Portland

Homoopas Portlandiin

Portland, kaupunki, josta on tulossa uusi San Francisco, ei vain hipstereille.

PortlandUSA:n Tyynenmeren luoteisosassa sijaitseva Portland on eloisa, luonnonkaunis kaupunki, joka tunnetaan jatkuvasti kasvavista viheralueistaan ​​puistoista metsiin ja upeista näkymistä Mount Hood -vuorelle. Se ei ole vain pakollinen ympäristötietoinen kaupunki, vaan se on myös koiran ystävien hotspot, paikka, jossa ruokakärryjä syötetään jokaisella puremalla, ja siellä on kukoistava teatteri- ja taidekohtaus, jossa kaikki käy!

Kaupungilla on nuori historia, joka juontaa juurensa 1800-luvun puoliväliin, mutta tästä huolimatta siellä on edelleen monia historiallisia kohteita ja ominaisuuksia, kuten suosittuja julkisia juomalähteitä hajallaan kaupungin halki ja vanhankaupungin Chinatown, joka on listattu kansalliseksi historialliseksi kohteeksi. Maamerkki.

Ja tietysti, kuinka voisimme unohtaa, että Portland on vegaaninen pakkomielle kaupunki ja voi todistaa olevansa niin omistamalla maailman ensimmäisen vegaanisen miniostoskeskuksen. Jokainen kohtaamasi kahvila tarjoaa päämaitona kaura-, hamppu- ja mantelimaitoa; jos halusit lehmänmaitoa, sinun on pyydettävä kauniisti!

Gay-klubit ja baarit Portlandissa

CC Slaughter's -yökerho PortlandHuolimatta siitä, että kaupunkia ympäröi kilometrejä punaniskamaata, Portland on yhtä edistyksellinen kuin ne tulevatkin. Siellä ei ole pulaa homobaareista kenelle tahansa rakastat itseäsi, ja monet omituiset naiset, trans- ja ei-binaariset ihmiset tuntevat olonsa kotoisaksi ja turvalliseksi. myös tiloissa. Portlandin homobaarit ovat hajallaan ympäri kaupunkia, mutta monet ovat keskustassa.

Yksi suurimmista baari-/yökerhokomplekseista lähellä keskustaa on CC Slaughters. Covid melkein lopetti tämän ikonisen seuran, mutta se on palannut ja potkii. Baari ja yökerho on jaettu kahteen tilaan, joita yhdistää videokolikkopelihuone, mikä antaa jokaiselle vierailijalle mahdollisuuden lentää näiden kahden välillä. Se tunnetaan laservaloilla tapahtuvista yökerhotapahtumista, ja se isännöi myös monia paikallisia drag queen -revyytöjä useana iltana viikossa.

Jos etsit rennompaa baarikokemusta ja tunnistat itsesi queeriksi, transiksi ja/tai ei-binääriksi, älä etsi enää Murskata baari. Eastsidessa, lähellä keskustaa ja sateenkaaritien risteyksessä sijaitseva Crush on kodikas, kitsy koiraystävällinen baari, jossa CBD:n lisääminen giniin 1 dollarilla on aina vaihtoehto! Se on suosittu sekä paikallisten homojen että matkailijoiden keskuudessa, sillä siellä järjestetään poikamaisia ​​esityksiä ja pieniä klubitapahtumia, joita isännöivät kabareetähdet ja paikalliset DJ:t takahuoneessaan.

Ota taksi Portlandin keskustasta ja löydät kaupungin tunnetun nahkapalkin, Kotka. Oregon Bearsin koti on ykkösasunto, jossa vieraat pääsevät sisään ilmaiseksi perjantai- tai lauantai-iltaisin, jos he käyttävät nahkavaljaita, -liiviä, -housuja tai "merkittävällä vaivalla". Halvat juomat ja hauska rento ilmapiiri ja outo BBQ niiden kannella tekevät siitä ystävällisen ja eloisan paikan saada uusia ystäviä ja flirttailla baarimikkojen kanssa.

