Palm Springs

Homoopas Palm Springsiin - baareja, hotelleja, historiaa ja tapahtumia

Kalifornian homojen aavikon keidas

Palm Springs on ollut magneetti homomatkailijoille useiden vuosien ajan. Se saattaa tuntua epätodennäköiseltä homojen mekasta. Palm Springs on pieni aavikkokaupunki Coachella-laaksossa. Palm Springsin pysyvä väkiluku on enintään 44,000 XNUMX. Ainakin puolet sen asukkaista on LGBT+. Pelkästään numeerisesti Palm Springs on Amerikan homoisin kaupunki.

Miten Palm Springsistä tuli niin suosittu homomatkailijoiden keskuudessa? Matka Los Angelesista Palm Springsiin kestää vajaat kaksi tuntia. Golden Age Hollywoodin päivinä Palm Springsistä tuli Tinseltownin eliitin polkupaikka. Suurten sopimuspelaajien oli pysyttävä lähellä LA:n elokuvastudioita. Palm Springsistä tuli heille looginen paikka rentoutua ja juhlia, kaukana tabloidien salamalampuista.

Palm Springs

Gay Hollywood menee Palm Springsiin

Homonäyttelijöistä ei luonnollisestikaan ole pulaa Hollywoodissa. Hollywoodin kultakaudella homoseksuaalisuus oli laitonta. Ryan Murphyn Netflix-draamassa sodan jälkeisestä Hollywoodista homonäytöksen idoli Rock Hudson ilmestyy Oscar-gaalaan käsi kädessä poikaystävänsä kanssa. Olisi ollut hienoa, jos se tapahtuisi oikeassa elämässä. Jos olisi, hänen uransa olisi päättynyt. Rock Hudson oli yksi monista homojulkkiksista, jotka juhlivat Palm Springsissä. Se oli etäinen ja yksityinen - voit saada potkuja etkä jää kiinni.

Muut suuret homo-ikonit, kuten Liberace, Greta Garbo ja Tab Hunter, viettivät aikaa Palm Springsissä. Se oli myös suuri vetonaula julkkiksille, erityisesti Frank Sinatralle. Tuolloin homo tarkoitti jotain muuta. Ulos jääminen olisi merkinnyt uran itsemurhaa. Liberace jopa haastoi brittiläisen tabloidin oikeuteen, koska se vihjaili olevansa kiinnostunut miehistä. Vaikka Liberace oli yksi leiriläisistä ihmisistä, joka on koskaan elänyt, hän naamioitui suoraksi. Homoelämä tapahtui varjoissa, ja Palm Springs oli täydellinen turvapaikka.

Bart Palm Springs

Palm Springsin parhaat gay-baarit ja -klubit

Palm Springs on ollut homomatkailijoiden suosima kohde siitä lähtien, kun Garbo ja Rock Hudson olivat säännöllisiä vierailijoita. Se ylläpitää edelleen tuon ajan henkeä: suurin osa Palm Springsin hienoimmista arkkitehtuureista on vuosisadan puolivälissä.

Stacyn on yksi suosituimmista homobaareistamme Palm Springsissä. Se on art deco -aiheinen. Stacy's on avoinna seitsemänä päivänä viikossa. Se on loistava paikka juoda ja jutella. Se on yksi niistä baareista, joissa voit todella keskustella.

Toucans Tiki Lounge on yksi Palm Springsin suosituimmista homobaareista. Tiki-baarit perustuvat polynesialaisen kulttuurin romantisoituun versioon. Tämä baari on erityisen suosittu turistien keskuudessa. Vetonäytökset ovat näkemisen arvoisia, varsinkin Sunday Revue.

Chill Bar sijaitsee Arenalla. Se on rento baari, jossa on tilava ulkoalue. Iltaisin on kiire. Hyvä paikka tavata paikallisia ja ehkä jopa vetää.

Triangle Inn Palm

Gay-hotellit ja lomakeskukset Palm Springsissä

Palm Springsissä on monia homoseksuaalisia lomakeskuksia, joissa on valinnaisia ​​vaatteita. Vain Key West kilpailee Palm Springsin kanssa homolomakohteiden suhteen.

Triangle Inn on "romanttinen ja pirteä" lomakeskus. Isännät asuvat lomakeskuksessa itse ja heillä on tiukka laiva. Se on seinämäinen yhdistelmä, joten voit antaa kaiken hengailla. Triangle Inn sijaitsee Palm Canyon Drivella, aivan toiminnan sydämessä.

La Dolce Vita Resort on toinen vaatevalinnainen lomakeskus, jossa on 18 huonetta, miesten kylpylä, uima-allas ja höyrysauna.

Palm Springs

Homotapahtumat Palm Springsissä

Palm Springs Pride on yksi kalenterin viimeisistä homo Pride -tapahtumista. Se tapahtuu marraskuussa. Tämä on aavikko, joten siellä on edelleen kuuma. Hanki toinen annos Pride-henkeä ennen joulua. Palm Springs Pride on aina iso juhla.

Coachella on Amerikan suurin musiikkifestivaali. Se tapahtuu Coachella-laaksossa Palm Springsistä itään. Se houkuttelee musiikin suurimpia nimiä.

Dinah Shore -viikonloppu on suurin lesbofestivaali Amerikassa - ja koko maailmassa, ajattele sitä. Se kestää viisi päivää. Ehdoton tapahtuma naisille.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Palm Springsin parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Palm Springsissä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Palm Springs matkaasi vartenHanki opas