Gay Mexico City

Homoopas Mexico Cityyn

Tutustu Mexico Cityyn kuin paikallinen

Meksikon pääkaupunki ja Etelä-Amerikan toiseksi suurin kaupunki Mexico City on vilkas ja vauhdikas kulttuurin, historian ja taiteen keskus. Kaupunki on saanut vaikutteita useista kulttuureista vuoden aikana muinaisista atsteekeista Espanjan siirtomaavallan piiriin.

Todellinen kulttuurien sulatusuuni, kaupunki on yksi Etelä-Amerikan monikulttuurisimmista, ja todisteita tästä näkyy kaikkialla. Mexico City on myös maan teollisuuden, rahoituksen ja muodin keskus ja maailmanlaajuinen matkailun pääkaupunki.

Äskettäiset parannukset LGBT+:n oikeuksissa ja hitaasti lisääntyvä homoskene ovat tehneet Mexico Citystä suositun kohteen homomatkailijoiden keskuudessa viime vuosina, ja siellä on nyt hienovarainen mutta vilkas homoelämä. Vaikka askeleita tehdään oikeaan suuntaan, täällä oleva homoyhteisö on yleensä huomaamaton, mutta ei vähemmän intohimoinen.

Mexico City

Tutustu Zona Rosaan

Englanniksi käännetty Zona Rosa tarkoittaa vaaleanpunaista vyöhykettä - sopiva nimi Mexico Cityn ensisijaiselle homoalueelle. Zona Rosa on monikulttuurisuuden, ilmaisun ja vapautumisen linnake kaupungissa. Vakiintuneesta korealaisesta yhteisöstään ja suuresta LGBT+-väestöstään tunnettu alue on tärkeä matkailukohde.

LGBT+-kulttuurin keskus Zona Rosassa on Calle Amberes, sen keskustan läpi kulkeva pääkatu. Amberesissa on tiheästi keskittynyt valikoima homoklubeja, baareja ja ravintoloita, ja näiden paikkojen suojelijoita voidaan usein nähdä valuvan jalkakäytävälle kiireisinä iltoina. Zona Rosassa on eloisa ja eloisa ilmapiiri, ja joka kulmassa tapahtuu jotain.

Alue on kohdannut lukuisia yrityksiä poliisin ja hallituksen taholta vähentää sen identiteettiä LGBT+-alueena, mutta useimmat ovat epäonnistuneet, koska Zona Rosan väestö luottaa LGBT+-turismiin asenteistaan ​​riippumatta.

Mexico City

Gay-baareja ja -klubeja Mexico Cityssä

Mexico City on edelleen konservatiivinen maa, joten homojen yöelämä on yleensä vähemmän silmissäsi kuin muissa maissa. Suurin osa kaupungin LGBT+-yöelämän paikoista sijaitsee Zona Rosassa, alueella Mexico Cityssä, joka tunnetaan korkeasta LGBT+-väestöstä ja hienovaraisesta mutta kukoistavasta homoyöelämästään. Alueen tapahtumapaikat palvelevat monenlaisia ​​makuja ja kiinnostuksen kohteita.

Poikabaari sijaitsee Zona Rosan sydämessä ja kattaa kolme kerrosta. Jokaisella klubin tasolla on oma ilmapiirinsä ja tunnelmansa, joten voit valita mistä valita. Klubin kohokohta on kuitenkin live-tanssit ja show't, jotka vaihtelevat hauskoista drag-esityksistä miesstrippareihin ja go-go-tanssijoihin. Boy Bar on vain miehille tarkoitettu, ja ovihenkilökunta noudattaa tätä käytäntöä. Myös sisäänkäyntiä valvotaan tarkasti, joten sisään- ja uloskäyntiä ei tarvitse tehdä.

Paikallisen homoelämän peruselementti ja suosittu kaupungin nuoremman, trendikkään väestön keskuudessa. Draama vuodelta 42 on vilkas ja energinen baari, joka on äskettäin kokenut dramaattisen jälleenrakennuksen. Baari tarjoaa nyt viileän ja korkealaatuisen yöelämän jyrkän ja teollisen ilmapiirin kanssa. Täällä ei ole vakuutusmaksua, ja joka ilta voit kuunnella elävää musiikkia, drag-esityksiä ja kabareeesityksiä.

