Osaka

Homoopas Osakaan

Tutustu Japanin hauskimpaan kaupunkiin

Usein vilkkaan ja rönsyilevän Tokion ja Japanin pienempien historiallisten kaupunkien varjoihin unohdettu Osaka on perinteisesti työväenluokkien koti. Tämän eloisan ja sähköistävän kaupungin asukkaat ovat päättäneet luopua laajemman japanilaisen yhteiskunnan konservatiivisuudesta ja saavuttaa maineen yhtenä maailman hauskimmista kohteista.

Osaka ei ole houkutteleva kaupunki perinteisessä mielessä, mutta harmaiden betonirakennusten ja lasipilvenpiirtäjien laajuudessa on viehätysvoimaa, jota ohjaavat suurelta osin arvoitukselliset ja karismaattiset ihmiset, jotka miehittävät niitä. Yöllä kaupunki herää eloon. Rakennuksiaan peittävien neonkylttien valaisemassa Osakassa on yksi Japanin vilkkaimmista yöelämän kohtauksista, ja se koostuu joukosta hyper-niche-baareja ja klubeja, jotka palvelevat hyvin erityistä yleisöä.

Osakan tuomitsemattomat ja rento asenteet ovat johtaneet suuren, monipuolisen ja eloisan homoskenen perustamiseen. Kaupungin tärkein homoalue on Doyama, suuri ja vieraanvarainen turistikohde, jossa on suurin osa homojen yöelämän paikoista. Osaka on värikäs ja vapauttava kaupunki yhdistettynä vaikuttavaan homoelämään, ja kaupunki on pakollinen kohde homomatkailijoille.

Osaka

Gay-baareja ja -klubeja Osakassa

Osakan homo-yöelämän keskus on Doyama ja erityisesti Umedan asemaa ympäröivä alue. Alue on vilkas matkailun ja viihteen keskus, ja sitä pidetään yleisesti yhtenä Japanin jännittävimmistä alueista. Baarit eivät yleensä ole pieniä, joten asiakkaat istuvat yleensä jakkaroilla baarin ympärillä ja juttelevat muiden vieraiden ja baarin henkilökunnan kanssa.

Yksi Osakan homomatkailijoiden suosituimmista klubeista on Grand Slam. Tämä ulkomaalainen ystävällinen homoklubi on palvellut Osakan äänekäs ja ylpeä homoväestö yli vuosikymmenen ajan. Karaokeen erikoistunut baari on hieman suurempi kuin useimmat läheiset tapahtumapaikat ja sinne mahtuu helposti 30-40 henkilöä. Vilkas ilmapiiri tekee Grand Slamista ihanteellisen paikan matkailijoille, jotka etsivät vauhdikasta iltaa.

Kylä on luultavasti yksi suurimmista homoklubeista Tokion ulkopuolella. Vilkas tapahtumapaikka on osa Osakan homoelämää ja se on sekä paikallisten että vierailevien homojen suosikki. Yli 100 vieraalle majoittuva baari on japanilaisten standardien mukaan erittäin suuri, ja siinä on pitkä baari, joka on täydellinen paikka tavata ja keskustella paikallisten homojen kanssa. Village on täydellinen paikka matkailijoille, jotka etsivät Osakan parasta homoviihdettä, sillä baarissa järjestetään usein drag-esityksiä, kabaree- ja komediaesityksiä.

Paras paikka lämmitellä ennen kuin suuntaat kaupungin vilkkaampiin baareihin on epäilemättä LuPu. Tämä lesbojen omistama baari on tunnettu siitä, että se vetää monipuolisen poikkileikkauksen LGBT+-yhteisöstä. Juomien hinta on 800 jeniä, eikä siinä ole kansilaturia, joten se on edullinen vaihtoehto juomiseen. Joka kuukauden viimeinen sunnuntai on vain naisten juhla, mutta muuten LuPu on avoin kaikille.

homo Osaka

Gay-hotellit Osakassa

Osakan identiteetti homoyhteisön ja -kulttuurin hotspotina tarkoittaa, että melkein kaikkia kaupungin hotelleja voidaan pitää homoystävällisinä ja useimmilla homomatkustajilla ei ole ongelmia oleskelunsa aikana. Kuitenkin, jos haluat taata kattavan ja vieraanvaraisen oleskelun, harkitse yöpymistä Doyaman homoalueella. Pysymällä tällä alueella pääset nopeasti myös kaupungin homobaareihin ja klubeihin helposti.

