Key West Priden sateenkaarilippu

Homoopas Key Westiin

Key Westin parhaat gay-baarit, lomakeskukset ja tapahtumat

Key West on yksi Yhdysvaltojen parhaista kohteista homomatkailijoille. "Yhdysvaltojen mantereen eteläisimpänä pisteenä" Key West on yksi maan syrjäisimpiä osia. Kuten useimmat homoparatiisit, Key West nousi taiteilijoiden pakopaikkaksi.

Tennesee Williams ja Ernest Hemingway tekivät siitä polkupaikkansa. Virheetön ilmasto, avoimet meret ja viehättävät kotilotalot tekivät siitä unelmaympäristön taiteilijoille. Ennen kirjallista yhteyttä Key West oli entisten orjien ja merirosvojen paratiisi.

Key West houkuttelee vuosittain noin 250,000 XNUMX kävijää, joista monet ovat LGBT+:ita. Se on eräänlainen juhlasaari. Kiellon aikana se oli täynnä kaiuttimia. Nykyään siellä on enemmän baareja asukasta kohden kuin missään muualla maassa. Key Westin juhlahenki elää ja voi hyvin Duval Streetillä. Suuri osa Key Westin taloudesta on matkailun varassa. Se on suunnattu nautintoon.

Vuonna 1983 se oli yksi ensimmäisistä kaupungeista Yhdysvalloissa, jossa oli homopormestari. Provincetownin ohella se on suosituin kohde homoseksuaaleille. Key West on vastustamaton trooppinen saarikaupunki. Lue lisää: Opas Key Westin kulttuuriin.

Bourbon St. Pub

 

Gay-baareja Key Westissä

 

Suurin osa Key Westin homobaareista löytyy Duval Streetiltä. Bourbon St. Pubin parvekkeelta putoaa joka uudenvuodenaatto sushia, Key Westin hallitseva kuningatar kengässä. Hän on tehnyt niin keskiyön aivohalvauksena vuodesta 1996. Kenkä oli alun perin pakollinen tapaus, joka mukulaoitiin paperimassalla. Paikallinen mekaanikko on sittemmin vahvistanut sitä. Jos olet Key Westissä uutta vuotta varten, älä missaa Sushin kenkäpisara.

Bourbon St. Pubissa on New Orleansin teema. Se on Key Westin homoelämän pääkeskus. Voit nähdä "Men of Bourbon" strippauksen, usein baarissa - yksityistunteja voi varata. Siellä on uima-allas ja poreallas. Näet monia ihmisiä valuvan Bourbon St. Pubista kadulle. Se on loistava paikka seurustella.

Tien varrelta löytyy 801 Bourbon Bar ja homofetissibaari, Saloon 1. Molemmat ovat Bourbon St. Pubin sisarpaikkoja. Tämä on pohjimmiltaan Key Westin homoviihdekeskus.

Aqua on Key Westin tärkein homoklubi. Se on myös Duval Streetillä. Se on avoinna seitsemänä päivänä viikossa. Aqua on paikka mennä yön edetessä. Vetonäytökset ovat näkemisen arvoisia.

Aleksanterin majatalo

 

Homokohteet Key Westissä

 

Key Westissä on enemmän homolomakohteita kuin missään muussa Amerikassa, lukuun ottamatta Palm Springs. Jotkut näistä lomakohteista ovat vain homoja, toiset ovat "suoraystävällisiä". Löydät myös monia vapaaehtoisia lomakeskuksia, joissa voi ostaa vaatteita.

Aleksanterin majatalo on yksi tyylikkäimmistä gay-majataloista. Se sijaitsee rauhallisella kadulla vanhassakaupungissa. Duval Streetin gay-yöelämä on kävelymatkan päässä. Hotelli koostuu kolmesta historiallisesta kotilotalosta. Hyvä valinta, jos haluat yöpyä klassisessa Key Westin kiinteistössä.

Saaren talo on toinen suosittu homokohde Key Westissä. Se on valinnainen, joten voit antaa kaiken hengailla. Hotellissa on 24h-allaskahvila ja baari. Hotellissa on myös päivittäinen avoin baari kaikille vieraille - kaikki juomat ovat ilmaisia ​​klo 5-6. Se on hauskaa ja siitä voi tulla melko risteilyä.

Merkittäviä sekahotelleja ovat mm Ocean Key Resort & Spa ja Sunset Key -mökit. Niitä pidetään yhtenä Key Westin parhaista luksushotelleista.

 

Key West Priden sateenkaarilippu

 

Gay Pride Key Westissä

 

Key Westin motto on yksi ihmisperhe. Sen loi JT Thompson, paikallinen LGBT+-taiteilija. Motto tiivistää täydellisesti Key Westin sosiaalisesti liberaalin kulttuurin. One Human Family Quote jaettiin puskuritarroihin ja hyväksyttiin kaupungin viralliseksi mottoksi vuonna 2000.

Key West Pride järjestetään yleensä kesäkuussa. Maaliskuusta toukokuuhun pidetään sesonkiaikana Key Westissä. Kesäkuu on sadekausi, joten Key West Pride ei houkuttele suurta määrää turisteja. Se on enemmän paikallisten juhlaa. Kesäkuussa saat kuitenkin paljon edullisempia lentoja ja majoitusta. Pride in Key West on edelleen melkoinen juhla. Sitten taas, se on Pride joka päivä Key Westissä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Key Westin parhaat matkat

Selaa Key Westin retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Key West matkaasi vartenHanki opas