Rio de Janeiro

Gay-opas Rio de Janeiroon

Rio on Brasilian vilkkain ja vilkkain kohde

Rio De Janeiro on eloisa ja jännittävä homokohde, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti koskemattomista hiekkarannoistaan, vuosittain järjestettävistä karnevaaleistaan ​​ja upeista maisemistaan.

Kaupunki on ikoninen kohde, ja se tarjoaa homomatkailijoille mahdollisuuden nauttia erilaisista LGBT-baareista, klubeista ja paikoista yhdessä Brasilian liberaalimmista kaupungeista. Rion monipuolinen ja eloisa homoelämä on helposti nähtävissä, ja kaupungin parhaiden tapahtumapaikkojen mainoksissa on tavallista nähdä lyhenne "GLS", joka tarkoittaa homoja, lesboja ja sympatiaajia (paikallinen termi liittolaisista).

Rio De Janeiron huomattavin homoalue on Ipanema, joka on kuuluisa vilkkaasta homoyöelämästään ja ulottuvista rannoistaan, mutta homoystävällisiä paikkoja löytyy helposti kaikkialta kaupungista.

Karnevaali

Gay-baareja ja klubeja Rio de Janeirossa

Galeria Café sijaitsee aivan Ipaneman sydämessä ja on 22 vuoden ajan ollut yksi Rion homoyhteisön näkyvimmistä kohtaamispaikoista. Klubi tunnetaan monipuolisesta ja monipuolisesta yleisöstään, ja se on keskittynyt tarjoamaan kaikille vierailijoilleen kattava kokemus. Klubilla voi nauttia erilaisista juhlista, näyttelyistä ja esityksistä riippuen siitä, milloin vierailet.

Olennainen klubi kaikille homomatkailijoille Rio de Janeirossa on Rion viikko. Kahdessa kerroksessa sijaitseva The Week tarjoaa useita baareja ja jopa ulkouima-altaan, ja se on Rion suurin ja suosituin homotanssiklubi, joka on vain lyhyen matkan päässä kaupungin Northern Centro -alueen rannasta.

Laatikko 1140 on Rio De Janeiron ykkösklubi drag-esityksissä. Huolimatta siitä, että 1140 sijaitsee hieman kauempana kaupungin keskustasta, toisin kuin useimmat Rion homobaarit, XNUMX järjestää säännöllisesti drag-esityksiä ja isännöi joitain maailman parhaita DJ:itä.

Copacabanan vanhin homobaari - La Cueva - perustettiin vuonna 1964 ja on edelleen yksi kaupungin suosituimmista kohteista. Tämän kodikkaan klubin sisustus on suunniteltu näyttämään luolalta ja se tarjoaa intiimimmän vaihtoehdon monille Rio De Janeiron isompiin kohteisiin. Erityisen suosittu vanhemman homoyhteisön keskuudessa La Cueva soittaa brasilialaista ja elektronista musiikkia myöhään.

Rion merenranta

Gay-hotelli kohteessa Rio de Janeiro

Pitkän päivän jälkeen nähtävyyksiin tutustuen Riossa Ritz Leblon on täydellinen paikka rentoutua. Tämä 4 tähden hotelli tarjoaa valikoiman mukavuuksia tyylikkäiden ja ilmastoitujen huoneidensa lisäksi. mukaan lukien sauna, uima-allas ja kuntosali. Ritz Leblon on vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta ja Leblon Beachiltä.

Jos aiot yöpyä yhdessä Rio de Janeiron trendikkäimmistä paikoista, älä etsi kauempaa kuin Sol Ipanema hotelli, joka sijaitsee vastapäätä Posto 9:ää, joka on yksi Ipaneman kuuluisista hengenpelastajapaikoista. Kattouima-allas ja merinäköala tekevät Sol Ipanema -hotellista ihanteellisen paikan nauttia kaikesta kaupungin kauneudesta.

Hotellissa on myös vaikuttava kattouima-allas ja terassi. Atlantis Copacabana -hotelli on moderni ja tyylikäs vaihtoehto kaikille Rio de Janeirossa vieraileville. Hotelli sijaitsee lähellä monia kaupungin suosittuja kauppoja, ja Copacabana Beach on vain viiden minuutin ajomatkan päässä. Atlantis Copacabana -hotellin edulliset huoneet tekevät siitä täydellisen vaihtoehdon budjettimatkailijoille.