Gay hotellit Portlandissa

Portland

Vaikka kaupungissa ei ole erityisiä "homohotelleja", monet hotellit avaavat kätensä lämpimästi LGBT-vieraille. Jotkut homoystävälliset hotellit sijaitsevat keskustassa historiallisissa rakennuksissa, ja Woodlark Provenance Hotel keskustan sydämessä on yksi niistä. Tämän hotellin kaksi rakennusta suunniteltiin uudelleen ja yhdistettiin luksuskompleksiksi, ja koska tämä hotelli sijaitsee lähellä yöelämän vilinää, se ei ole parempaa kuin tämä.

Tarjolla on huoneita ja sviittejä, ja Woodlarkin tyylikäs ja moderni muotoilu taiteellisella tyylillä on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia mukavasta oleskelusta. Jos tunnet olosi iloiseksi, Woodlark tarjoaa oman sviittinsä, joka sisältää erillisen kylpyammeen autuuden hetkiä varten! Hotellissa on erilaisia ​​mukavuuksia sen mukaan, minkä huoneen olet varannut, mukaan lukien 24h-kuntokeskus tai limusiini-/kaupunkiautopalvelu lisämaksusta.

Toinen keskustan suosikki on erittäin ylellinen, rohkea ja tyylikäs The Nines Luxury Collection Hotel. Lasitetulla terrakottalla peitetty hotelli on viisitoista kerrosta korkea ja siinä on kaksi palkittua ravintolaa, joista toisessa on istuimet katolla ja maagiset näkymät kaupunkiin, ja toinen kutsuu klassiseen pihviravintolaan aivan uudenlaisen näkökulman. Jos olet intohimoinen taiteeseen, tässä hotellissa on paljon sitä. Hotellin kokoelma paikallisten taiteilijoiden tilaustyötä häikäisee aistisi ja tuo eklektistä tunnelmaa vierailuusi.

Heidän huoneet ovat sitä, mitä he haluavat ilmaista 'yhdeksään asti pukeutuneiksi', kunnioittaen hotellin juuria. Huoneissa on egyptiläiset satiinilakanat, sademetsäsuihku, ympäristöystävällisiä tuotteita ja näkymä keskustaan ​​päin tai ylellinen olohuone. Sviittejä on saatavilla myös niille, jotka haluavat viihdyttää tai pitää paikkansa, ja niissä on räätälöityjä ylellisyystuotteita, kuten hovimestarikeittiö ja poreallas marmorikylpyhuoneissa, joista on näkymät kaupunkiin.

Niille, jotka etsivät nykyaikaisempaa tunnelmaa, Hotelli Rose on suunnattu erityisesti homomatkustajille ja tarjoaa boutique-majoitusta keskustan keskustassa. Tässä hotellissa kiinnitetty huomiota designiin houkuttelee silmää, sillä paikan päällä oleva baari ja ravintola Bottle & Kitchen ovat värien kohokohta. Jokaisessa huoneessa on kaikki perusasiat, kuten ilmainen Wi-Fi ja pääsy paikan päällä olevaan kuntokeskukseen, tai sinulla on mahdollisuus vuokrata yksi hotellin ilmaisista polkupyöristä tutustuaksesi kaupunkiin.

Gay Pride Portlandissa

Michael & Matt

Kuvassa yläpuolella: Vaikuttajat Michael ja Matt.

Portlandissa on yksi suurimmista LGBTQIA+-ihmisten populaatioista Yhdysvalloissa, ja sitä kehutaan siitä, että sillä on vahvin suoja heidän oikeuksilleen. Koko kesäkuun ajan Rose City (alue Portlandissa) on avoinna kaikenlaisille vierailijoille. Toisin kuin isommat Prides, se on yhteisökeskeinen, ja festivaali on voittoa tavoittelematon, mikä tarkoittaa, että se on helposti kaikkien saatavilla. North-West Pridena tunnetulla festivaalilla on elävää musiikkia, esityksiä LGBTQ+-ikoneista, kuten RuPaul's Drag Race and Pose, paikalliset drag queens ja kaupungin halki kulkevan Willamette-joen reunustavat informaatiokopit. Se kestää 2 päivää ja sisältää lesbokaupungin kävelyn, Waterfront Parade ja Festivalin sekä useita muita tapahtumia eri puolilla kaupunkia.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat Portlandissa

Selaa valikoimaa retkiä Portlandissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Portland matkaasi vartenHanki opas