Seoul

Gay-opas Itaewoniin

Itaewonista löydät suurimman osan Soulin homobaareista ja klubeista

Itaewon on Soulin juhlaalue. Suurin osa Soulin homobaareista ja klubeista löytyy Itaewonista. Se tunnetaan syystä kuin Homo Hill. Sen pitäisi olla ensimmäinen satama kaikille ulkomaalaisille Soulissa. Homokohtaus Itaewonissa käynnistyy melko myöhään. Mutta löydät paljon tekemistä Itaewonista kaikkina vuorokauden aikoina. Soul on hyvin pitkälti 24 tunnin kaupunki.

Etelä-Korea on yksi teknisesti edistyneimmistä yhteiskunnista maan päällä. Soul on kymmenen miljoonan ihmisen megakaupunki. Se on eturintamassa niin monilla toimialoilla, mukaan lukien keittiö, muoti, tekniikka ja yhä enemmän pop.

K-Pop on tuonut Etelä-Korean kulttuurin ensimmäistä kertaa maailmanlaajuiselle yleisölle, ja monet meistä ovat hämmästyneet huomatessaan, kuinka leiri se on! Vaikka poptähdet saattavat olla leiri, homous voi olla hankalaa bisnestä Etelä-Koreassa.

Itaewon

 

Kuinka homoystävällinen Soul on?

 

Etelä-Korea on sosiaalisesti konservatiivinen maa. Vaikka homoseksuaalisuus on laillista, LGBT+-eteläkorealaisilla ei ole täyttä laillista tasa-arvoa. Oikeudellisesti Etelä-Korea on jonkin verran Japania ja Taiwania jäljessä. Joten, miten selität K-popin? K voi yhtä hyvin tarkoittaa (k) camp.

Ei ole epätavallista nähdä miespuolisten eteläkorealaisten poptähtien vaikuttavan naiselliseen ulkonäköön ja flirttailevan toistensa kanssa. Tämä tehdään teatterimaisesti. Se on performanssitaidetta. K-popin korkea leiri ei käänny seksuaalisesti vapautettuihin asenteisiin jokapäiväisessä elämässä. Se saattaa onnistua tulevaisuudessa! Elämä jäljittelee lopulta taidetta.

LGBT+-asukkaat Soulissa suuntaavat Itaewoniin, kun he haluavat juhlia. Baarit ja klubit ovat melko villejä, mutta kohtaus on silti diskreetti. Ihmiset antavat usein vääriä nimiä ovella, kun he suuntaavat homobaariin. Suurin osa eteläkorealaisten homoista on edelleen kaapissa. Seksuaalisuuden hehkuttaminen Etelä-Koreassa ei ole koskaan hyvä idea, vaikka olisit hetero!

Siitä huolimatta, perusta homojen oikeuksien paranemiselle Etelä-Koreassa on olemassa. Homokulttuuri näkyy yhä enemmän popkulttuurissa ja sosiaalisessa mediassa.

Seoul

 

Miten Itaewonista tuli niin homo?

 

Itaewon on Soulin kosmopoliittinen osa. Siitä tuli Korean sodan jälkeen Etelä-Koreaan jääneiden amerikkalaisten sotilaiden viihdealue. Amerikka on edelleen Etelä-Korean turvallisuuden takaaja. Itaewon pohjimmiltaan amerikkalaisti itsensä homojen mekkaaksi.

Seoul

 

Itaewon – nähtävää ja tehtävää

 

Itaewon sopii erinomaisesti ostoksille. Löydät monia omituisia putiikkeja. Lähde matkalle Itaewon Antique Furniture Street. Kun amerikkalaisia ​​sotilaita on tulvinut sisään ja ulos Soulista 1950-luvulta lähtien, heidän huonekalujensa jäännökset ovat kertyneet huomattavasti. Luonnollisesti heillä oli tapana jättää isompia tavaroita taakse. Löydät tältä kadulta monia mielenkiintoisia jäänteitä.

Etelä-Korean keittiö on erittäin suosittu. Löydät kosmopoliittisemman ruokaskenen Itaewonista. Suuntaa Hamilton-hotellin takana olevalle kadulle, jossa on monipuolinen valikoima ravintoloita.

Itaewonin moskeija on silmiinpistävä rakennus, jota et todennäköisesti huomaa Itaewonissa. Kulttuurin korjausta varten, suuntaa osoitteeseen Leeum, Samsungin taidemuseo. Leeumissa on kokoelma perinteistä korealaista taidetta ja myös kokoelma modernia taidetta.

Seoul

 

Gay-baareja ja klubeja Itaewonissa

 

Miksi ei? On hyvä paikka aloittaa homo-iltasi Itaewonissa. Se on yksi ulkomaalaisystävällisimmistä baareista. Jotkut Soulin laitokset eivät ole ulkomaalaisia ​​ystävällisiä. Se voi tuntua oudolta ja suoraan sanottuna syrjivältä länsimaalaisista, mutta Soulissa ja Tokiossa on paljon baareja, jotka eivät edes päästä ulkomaalaisia ​​sisään.

Lasit pohjaan on suosittu baari Homo Hillillä. Se on hyvä paikka katsella ihmisiä suurista ikkunoista. Näet joitain nähtävyyksiä Itaewonissa.

PROST Pub & Grill on sekalainen baari, mutta se on homojen omistuksessa. Näet täällä paljon turisteja. Se tarjoilee runsasta pubiruokaa ja italialaista ruokaa. Se on hyvä paikka juoda drinkki ennen illan viettämistä Q-baari.

Voit tutustua kattavaan oppaaseemme Itaewonin homoklubiskene täällä. Monet homoklubit ovat homoiltoja. Jotkut toimivat viikoittain, jotkut kuukausittain. Koska Itaewonin gay-skene on myöhäisillan kohtaus, klubit ovat yleensä siellä, missä se on.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat Soulissa

Selaa valikoimaa retkiä Soulissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Seoul matkaasi vartenHanki opas