tässä kaupungissa homosaunakulttuuri poikkeaa merkittävästi siitä, mitä voisi löytää Euroopan pääkaupungeissa, kuten Barcelonassa, Roomassa tai Milanossa.

Miksi, saatat kysyä? New Yorkin homosaunojen maisema on muokannut sen historiaa, erityisesti 1980-luvun tuhoisan HIV/aids-epidemian aikana, joka johti monien toimipaikkojen sulkemiseen. Homomiesten yhteisöllisen ja intiimin tutkimisen henki ei ole kuitenkaan laantunut. Sen sijaan se on muuttunut ja synnyttänyt vaihtoehtoisia paikkoja ja eloisia tapahtumia, jotka vangitsevat New Yorkin homoelämän olemuksen.

East Side Club, kaupungin yksinäinen perinteinen homokylpylä. New York City tarjoaa lukuisia valintoja niille, jotka haluavat tutkia toiveitaan turvallisessa ja kutsuvassa ympäristössä, kylpylöiksi naamioituneista hierontalaitoksista gay seksijuhlien vilkkaaseen maailmaan.

New Yorkin Gay-saunat ja -kylpylät

New York Cityssä on vilkas LGBTQ-yöelämä. Tässä on joitain parhaita vaihtoehtoja homosaunoihin ja kylpylöihin New Yorkissa:
East Side Club
Sijainti-kuvake

227 E 56th St , New York City, USA

Näytä kartalla
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 186 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

Gay-risteilyklubi East Sidessa. Tämä on paikka, johon voit tulla rentoutumaan ja katsomaan elokuvia muiden "samanhenkisten miesten" kanssa. Voitko arvata, mitä heidän mielessään on?

Siellä on omat mökit ja pieni höyrysauna. Nyt viidettä vuosikymmentä kuluva East Side Club on suosittu New Yorkin risteilykohde. Tämä on jäsenklubi, joten odota maksavasi hieman enemmän, jos sinulla ei ole jäsenyyttä.

Lähin asema: Lexington Ave

Ominaisuudet:
Hytit
Pimeä huone
Sauna

Arkipäivä: 24 tuntia

Viikonloppu: 24 tuntia

Viimeksi päivitetty: 25-Jan-2024

The Eagle NYC
Sijainti-kuvake

554 28th West Street , New York City, USA

Näytä kartalla
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 109 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

New Yorkin homoinstituutti Eagle NYC on pitkäaikainen homoristeily- ja fetissiklubi miehille, jotka haluavat tavata, tanssia, risteilyt ja leikkiä muiden miesten kanssa. Se on pakollinen hedonisteille sekä S&M- ja nahkafaneille.

Jos suuntaat katolle, valmistaudu nauttimaan "kaikki käy" irstailusta. Klassista Tom Of Finland -estetiikkaa juhlitaan The Eaglessa.

Happy hour arkisin klo 5-10. Teemailtoja ovat Jockstrap Night, Dads And Lads, Frisky Saturday, Sunday Beer Blast – vieraile heidän verkkosivuillaan saadaksesi viimeisimmät tapahtumatiedot.

Lähin asema: 34th Street Hudson-Yards

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Pimeä huone
Musiikki

Ma:22:00 - 03:00

Ti:22:00 - 04:00

Ke:22:00 - 04:00

To:22:00 - 04:00

Pe:22:00 - 04:00

La:22:00 - 04:00

aurinko:17:00 - 04:00

Viimeksi päivitetty: 1-Feb-2024

The Cock
Sijainti-kuvake

93 2nd Avenue, New York, New York 10003, Yhdysvallat, New York City, USA

Näytä kartalla

The Cock on gay-risteilybaari New Yorkissa, jota New York Magazine kutsui "instituutioksi sen avaamisesta 90-luvun lopulla". 

Kaksikerroksisessa, monikäyttöisessä tilassa on sukellusbaari, jossa juhlitaan, sekä DJ-setit ja go-go-tanssijat. Kuvaaminen on ehdottomasti kielletty sisällä ja sen mukaan niitä. -lehti, The Cockin tunnelma luo Eagle Chelseassa "tuntuu nappiin verrattuna).

 

Viimeksi päivitetty: 31-Jan-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.