Nahan ystäville ja homo-yöelämän mutkikkaammalle puolelle kannattaa katsoa Tomin nahkabaari. Baari on vakiintunut ja rakastettu paikka, joka on suosittu pimeän ja goottilaisen sisustuksen, laajan pimiön ja aikuisten elokuvia lähettävien televisioidensa vuoksi. Tom's on kerännyt kulttia vuosien varrella, ja se on suosittu paikallisten homojen ja turistien keskuudessa. Baari voi olla erittäin kiireinen, ja siellä on säännöllisesti tarjolla juomia.

Gay-hotelli kohteessa Mexico City

Upeat horisonttinäkymät, nykyaikaiset huoneet ja loistava sijainti tarjoavat W México on täydellinen hotelli matkailijoille, jotka etsivät trendikästä ja tyylikästä oleskelua lähellä kaupungin huippuluokan ravintoloita, kauppoja ja baareja. Tässä 5 tähden hotellissa on uima-allas, kattoterassi, kuntosali ja jopa aito turkkilainen höyrysauna. W:n vieraat sijaitsevat kätevästi vain muutaman minuutin päässä läheisestä Guiltin homotanssiklubista ja Sodome-saunasta.

Homomatkailijoiden, jotka etsivät tyylikästä oleskelua lähellä kaupungin parasta homoyöelämää, tulisi harkita Hotelli Geneve Mexico City. Hotel Geneve on yksi kaupungin suosituimmista hotelleista homomatkailijoiden keskuudessa. Vieraat voivat nauttia hotellin laajista palveluista, joihin kuuluu fine dining -ravintola, täysin varustettu 24h-kuntosali ja hienostuneet spa-palvelut. Huoneet on sisustettu ylelliseen ja perinteiseen tyyliin.

Ympäröi joka puolelta homo-yöelämää ja -kulttuuria Hotelli Royal Reforma on kohtuuhintaisen ylellisyyden ruumiillistuma. Nykyaikaisia ​​ja tyylikkäitä huoneita tarjoava hotelli on yksi kaupungin suosituimmista paikoista homoturistien keskuudessa. Hotel Royal Reformassa on kattouima-allas, baari, kuntosali ja ravintola, joten sinusta pidetään hyvää huolta.

Mexico City

Homoylpeys Mexico Cityssä

Mexico City Pride on vuosittainen tapahtuma, jonka tarkoituksena on juhlistaa LGBT+-ihmisten läsnäoloa kaupungissa ja antaa äänen niille, joita usein vainotaan ja syrjitään. Samalla kun festivaali on mahdollisuus päästää irti ja pitää hauskaa, se on myös tila vaatia muutosta ja suurempia oikeuksia maan LGBT+-kansalaisille.

Juhlat järjestetään pääasiassa Zona Rosassa, ja niihin kuuluu katufestivaali, lukuisia juhlia homoseksuaaleissa ja suuri paraati. Joka vuosi kesäkuussa järjestettävät Pride-juhlat ovat Etelä-Amerikan toiseksi suurimmat, ja niissä on yli 250,000 XNUMX osallistujaa.

Tapahtuma aloitettiin ensimmäisen kerran 1970-luvulla vain 300 hengen ryhmällä, ja nykyään suurin osa Zona Rosan yrityksistä on koristeltu sateenkaariilmapalloilla ja -bannereilla riippumatta siitä, onko ne kohdistettu erityisesti LGBT+-asiakkaille vai ei.

Homooikeudet Mexico Cityssä

Homoseksuaalisuus dekriminalisoitiin Meksikossa Ranskan rikoslain täytäntöönpanon jälkeen vuonna 1871, ja se on pysynyt laillisena siitä lähtien. Tästä huolimatta monet maan LGBT+-kansalaiset ovat joutuneet vainon ja häirinnän kohteeksi Meksikon moraalittomuus- ja säädyttömyyslakien nojalla.

Maassa on tapahtunut dramaattisia parannuksia LGBT+-ihmisten oikeuksissa ja tasa-arvossa, kun samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin vuonna 2015 ja yhteinen adoptio vuonna 2016. Tämä lainsäädäntö merkitsi askelta oikeaan suuntaan, mutta samaa sukupuolta olevien parien on käytävä läpi pidempään ja lisää testaushakemusprosessia avioliittoluvan saamiseksi.

Syrjintäsuoja on ollut olemassa vuodesta 2003 lähtien, ja sukupuoli-identiteetti ja seksuaalinen suuntautuminen mainitaan nimenomaisesti maan laissa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Mexico Cityssä

Selaa valikoimaa retkiä Mexico Cityssä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Mexico City matkaasi vartenHanki opas