Osaka on erittäin moderni kaupunki, ja sellaisenaan on vain sopivaa, että myös majoituksesi on nykyaikainen ja tyylikäs. The Hotelli Granvia Osaka on silmiinpistävä esimerkki kaupungin futuristisesta arkkitehtuurista ja sijaitsee suoraan JR Osakan päärautatieaseman yläpuolella. Sen lisäksi, että Hotel Granvian huoneet sijaitsevat lähellä lukuisia ravintoloita, baareja ja kauppoja, huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja ovat erittäin tilavia. Lisäksi Doyaman homoalue sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.

Jos haluat ylellisen oleskelun, harkitse majoittumista Hilton Osaka. Tämä keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli on homomatkailijoiden vankkumaton suosikki puhtaan ja nykyaikaisen suunnittelunsa, huippuluokan mukavuuksiensa ja upeiden näkymiensä vuoksi Osakan horisonttiin. Hiltonin runsaisiin palveluihin kuuluu kuntosali, kylpylä ja ruokailumahdollisuus paikan päällä, ja asiakkaat löytävät yhdistelmän japanilaisia ​​ja länsimaisia ​​hyödykkeitä.

Jokainen matka Japaniin on keskeneräinen ilman ikonisia podhotelleja. klo Eco Cube Shinsaibashi, vieraat nukkuvat pienissä makuukapseleissa, jotka on täysin varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla ja teknologialla. Kaikki kapselit ovat täysin ilmastoituja, ja kaapit ovat saatavilla henkilökohtaisille tavaroille. Eco Cube on suosittu vaihtoehto matkailijoille, jotka haluavat tutustua Osakaan halvalla.

homo Osaka

Homoylpeys Osakassa

Osaka on LGBT+-hotspot Japanissa, ja kaupungissa tiedetään olevan nopeasti kasvava homoskene. Sellaisenaan ei pitäisi olla yllättävää, että kaupungissa on myös yksi Japanin suurimmista ja suosituimmista ylpeydistä. The Kansai Rainbow Fest ja -paraati on vuosittainen viikonlopun mittainen tapahtuma, jonka tavoitteena on juhlia LGBT+-identiteettiä ja edistää hyväksynnän, arvokkuuden ja kunnioituksen ilmapiiriä.

Pride kerää rutiininomaisesti yli 10,000 60 henkilön väkijoukkoja ja isännöi erilaisia ​​tapahtumia, juhlia ja työpajoja. Yksi odotetuimmista esiintymisistä joka vuosi on Obaachan Group -yhtyeeltä, joka koostuu XNUMX-vuotiaista räppiäisistä koostuvasta yhtyeestä, joka tulee joka vuosi tukemaan Osakan LGBT+-väestöä.

Japani

Homooikeudet Osakassa

Japania pidetään usein yhtenä Aasian edistyksellisimmistä maista LGBT+-oikeuksien suhteen. Samaa sukupuolta olevien seksuaalinen toiminta kriminalisoitiin vain lyhyeksi 8 vuodeksi vuosina 1872-1880, eikä vihamielisyys homoseksuaalisuutta kohtaan ole osa Japanin historiaa tai kulttuuria. Tästä huolimatta Japanissa ei vieläkään tunnusteta samaa sukupuolta olevien avioliittoja, eivätkä samaa sukupuolta olevien parien johtamilla perheillä ole oikeutta samoihin etuihin ja oikeudelliseen suojaan kuin sekalaisten perheillä.

Syrjintää vastaan ​​on suojattu tietyillä Japanin alueilla, ja Osakan LGBT+-väestöä suojellaan. Vuonna 2015 tehdyn kyselyn mukaan suurin osa Japanin väestöstä kannatti samaa sukupuolta olevien avioliittojen laillistamista. Viimeaikaiset gallupit ovat myös osoittaneet kasvavaa tukea LGBT+-asioihin, erityisesti maan nuorempien sukupolvien keskuudessa. Yhteiskunnalliset asenteet ovat muuttumassa liberaaleiksi Japanissa ja hallitus näyttää alkavan edistyä oikeaan suuntaan.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Osakan parhaat retket

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Osakan retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Osaka matkaasi vartenHanki opas