Kölnin näkymä katedraalille ja joelle

Viisi asiaa, joista pidämme Kölnissä

Köln, yksi Saksan historiallisimmista kaupungeista, on myös yksi maan parhaista homoelämästä. Toimittajamme Kieran Watkins kirjautui sisään saadakseen lisätietoja

Berlin saattaa olla oletuskohde useimmille Saksassa vieraileville homomatkailijoille, mutta Saksa on valtava maa. Kaupungit pitävät Frankfurt ja Munich on hienoa tutkia ja niissä on erinomaisia ​​homokohtauksia.

Suosikkimme on kaupunki Köln (Köln), yksi Saksan vanhimmista ja historiallisimmista. Vierailimme Kölnissä joulukuussa 2015 ja rakastuimme kaupunkiin. Miksi?

Suuri homokohtaus

Kölnin suuri homoelämä kattaa kaksi aluetta, ja niiden välissä on runsaasti homokeskuksia. Täällä on kymmeniä homobaareja, klubeja ja saunoja, joista jokaiselle löytyy jotakin viihdyttävää.

Kölnin tärkein homoalue on lähellä Rudolfplatzia, niin sanottua "Bermudan kolmiota". Löydät erinomaisen valikoiman homobaareja, klubeja ja kauppoja, joissa on sähköistä yöelämää 7 päivää viikossa.

Kölnin katukuva vanhassakaupungissaMaanpako ja Kuole äiti ovat nuoremman joukon parhaita valintoja. Niiden, jotka haluavat rentoutua ja ystävystyä kaiken ikäisten miesten kanssa, kannattaa käydä Ruhrpott or ExCorner.

Vanhassakaupungissa on myös paljon gay-paikkoja, mukaan lukien Asema 2B, Kölnin suurin risteilyklubi ja baari, plus Sauna Vulcanas, kaupungin vanhin homosauna.

Upeita turistikohteita

Huolimatta siitä, että suuri osa kaupungista litistyi toisen maailmansodan aikana, siellä on paljon vaikuttavia historiallisia nähtävyyksiä – joista osa juontaa juurensa Rooman ajalta. Kohokohdan on oltava Kölner Dom, goottilainen katedraali, joka on ylpeä paikkansa kaupungin maisemassa.

Kolner Dom KölnissäTaidemuseot ovat myös melko näyttäviä; suosittelemme Ludwig-museo ja Schnutgen museo kaikille nykyaikaisten ja uskonnollisten mestariteosten ystäville.

Luonnonkaunis joki

Kaupungin läpi virtaa majesteettinen Rein-joki, joka tarjoaa upean mahdollisuuden nähdä Köln eri näkökulmasta.

Veneretkiä järjestetään lähes joka päivä, mutta on parasta yrittää valita aurinkoinen päivä. Suuntaa Rheingartenin alueelle nähdäksesi erilaisia ​​purjehdusvaihtoehtoja.

Mukavat, hinta-laatusuhteeltaan edulliset hotellit

Kölnissä on erinomainen valikoima keskitason ja luksushotelleja erittäin edullisin hinnoin – ne tarjoavat luultavasti paremman vastineen rahalle kuin vastaavat hotellit Berliinissä. Suosituimpia valintojamme ovat mm Steigenberger Hotel Koln, kivenheiton päässä tärkeimmistä homojen yöelämästä sekä muodikkaista HOPPER Hotel ja niin edelleen

Katso täydellinen luettelomme suositellut hotellit tästä.

Ostosten taivas

Paikallisista putiikeista suuriin tuotemerkkeihin, jos pidät vähittäiskaupan terapiaa yhdeksi harrastuksistasi, tulet rakastamaan Kölniä.

Pääostosparaati ulottuu katedraalin ulkopuolelta Hohe Straßelle ja kiemurtelee Neumarktiin asti. Matkan varrella on myös paljon mielenkiintoisia ruoka- ja juomavaihtoehtoja.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat Kölnissä

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Kölnin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Köln matkaasi vartenHanki opas