Gay Palm Springs

Parhaat homohotellit Palm Springsissä

Palm Springsissä on monia LGBT+-matkustajille suunnattuja hotelleja.

Palm Springs on yksi Yhdysvaltojen parhaista kohteista homomatkailijoille. Sen lisäksi, että se on homojen mekka, se on myös erittäin tyylikäs. Suorat ihmiset ovat itse asiassa vähemmistössä Palm Springsissä! Se osoittautui erittäin suosituksi Hollywoodin eliitin hienovaraisena pakopaikkana - se on vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä LA:sta. Niin monien suurten tähtien läsnäolo teki Palm Springsistä erittäin kalliin kohteen. Se oli aikoinaan Frank Sinatran ja Greta Garbon polkupaikka.

Tämä autiomaakaupunki on näkemisen arvoinen – se on erityisen suosittu yöpymispaikka. Siellä on valtava homoelämä tutkittavana. On myös monia hotelleja, jotka on suunnattu yksinomaan LGBT+-matkustajille. Useimmat Palm Springsin hotellit sijaitsevat Warm Sandsin alueella. Tässä on aliarvostelu Palm Springsin parhaista homohotelleista.

Hacienda

 

Hacienda

 

Tämä on Palm Springsin ylellisin homohotelli. Siinä on vain kymmenen sviittiä, joten se on hyvin intiimi - enemmän kuin yksityinen koti kuin hotelli. Haciendaa ympäröivät Palm Springsin laajat aavikkomaisemat. Se avattiin vuonna 2000 ja siitä lähtien se on ollut erittäin suosittu. Tämä olisi hyvä paikka tuoda tärkeä toinen romanttiselle matkalle. Se voisi olla myös hyvä paikka löytää rikas aviomies – eihän sitä koskaan tiedä!

Tämän hotellin kaikki osat ovat huippuluokan kylpytuotteita aina palvelun laatuun. Hacienda saattaa hyvinkin olla tyylikkäin homohotelli koko USA:ssa.

Santiagon lomakohde

 

Santiagon lomakohde

 

Santiago Resort on toinen vakiintunut gay-lomakeskus Palm Springsissä. Löydät tämän hotellin San Jacinto -vuorten juurelta. Voit tulla Santiago Resortiin rentoutumaan auringossa ja nauttimaan rauhasta, tai voit käyttää sitä lähtökohtana tutustuaksesi Palm Springsin vilkkaaseen homoyöelämään.

Huoneet ovat tilavia, tyylikkäitä ja sisustettu kevyesti korostetuilla väreillä. Kaikki hyvin sopusoinnussa Palm Springsin aavikon tunnelman kanssa. Lämmitetty uima-allas myös voittaja - se on myös uimapuku-valinnainen. Aamiainen ja lounas sisältyvät hintaan.

Hemmottele

 

Hemmottele

 

INNdulge on vuosisadan puolivälin tyylinen hotelli Palm Springsissä, joka on suunnattu homomiehille. Se myytiin joulukuussa 2020 uusille omistajille - sillä ehdolla, että se pysyy homona. Hotelli on palvellut homomiehiä vuodesta 1995. Jos seinät voisivat puhua.

Se esiintyy Warm Sandsin gayborhoodissa, ja se on usein kiireinen. Allasalue on vaatteet valinnainen. INNdulge on suositumpi yli 35-vuotiaiden miesten keskuudessa. Se on paikka, jossa voit pitää hauskaa, mutta se on myös paikka, jossa voit rentoutua. Sisäänkäynnillä on vaikuttava vuosisadan puolivälin muotoilu

 

Triangle Inn

 

Triangle Inn on yksi Palm Springsin intiimimmistä homohotelleista. Se kutsuu itseään "romanttiseksi, rentouttavaksi ja pirteäksi", mikä kuulostaa houkuttelevalta. Nauti trooppisesta puutarhasta ja ui uima-altaassa.

Huoneet ovat tilavia ja erittäin hyvässä kunnossa. Jotkut ovat enemmän yksityisiä huoneistoja kuin hotellihuoneita, joissa on täysin varustettu keittiö, olohuone ja erilliset makuuhuoneet. Se ei ole niin lähellä Palm Springsin keskustaa, mutta pääset helposti edestakaisin taksilla. Voit myös vaeltaa läheisiltä poluilta, jos pidät kävelystä. Triangle Inn on viehättävä ja budjettiystävällinen.

Canyon Club -hotelli

 

Canyon Club -hotelli

 

Palm Springsin keskustassa sijaitseva tämä on yksi Palm Springsin suurimmista homolomakohteista. Siinä on 32 huonetta, joista 8 omalla patiolla ja 8 täysin varustettu keittiö. Se on kävelymatkan päässä homobaareista.

Tämä on myös merkittävä vuosisadan puolivälin rakennus - Palm Springsissä on melko paljon. Tyyli on klassinen Palm Springs, ja omistajat John ja Chris ovat entistäneet sen huolellisesti. Tämä on ainoa gay-lomakeskus, jonka löydät keskustassa, joten se on ensisijainen valinta, jonka haluat olla toiminnan ytimessä.

 

All Worlds Resort

 

Tämä on yksi leikkisimmistä homomiehille suunnatuista hotelleista Palm Springissä. Se on aidattu rakennus, jossa on sekä ulko- että sisä sokkeloita. Se on avoin muille kuin asukkaille, jotka etsivät hauskoja hetkiä - pääsylippuun viikonloppuisin.

Kahvia on saatavilla, mutta tämä ei todellakaan ole ruokapaikka. Se on suunnattu enemmän hauskanpitoon. Palm Springsissä on paljon tapas-paikkoja. Tämä on paikka napata.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Palm Springsin parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Palm Springsissä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Palm Springs matkaasi vartenHanki opas