Rion ranta

Gay-rannat Rio de Janeirossa

Rio on kuuluisa venyttävistä hiekkarannoistaan, jotka houkuttelevat miljoonia kävijöitä vuosittain. On myös useita rantoja, jotka ovat kehittäneet mainetta homoyhteisön keskuudessa, ja jotka ovat yhtä kauniita.

Rio de Janeiron kuuluisin homoranta on edessä Rua Farme do Amoedo, ikoninen homokatu Ipanemassa. Ranta, joka näkyy suurista sateenkaarilipuistaan, tunnetaan Farmen rannana ja houkuttelee kaunista ja monipuolista yleisöä. Ranta on erotettu pääkävelykadulta palmujen rivillä, joka antaa paikoin yksityisyyden tunteen. Jos etsit juhlia, joihin osallistua illalla, pidä silmällä promootteja, jotka jakavat esitteitä ylös ja alas rannalla.

Vaikka sitä ei tunneta yksinomaan homorannana, Praia Do Abrico on osallistava ja homoystävällinen nudistiranta, joka sijaitsee pääkaupungin ulkopuolella. Praia Do Abrico, jonne pääsee autolla ja bussilla, on kaupungin suosituin nudistiranta, ja vaikka selfien ottaminen on sallittua, ole varovainen ottaessasi valokuvia, sillä monet vierailijat menevät sinne saadakseen täydellisen yksityisyyden.

Kristus Vapahtaja

Nähtävää Rio de Janeirossa

Riolla on niin paljon tarjottavaa, kun kyse on kauniista maisemista ja vaikuttavista nähtävyyksistä. Monet kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä sijaitsevat suhteellisen keskeisellä paikalla, ja niihin pääsee helposti bussi- ja metroverkostoilla.

Yksi maailman seitsemästä modernista ihmeestä ja vaikuttava 98 jalan korkeudella seisova Kristus Lunastaja on art deco -patsas Jeesuksesta Kristuksesta, jonka ranskalainen kuvanveistäjä Paul Landowski valmistui vuonna 1931. Ikoninen patsas istuu 220 askelman huipulla, ja vaikka se saattaa olla kiireinen matkailun huippukuukausina, se tarjoaa upeat panoraamanäkymät Rio De Janeiroon.

Escadaria Selaronia pidetään usein yhtenä maailman kauneimmista portaista. Portaiden suunnittelija aloitti alun perin talonsa edessä olevien huonokuntoisten portaiden kunnostamisen, ja nyt se on mestariteos kaikista väreistä ja materiaaleista ympäri maailmaa. Escadaria Selaron on suosittu kohde monilla Rio De Janeiron kävelykierroksilla, ja se on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä lähimmältä metroasemalta.

Jos et pelkää korkeuksia ja haluat vertaansa vailla olevat näkymät Rioon, harkitse kuuluisan köysiradan kulkua Sugarloaf-vuoren huipulle. Guanabara Bayn suulla istuva Sugarloaf Mountain on esiintynyt lukemattomissa elokuvissa, ja köysiradalla matka kestää vain kolme minuuttia alusta loppuun.

Lue lisää: Tekemistä Rio de Janeirossa.

Ylpeys

Homooikeudet Rio de Janeirossa

Brasilialla on jotkin Etelä-Amerikan edistyneimmistä LGBT-oikeuksista, samaa sukupuolta olevien avioliitto on ollut laillinen vuodesta 2013 lähtien, ja homofobia ja transfobia ovat kriminalisoituja maan rasisminvastaisen lain mukaan.

Uuden oikeistohallituksen valinta vuonna 2019 johti huoleen LGBT-ihmisten oikeuksista ja turvallisuudesta Brasiliassa, erityisesti maan presidentin Jair Bolsonaron kommenttien seurauksena. LGBT-ihmisille haastavasta maisemasta huolimatta Brasilia on edelleen yksi maailman edistyneimmistä maista LGBT-oikeuksien ja -suojan suhteen.

Rio De Janeiro on kansainvälinen homopääkaupunki ja isännöi joitakin suurimmista ja vaikuttavimmista Pride-juhlista joka vuosi. Juhlat järjestetään lokakuussa ja houkuttelevat vierailijoita eri puolilta Brasiliaa ja maailmaa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Rio de Janeirossa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Rio de Janeiron retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Rio de Janeiro matkaasi vartenHanki opas